کد خبر: ۳۱۰۸۸
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۶

گزارش روزانه بورس ۳۰ آبان؛ افت دوباره ارزش معاملات

ارزش معاملات بازار سرمایه همچنان حکایت از ادامه دار بودن روز‌های روکودی بازار دارد.
گزارش روزانه بورس ۳۰ آبان؛ افت دوباره ارزش معاملات

مخاطب 24 بازار سهام آخرین چهارمین روز کاری هفته را همانند روزهای اخیر، در شرایط رکودی ادامه داد به نحوی که اکثر سهام بازار در محدوده  صفر تابلو معامله شدند.
بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با رشدی ۲ هزار و ۱۰۰ واحدی به ۲ میلیون و ۲۰ هزار واحد رسید، همچنین  نیز شاخص کل هم‌وزن نیز با رشدی ۳ هزار واحدی به ارتفاع ۷۰۳ هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «شستا»، «فولاد» و «اخابر» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «غصینو» و «خدیزل» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «شستا»، «وساخت» و «خودرو» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «فصبا»، «کرومیت» و «ثرود» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.
لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۲، مبلغ ۳ هزار میلیارد و ۷۰۰  میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۵۰ میلیارد تومان به بازار سهام تزریق کردند.

در بازار امروز ۲۷۳ نماد در محدوده مثبت و ۱۵۹ نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس ۱۸۹ نماد در محدوده مثبت و ۱۴۳ نماد در محدوده منفی معامله شدند.


منبع: تسنیم

برچسب ها: بازار سهام
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر