کد خبر: ۳۱۰۷۵
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۶
مدیرعامل شرکت توسعه فناوری اطلاعات سینا خبر داد:

اعطای تسهیلات سازمانی به کارمندان سازمان‌ها جهت خرید کالا از بازارگاه «سیمارت»

مدیرعامل شرکت توسعه فناوری اطلاعات سینا (تفاس) گفت: امکان هدایت تسهیلات سازمانی بانک سینا که به کارکنان سازمان‌ها و شرکت‌ها اختصاص می‌یابد، به سمت خرید از بازارگاه «سیمارت» وجود دارد.
اعطای تسهیلات سازمانی به کارمندان سازمان‌ها جهت خرید کالا از بازارگاه «سیمارت»

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا:ابراهیم محمدی اظهار کرد: بر اساس استراتژی‌های طرح راهبردی کسب‌و کار بانک سینا، مأموریت توسعه کسب‌وکار‌های دیجیتال این بانک به شرکت تفاس که از شرکت‌های تخصصی بانک در زمینه فناوری اطلاعات محسوب می‌شود، سپرده شده است.
وی افزود: یکی از اقدامات مهم و اساسی تفاس برای جامه عمل پوشاندن به برنامه‌های توسعه‌ای بانک سینا در حوزه بانکداری دیجیتال، طراحی «سیمارت» به عنوان بازارگاهی در سرزمین هوشمند سینا بود تا از این طریق، خدمات و کالا‌های تأمین‌کنندگان مختلف را از طریق انعقاد قرارداد به مشتریان این سامانه ارائه کنیم.
محمدی خاظر نشان کرد: بانک سینا این امکان را فراهم کرده تا کارکنان سازمان‌ها و شرکت‌ها از طریق تخصیص اعتبار یک میلیارد ریالی در قالب عقد مرابحه، تسهیلات خرید کالا در سامانه سیمارت با دوره بازپرداخت ۳۶ ماهه را دریافت کنند.
وی با اشاره به مزیت‌های بازارگاه سیمارت گفت: اهمیت سیمارت از آن جهت است که سازمان‌ها به پشتوانه تسهیلات بانک سینا، می‌توانند نقش بسزایی در تأمین مالی کارکنان خود در جهت خرید کالا‌های اساسی ایفا کنند.
بازارگاه سیمارت به نشانی simart.ir دارای بیش از ۲۴ هزار کالا در گروه‌های مختلف کالایی است.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر