کد خبر: ۳۱۰۶۱
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۶
در راستای سیاست‌های دولت محترم صورت گرفت:

اعلام آمادگی بانک ملت برای انتقال سهام عدالت متوفیان

مدیرعامل بانک ملت از آمادگی این بانک برای انتقال قهری سهام عدالت متوفیان در راستای تحقق سیاست‌های دولت محترم خبر داد.
اعلام آمادگی بانک ملت برای انتقال سهام عدالت متوفیان

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک ملت: رضا دولت آبادی با اشاره به جلسه‌ای که در محل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) با حضور نمایندگان این بانک و مدیران عامل چند شرکت کارگزاری منتخب برگزار شده است، یکی از موضوعات مهم را برای دولت، تعیین تکلیف سهام عدالت و سود مربوط به اشخاص متوفی در سالیان اجرای طرح خواند و افزود: با توجه به عدم امکان شناسایی وراث در شرکت سمات در شرایط کنونی، انجام این مهم با استفاده از پتانسیل شبکه بانکی مورد درخواست قرار گرفته و بانک ملت هم با استفاده از زیرساخت‌های قوی فناوری اطلاعات خود، آمادگی لازم را برای کمک به اجرای این طرح اعلام کرده است.
به گفته وی، بانک ملت با بهره گیری از ظرفیت شعب منتخب خود و کارگزاری ملت با ایجاد دسترسی به سامانه کارا و سامانه‌های الکترونیک، در این طرح ورود کرده تا بدین ترتیب در مسیر تحقق سیاست‌های دولت گام بر دارد.
براساس این گزارش، طرح سهام عدالت یکی از برنامه‌های اجرا شده از سوی دولت نهم بود که از سال ۱۳۸۴ عملیات شناسایی افراد حائز شرایط و تخصیص سهام به آنان آغاز و در ادامه با عاملیت سازمان خصوصی سازی در قالب شرکت‌های سرمایه گذاری استانی ساماندهی شد و در سال‌های گذشته با تجمیع سود سهام پرداختنی شرکت‌های واگذار شده در قالب طرح، سود سهام عدالت به دارندگان این سهام پرداخت شد.
در عین حال، با توجه به اینکه مدیریت دارایی سهامداران با شرکت سمات است و سهام عدالت اشخاص نیز به عنوان یک دارایی مالی نزد شرکت مذکور سپرده گذاری شده است، یکی از موضوعات چالش زا برای این شرکت، تعیین تکلیف سهام عدالت و سود مربوط به اشخاص متوفی در سالیان اجرای طرح مذکور است که براساس آمار ارائه شده، تعداد این افراد نزدیک به ۳.۸۵۰.۰۰۰ نفر است و باید اصل سهام و سود مربوط به وراث انتقال یابد.

برچسب ها: بانک ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر