کد خبر: ۳۱۰۷۵
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۶
مدیرعامل شرکت توسعه فناوری اطلاعات سینا خبر داد:

اعطای تسهیلات سازمانی به کارمندان سازمان‌ها جهت خرید کالا از بازارگاه «سیمارت»

مدیرعامل شرکت توسعه فناوری اطلاعات سینا (تفاس) گفت: امکان هدایت تسهیلات سازمانی بانک سینا که به کارکنان سازمان‌ها و شرکت‌ها اختصاص می‌یابد، به سمت خرید از بازارگاه «سیمارت» وجود دارد.
اعطای تسهیلات سازمانی به کارمندان سازمان‌ها جهت خرید کالا از بازارگاه «سیمارت»

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا:ابراهیم محمدی اظهار کرد: بر اساس استراتژی‌های طرح راهبردی کسب‌و کار بانک سینا، مأموریت توسعه کسب‌وکار‌های دیجیتال این بانک به شرکت تفاس که از شرکت‌های تخصصی بانک در زمینه فناوری اطلاعات محسوب می‌شود، سپرده شده است.
وی افزود: یکی از اقدامات مهم و اساسی تفاس برای جامه عمل پوشاندن به برنامه‌های توسعه‌ای بانک سینا در حوزه بانکداری دیجیتال، طراحی «سیمارت» به عنوان بازارگاهی در سرزمین هوشمند سینا بود تا از این طریق، خدمات و کالا‌های تأمین‌کنندگان مختلف را از طریق انعقاد قرارداد به مشتریان این سامانه ارائه کنیم.
محمدی خاظر نشان کرد: بانک سینا این امکان را فراهم کرده تا کارکنان سازمان‌ها و شرکت‌ها از طریق تخصیص اعتبار یک میلیارد ریالی در قالب عقد مرابحه، تسهیلات خرید کالا در سامانه سیمارت با دوره بازپرداخت ۳۶ ماهه را دریافت کنند.
وی با اشاره به مزیت‌های بازارگاه سیمارت گفت: اهمیت سیمارت از آن جهت است که سازمان‌ها به پشتوانه تسهیلات بانک سینا، می‌توانند نقش بسزایی در تأمین مالی کارکنان خود در جهت خرید کالا‌های اساسی ایفا کنند.
بازارگاه سیمارت به نشانی simart.ir دارای بیش از ۲۴ هزار کالا در گروه‌های مختلف کالایی است.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر