کد خبر: ۳۱۰۶۷
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰

همایش مدیران ارشد بانک سپه برگزار شد

همایش مدیران ارشد بانک سپه با محوریت هم‌اندیشی و ارائه راهکار برای مدیریت بهینه درآمد و هزینه و ارائه نتایج ارزیابی بهره‌وری برگزار شد.
همایش مدیران ارشد بانک سپه برگزار شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از بانک سپه: در این همایش دو روزه که طی روز‌های ۱۷و۱۸ آبان‌ماه با حضور دکتر آیت‌اله ابراهیمی مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره و هیئت عامل، مدیران مناطق و مدیران ارشد بانک در سالن همایش‌های ساختمان شهید سلیمانی (نگین) برگزار شد، دکتر ابراهیمی مدیرعامل بانک در سخنانی رویکرد‌ها و اولویت‌های اجرایی بانک سپه در ۶ ماهه دوم سال جاری را تشریح کرد.

بررسی شاخص‌های عملکردی و جایگاه رقابتی بانک از سوی قائم‌مقام مدیرعامل، برگزاری پنل تخصصی تجهیز و تخصیص منابع با حضور اعضای هیئت مدیره بانک سپه و سه نشست بانکداری ویژه، بانکداری شرکتی و تجاری و بانکداری خرد و اصناف با حضور اعضای هیئت عامل و مدیران شعب مناطق از برنامه‌های روز اول این همایش بود.

در روز پنجشنبه ۱۸ آبان‌ماه گردهمایی مدیران ارشد بانک سپه با برگزاری پنل تخصصی توسعه سبد درآمدی بانک و مدیریت هزینه‌ها با حضور اعضای هیئت مدیره و دو نشست مولدسازی دارائی‌ها و بررسی عملکرد پروژه‌های تحولی بانک به کار خود پایان داد.

لازم به ذکر است، مراسم تقدیر از برگزیدگان نخستین جشنواره بهره‌وری و تجلیل از مدیران پیشکسوت بانک سپه از دیگر برنامه‌های همایش سراسری مدیران ارشد بانک سپه بود.

برچسب ها: بانک سپه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر