کد خبر: ۳۱۰۴۲
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۶

پرواز سه شرکت هواپیمایی از پایانه جدید فرودگاهی کیش

مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش از انتقال تمامی پرواز‌ها به پایانه جدید فرودگاهی کیش طی ۱۰ روز آینده خبر داد.
پرواز سه شرکت هواپیمایی از پایانه جدید فرودگاهی کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :عزت الله محمدی عصر یکشنبه ۲۸آبان در مصاحبه با خبرنگاران گفت: پرواز‌های خروجی شرکت‌های هواپیمایی ماهان، کاسپین و وارش از یکشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۲ از پایانه جدید فرودگاهی کیش انجام می‌شود

وی ادامه داد: سایر شرکت‌های هواپیمایی به تدریج و با اطلاع رسانی قبلی، طی ۱۰ روز آینده به پایانه جدید فرودگاه کیش انتقال خواهد یافت.

عزت الله محمدی با اشاره به آزمایش‌های پیش راه اندازی این پایانه از لحاظ مباحث فنی و زیرساختی، این پروژه را از نظر میزان سرمایه‌گذاری و وسعت در کشور کم نظیر دانست و افزود: با توجه به نزدیک شدن به روز‌های پر کار فرودگاه کیش، به منظور ارائه خدمات شایسته و نیز رفع ایرادات و اشکالات احتمالی، روند انتقال پرواز‌ها به این پایانه به یک باره صورت نگرفت.

وی با اشاره به آیین باشکوه گشایش پایانه جدید فرودگاه بین المللی کیش، از همکاری و تعامل تمامی ارگان‌ها و نهادها، کارکنان فرودگاه، شرکت‌های خدماتی، شرکت‌های هواپیمایی از جمله کیش ایر، پیمانکاران و مشاوران ساخت پایانه و همکاران در معاونت عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش قدردانی کرد.

عزت الله محمدی تاکید کرد: پایانه فرودگاه بین المللی کیش با ۴۹ هزار متر مربع زیر بنا، قابلیت پذیرش سالانه ۶ میلیون مسافر را دارد و این پروژه ملی حاصل زحمات و تلاش مهندسان، متخصصان، شرکت‌های تخصصی و دانش بنیان کشور است و وجه تمایز آن در قیاس با سایر پایانه‌های فرودگاهی کشور وسعت و ظرفیت پذیرش و نظام یکپارچه "پذیرش مسافر و انتقال بار" است.

وی ادامه داد: حضور شرکت‌های دانش بنیان و متخصصان داخلی در طراحی و ساخت تجهیزات پایانه مسافربری جدید فرودگاه کیش از جمله "سیستم انتقال بار مسافر، ۱۰ پل تلسکوپی، تاسیسات الکتریکی و مکانیکی از جمله شاخص‌های پایانه جدید فرودگاه کیش است.

مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش با بیان این که نصب ۱۰ پل تلسکوپی باعث حذف اتوبوس، پله و دستگاه برق رسان به هواپیما و به نوبه آن حفظ ایمنی محیط و رفاه مسافران شده است؛ تاکید کرد: این پایانه دارای سیستم پذیرش بار ومسافر (BHS ,DCS) یکپارچه است که این سیستم جهت استفاده اشتراکی ازکلیه امکانات فرودگاهی راه اندازی و توسط فرودگاه و در راستای ارائه تسهیلات به صورت یکپارچه کنترل و مدیریت می‌گردد.

"عزت الله محمدی" از اختصاص پایانه قبلی فرودگاه به پرواز‌های خارجی و پایانه فعلی پرواز‌های خارجی به ترمینال C.I.P خبر داد و از شکیبایی کیشوندان در تحقق گشایش پایانه جدید فرودگاهی کیش قدردانی کرد وافزود: پیشنهادات و نقطه نظرات کیشوندان و گردشگران همواره راهگشای شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش در انجام خدمات شایسته این شرکت به آنان بوده است.

بر اساس این گزارش پایانه جدید فرودگاه بین المللی کیش در ۴ نیم طبقه و در ارتفاع بیش از ۳۱ متر بالاتر از سطح دریای آزاد ساخته شده و دارای ۴۸ دستگاه میز پذیرش مسافر، سیستم هوشمند انتقال بار همراه مسافر، سیستم‌های پیشرفته تجهیزات فرودگاهی، ۱۰ دستگاه پله برقی، ۱۲ دستگاه آسانسور و پارکینگ با ظرفیت ۵۲۰ خودرو است.

گفتنی است پایانه فرودگاهی کیش ۲۳ آبان ۱۴۰۲ با حضور مهرداد بذر پاش وزیر راه و شهرسازی، حجت اله عبدالملکی مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد، رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، محمد محمدی بخش رییس سازمان هواپیمایی کشور، مهدی دوستی استاندار هرمزگان و جمعی از مسوولان و مدیران محلی گشایش یافت.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چرا چاوشی را انتخاب کردند؟! چرا چاوشی را انتخاب کردند؟!
محسن چاوشی بعد از خواندن قطعه علاج و ایستادگی کنار مردم کشورش مورد تهاجم رسانه‌ها و هنرمندان ضد انقلاب قرار گرفته است.
نیرو‌های شرکت به گوش باشید! نیرو‌های شرکت به گوش باشید!
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته، از تلاش‌ها برای تعیین تکلیف و ساماندهی نیرو‌های شرکتی از سوی دولت چهاردهم خبر داد.
دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟ دیدار عراقچی و ویتکاف در اسلو نروژ واقعیت دارد؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دولت آمریکا قصد دارد هفته آینده در اسلو با عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای دیدار کند.
تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف تصاویر دیدار پزشکیان و الهام علی‌اف
مسعود پزشکیان در سفر امروز به جمهوری آذربایجان، با الهام علی اف دیدار کرد.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد جزئیات خرید بلیت هواپیما در مسیر‌های داخل و خارجی اعلام شد
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با باز شدن کل مسیر‌های هوایی خرید بلیت هواپیما امکان پذیر شده، اما مسافران به ساعت خرید بلیت توجه کنند.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر