کد خبر: ۳۱۰۶۲
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۸

امضای بزرگترین تفاهم‌نامه همکاری بانکی با صنایع ملی مس ایران

بانک ملت و شرکت ملی صنایع مس ایران با هدف افزایش تعاملات مالی و اقتصادی، بزرگترین تفاهم‌نامه همکاری بانکی را امضاء کردند.
امضای بزرگترین تفاهم‌نامه همکاری بانکی با صنایع ملی مس ایران

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک ملت: این تفاهم نامه، در حوزه تکمیل زنجیره مس که در برگیرنده صنایع بالادستی، صنایع پایین دستی و زیرساخت‌های مرتبط آب و انرژی با صنعت مس است، به امضای رضا دولت آبادی مدیرعامل بانک ملت و امیر خرمی شاد مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران رسید.
بر اساس این گزارش، رضا دولت‌آبادی مدیرعامل بانک ملت با بیان اینکه این تفاهم‌نامه از بزرگ‌ترین تفاهم‌نامه‌های بانک ملت است، گفت: اجرای این تفاهم‌نامه از جهات مختلف بسیار مهم است و مسئولیت بالایی را برای این بانک ایجاد می‌کند.
وی افزود: بانک ملت به بزرگ‌ترین بانک کشور تبدیل شده و از نظر سرمایه، منابع ارزی و ریالی از ظرفیت بالایی برخوردار است.
دولت آبادی ادامه داد: بانک ملت با حضور فعال در این صنعت مادر، به شرکت‌های دانش بنیان فعال در زنجیره مس، صنایع زیرساختی و محیط زیست برای بومی سازی و حمایت از آن‌ها و شرکت‌های پیمانکاری معرفی شده، بر اساس این تفاهم نامه تسهیلات پرداخت خواهد کرد.
مدیرعامل بانک ابراز امیدواری کرد: با اجرای این تفاهم‌نامه ضمن گسترش فعالیت‌های فی ما بین بتوانیم نقش مؤثرتری را در تولید و اشتغال ایفا کنیم.
امیر خرمی‌شاد مدیرعامل شرکت ملی مس نیز، امضای این تفاهم‌نامه را فصل جدیدی در روابط این دو شرکت بزرگ دانست و ابراز امیدواری کرد، همکاری‌های فی‌مابین ارتقا یابد.
وی افزود: خدمات اعتباری و ارزی، تأمین سرمایه، لیزینگ، کارگزاری و بیمه از جمله مفاد این تفاهم‌نامه است.

برچسب ها: بانک ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم اوسمار: جادوگری! من کاتولیک هستم
اوسمار ویه‌را سرمربی پرسپولیس امروز در نشست خبری خود با سوالی در مورد لحظه عجیب دربی پایتخت مواجه شد.
بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات بخشنامه تغییر ساعات کار ادارات + جزئیات
بر اساس بخشنامه سراسری معاون وزیر کشور خطاب به تمامی استانداران ساعات کار ادارات دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و ارگان‌های عمومی از اول دی‌ماه ۱۴۰۴ لغایت ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ ظهر تعیین شده است.
بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال بیانیه رسمی تهیه‌کننده سریال شغال در پی محکومیت بازیگر نقش سیاوش در این سریال
سرانجام پس از چند ماه پیگیری و ارائه مدارک و مستندات متقن و حقوقی، هیئت داوری خانه سینما رأی خود را درباره شکایت علی طلوعی، تهیه‌کننده سریال شغال، از آقای سجاد بابایی، بازیگر نقش سیاوش در سریال شغال صادر و ابلاغ کرد
ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم ببینید: رضائیان، ساپینتو در آغوش هم
سرمربی پرتغالی که همیشه روی مسائل روحی بازیکنان حساس است، از رامین خواست با آرامش بیشتری در تمرین حاضر شود و همین تصمیم باعث شد مدافع باتجربه استقلال جلسه دیروز را با دستور سرمربی ترک کند و غیبت او در تصاویر منتشرشده، موجی از شایعات را در رسانه‌ها و میان هواداران ایجاد کند.
ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی ماجراهای مراسم قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، این بار عذرخواهی رسمی فیفا از لیونل اسکالونی
این اشتباه باعث سردرگمی و حتی ناراحتی شد و فیفا را بر آن داشت تا روز بعد، از این بابت پوزش بخواهد. 
روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند روایت پزشکیان از حمله به جلسه شعام و تصمیمی که بعد از آن گرفتند
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در روایتی از ماجرای حمله به جلسه شعام گفت: در آن جریانات وقتی خواستند ما را بزنند، زدند، اما خدا نخواست و یک سوراخی بود و توانستیم از آن سالم خارج شویم. البته کلیت قضیه بارها گفته‌ام، برای منی که عمر را کرده‌ام چه چیزی بهتر از آنکه شهید شوم نه اینکه بر اثر بیماری در بستر باشم
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر