کد خبر: ۳۱۰۷۲
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۰

پیش‌بینی یک کارشناس خارجی از نتیجه دیدار ایران-ازبکستان

کارشناس فوتبال ازبکستان با تاکید بر اینکه تیم ملی ایران همیشه حریف سختی برای این کشور بوده، گفت: به نظرم دیدار دو تیم با نتیجه تساوی به پایان می‌رسد.
پیش‌بینی یک کارشناس خارجی از نتیجه دیدار ایران-ازبکستان

مخاطب 24تیم‌ ملی فوتبال ایران و ازبکستان در هفته دوم مقدماتی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶، امروز سه شنبه ۳۰ آبان و از ساعت ۱۶:۳۰ در ورزشگاه بنیادکار تاشکند رو در روی هم قرار می‌گیرند.

در همین رابطه «نورزولوف سعدالله اف» کارشناس فوتبال ازبکستان در گفت‌وگو با سایت uz.kursiv اظهار داشت: بی تردید دیدار دو تیم ملی ازبکستان و ایران همیشه حساس بوده است، این دو تیم در سال‌های اخیر به رقبای همیشگی برای خود تبدیل شده اند.


بیشتر بخوانید


او ادامه داد: تیم ملی ایران همیشه حریف خطرناکی برای ما بوده و ازبکستان از ۱۲ دیدار رو در رو مقابل ایران فقط یک پیروزی در سال ۲۰۱۲ و در تهران کسب کرده است. یک بازی این دو تیم هم با نتیجه تساوی به پایان رسیده و ایرانی‌ها ۱۰ بازی دیگر را با پیروزی پشت سر گذاشته اند.

سعدالله اف افزود: اینکه ایران در دیدارهای اخیر خود شکستی را تجربه نکرده کار تیم ما را مقابل آنها سخت خواهد کرد. نکته مهم این است که این بازی در تاشکند و در حضور هواداران ازبکستانی برگزار می‌شود و از این رو انتظار داریم که تیم ملی کشورمان مقابل ایران و سایر رقبای خود به پیروزی دست یابد.

کارشناس فوتبال ازبکستان در خصوص پیش‌بینی خود از نتیجه این بازی گفت: فکر می‌کنم که این بازی با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان برسد.

 

منبع: مهر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
حقایق شگفت انگیز درباره نحوه کار با هوش مصنوعی که از آن آگاهی نداشتید! حقایق شگفت انگیز درباره نحوه کار با هوش مصنوعی که از آن آگاهی نداشتید!
یک دانشمند آلمانی طی پژوهشی به ۵ حقیقت شگفت‌انگیز درباره نحوه کارکرد واقعی چت‌بات‌های هوش مصنوعی اشاره کرده است.
عارف: رژیم صهیونیستی، قابل اعتماد نیست و ما به آنها آتش‌بس ندادیم عارف: رژیم صهیونیستی، قابل اعتماد نیست و ما به آنها آتش‌بس ندادیم
معاون اول رئیس‌جمهور در روایتی از وضعیت مدیریت کشور در جنگ تحمیلی دوازده‌روزه با رژیم صهیونیستی بیان کرد: با فرماندهی فرمانده‌کل قوا و آمادگی دولت شرایط جنگی را مدیریت کردیم؛ با برخی پیش‌بینی‌ها، ذخایر استراتژیک کشور را به وضعیّت بسیار خوب رساندیم.
دلیل اختلاف روزبه چشمی و استقلال چیست؟ دلیل اختلاف روزبه چشمی و استقلال چیست؟
احتمال دارد روزبه چشمی در تلاش برای لژیونر شدن باشد، اما در ایران بعید است او در تیمی غیر از استقلال بازی کند.
موشک جدید چین قوانین فیزیک را به چالش کشید موشک جدید چین قوانین فیزیک را به چالش کشید
ارتش چین از یک موشکی رونمایی کرده است که امکان تغییر زاویه قائمه در جهت را با سرعت رکورد ۲.۶ ماخ فراهم می‌کند و می‌تواند تا حداکثر سرعت ۱۶ ماخ یعنی ۲۰،۰۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.
بقائی: حقیقت را نمی‌توان با تحریم سرکوب کرد بقائی: حقیقت را نمی‌توان با تحریم سرکوب کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تحریم گزارشگر ویژه حقوق بشر در فلسطین از سوی آمریکا نوشت: «فرانچسکا آلبانیز به‌خاطر بیان حقیقت و ایستادگی در برابر نسل‌کشی، اشغالگری و آپارتاید تحریم شده و در معرض قلدری قرار می‌گیرد اما حقیقت را نمی‌توان با تحریم سرکوب کرد.»
واکنش با حساب و کتاب گنجی به رابطه‌های شکدم با ۱۲۰ نفر از مسولان به گفته کواکبیان! واکنش با حساب و کتاب گنجی به رابطه‌های شکدم با ۱۲۰ نفر از مسولان به گفته کواکبیان!
فعال رسانه‌ای اصولگرا در واکنش به ادعای نماینده پیشین مجلس درباره حضور کاترین شکدم در ایران و نوع روابطش با مسئولان نوشت: «عدد نمی‌فهمند!»
قابلیت جدید هوش مصنوعی «جمینای» معرفی شد قابلیت جدید هوش مصنوعی «جمینای» معرفی شد
اپلیکیشن هوش مصنوعی جمینای (Gemini) شرکت گوگل اکنون می‌تواند از تصاویر ثابت، ویدئو تولید کند. البته برای این کار به اشتراک گوگل «AI Pro» یا «AI Ultra» نیاز است.
برگزیده
دلیل اختلاف روزبه چشمی و استقلال چیست؟ دلیل اختلاف روزبه چشمی و استقلال چیست؟
احتمال دارد روزبه چشمی در تلاش برای لژیونر شدن باشد، اما در ایران بعید است او در تیمی غیر از استقلال بازی کند.
معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت! معصومی بدون توجه به صحبت‌های دبیر از ایران رفت!
سنگین وزن کشتی آزاد ایران در تمرینات تیم ملی کشتی آذربایجان حاضر شد.
طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد! طارمی قصد برگشتن به فوتبال آسیا را ندارد!
مهاجم تیم ملی ایران و عضو باشگاه اینتر تصمیم خود را برای انتخاب تیم آینده‌اش گرفت.
صفحه خبر بالای تصاویر