کد خبر: ۳۱۰۴۳
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۸

برگزاری "رویداد هوش مصنوعی فراتر از سرگرمی"در جزیره کیش

رویداد هوش مصنوعی فراتر از سرگرمی با دو رویکرد مهم"سرگرمی هوش مصنوعی و تقابل هوش مصنوعی و بشریت" روز جمعه سوم آذر در مرکز نوآوری کیش برگزار می‌شود.
برگزاری  رویداد هوش مصنوعی فراتر از سرگرمی در جزیره کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :میلاد مساوات، فارغ التحصیل رشته هوش مصنوعی از دانشگاه هاروارد و مدرس این دوره از سیمنار از کاربرد‌های مهم این ابزار هوشمند که برخی از فعالان شکبه‌های اجتماعی بدون هیچ پیش آگاهی در این زمینه با آن مواجه می‌شوند خبر داد و گفت: رویکردی که برخی از کشور‌های پیشرفته به درک کاملی از آن رسیدن و گامی فراتر از شرایط موجود در دنیای هوش مصنوعی گذاشتن که ما امروز در شبکه‌های اجتماعی با آن مواجه هستیم.

مساوات در تکمیل سخنان خود، اظهار داشت: سیمنار پیش رو با شش محوریت "باز تعریف پدیده هوش مصنوعی، تقابل بشر و گونه‌ای جدید از خلقت به نام هوش مصنوعی، شاخه‌های هوش مصنوعی، کاربرد‌های فراسرگرمی هوش مصنوعی، علوم مورد نیاز جهت ورود به دنیای هوش مصنوعی" را به عنوان مولفه‌ها مهم سرفصل‌های این سینار برشمرد.

وی، با اشاره به اهداف برگزاری این سیمنار، خاطر نشان کرد: پس از پایان این سیمنار و علاقمند شدن حداقل ۱۰ نفر از هنرجویان که به صورت خود آموز علاوه بر آغاز مطالعه و کار عملی انجام دهند و در دوره‌های آموزشی موسسه علوم و فنون نیز شرکت کنند به طور حتم در جزیره کیش شاهد تحولی بزرگ در این زمینه خواهیم بود.

میلاد مساوات با اشاره به نقش موثر و آموزش محوری موسسه علوم وفنون کیش، گفت: این موسسه با برگزاری سطح بالای دوره‌های زبان آموزی در سطح کشور و با ورود به دنیای تکنولوژی؛ حامی اصلی این سیمنار می‌باشد.

مساوات، بیان داشت: با پیوستن مدارس الغدیر با حدود ۱۶۰۰ دانش‌آموز به این موسسه، تحول بزرگی در حوزه آموزشی جزیره کیش تحقق یافته است.

این گزارش می‌افزاید: این دوره‌ها در سطح مقدماتی، متوسطه و پیشرفته هوش مصنوعی به صورت آنلاین برگزار می‌شوند و دریافت مدرک معتبر و قابل استعلام از سایت دانشگاه هاروارد برای ایرانیان فراهم شده است.

آخرین اخبار
اخبار داغ
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
یونسکو در چهل‌وسومین کنفرانس سمرقند با اجماع کشور‌ها منشور کوروش بزرگ را نخستین سند مکتوب حقوق بشر جهان اعلام کرد؛ تصمیمی که جایگاه ایران را در میراث عدالت و آزادی پررنگ‌تر کرد.
گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است
رافائل گروسی در گفت‌وگویی با فرانس۲۴ با تأکید بر ضرورت ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران گفت حملات اخیر آمریکا و اسرائیل روند دیپلماسی را مختل کرده و تنها گفت‌و‌گو می‌تواند راه‌حلی پایدار ایجاد کند.
«اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست «اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست
فیلم سینمایی «اردوبهشت» به کارگردانی محمد داودی، با بازی حامد بهداد و شهرام حقیقت‌دوست، از اواخر آبان در تهران مقابل دوربین می‌رود و برای حضور در جشنواره فجر آماده می‌شود.
تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس
مجلس شورای اسلامی مصوبه دولت درباره تعرفه پلکانی واردات خودرو را بدون مغایرت تأیید کرد؛ اقدامی که وزارت صمت آن را گامی برای مهار قیمت‌ها و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان می‌داند.
قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه مطالبات اصلی مردم معیشتی است، گفت دولت وظیفه دارد برای تأمین نیاز‌های ابتدایی شهروندان تلاش کند و نگاه مبتنی بر کارآمدی را در مدیریت استان‌ها گسترش دهد.
زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان
شهردار تهران در مراسم رونمایی از مجسمه «زانو زدن والرین» گفت این نماد تاریخی پیام ایستادگی ایران در برابر طمع‌ورزان و دشمنانی است که در گذشته و امروز در پی ضربه زدن به کشور بوده‌اند.
از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی
مصدومیت اشرف حکیمی مقابل بایرن مونیخ بهانه‌ای شد تا در مخاطب۲۴ نگاهی به بدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال ایران و جهان داشته باشیم.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر