کد خبر: ۳۱۰۴۸
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۲

قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۲+ جدول

قیمت محصولات داخلی سایپا امروز سه‌شنبه ۳۰ آبان تفاوتی با دیروز ندارد.
قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۲+ جدول

مخاطب 24- قیمت خودرو چانگان CS۳۵ پلاس امروز سه‌شنبه ۳۰ آبان در بازار آزاد خودرو ۱۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۲ در بازار آزاد امروز به یک میلیارد و ۴۴۵ میلیون تومان رسیده و چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۳ که آپشن‌های بیشترین دارد، یک میلیارد و ۵۵۵ میلیون تومان فروخته می‌شود.

محصولات داخلی سایپا با این وجود با همان قیمت‌های دیروز معامله می‌شوند. مثلا تیبا صندوقدار و ساینا دنده‌ای که ارزان‌ترین سواری‌های صفرکیلومتر فعلی محسوب می‌شوند، مثل دیروز ۳۳۰ میلیون تومان قیمت دارند و شاهین اتومات به عنوان گرانقیمت‌ترین سواری داخلی سایپا ۷۳۰ میلیون قیمت خورده است.

قیمت روز خودروهای سایپا

مدل دوشنبه
امروز

پراید 151

270 میلیون تومان

270 میلیون تومان

تیبا

330 میلیون تومان

330 میلیون تومان

تیبا 2

340 میلیون تومان

340 میلیون تومان

ساینا

330 میلیون تومان

330 میلیون تومان

ساینا S

345 میلیون تومان

345 میلیون تومان

کوئیک دنده‌ای

342 میلیون تومان

342 میلیون تومان

کوئیک R

348 میلیون تومان

348 میلیون تومان

کوئیک پلاس اتوماتیک

435 میلیون تومان

435 میلیون تومان

چانگان CS35 پلاس تیپ 2

یک میلیارد و 460 میلیون تومان

یک میلیارد و 445 میلیون تومان

چانگان CS35 پلاس تیپ 3

یک میلیارد و 570 میلیون تومان

یک میلیارد و 555 میلیون تومان

سیتروئن C3

یک میلیارد و 900 میلیون تومان

یک میلیارد و 900 میلیون تومان

شاهین G

585 میلیون تومان

585 میلیون تومان

شاهین اتوماتیک

730 میلیون

730 میلیون

 
منبع: فرارو
برچسب ها: قیمت خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد انگلیس پس از سفر ترامپ فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
روزنامه تایمز گزارش داد دولت انگلیس برنامه دارد پس از پایان سفر رسمی دونالد ترامپ، موجودیت کشور فلسطین را رسماً به رسمیت بشناسد.
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر