کد خبر: ۳۱۰۱۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۰
ورود یک استقلالی و یک پرسپولیسی؛

ترکیب احتمالی تیم ملی ایران مقابل ازبکستان

امیر قلعه‌نویی احتمالا تیمش را با دو تغییر نسبت به اولین بازی به مصاف ازبکستان می‌فرستد.
ترکیب احتمالی تیم ملی ایران مقابل ازبکستان

مخاطب 24- تیم ملی فوتبال ایران پنج روز قبل در نخستین مسابقه‌اش در مرحله نخست مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ موفق به کسب پیروزی مقابل هنگ کنگ شد و از ساعت ۱۶:۳۰ امروز هم در دومین دیدارش در این رقابت‌ها در ورزشگاه ملی تاشکند به مصاف تیم ملی ازبکستان برود که احتمالا امیر قلعه‌نویی برای این جدال حساس حداقل دو جابه‌جایی در جمع ۱۱ نفر اصلی تیمش داشته باشد.

ملی‌پوشان ایران با ترکیب علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، محمدحسین کنعانی‌زادگان، رامین رضاییان، احسان حاج‌صفی، سعید عزت‌اللهی، سامان قدوس، علیرضا جهانبخش، محمد محبی، مهدی طارمی و سردار آزمون مقابل هنگ کنگ قرار گرفتند، اما در بازی امروز، جهانبخش به دلیل آسیب دیدگی در فهرست نیست و احتمالا سامان قدوس هم دور از جمع نفرات اصلی باشد.

دروازه‌بان: علیرضا بیرانوند

مثل همیشه شماره یک در اختیار علیرضا بیرانوند است؛ گلر پرسپولیس که در دقایق ابتدایی فینال تورنمنت کافا مقابل ازبکستان مصدوم شد، حالا با شرایط بدنی و فنی خوبی به استقبال دیدار حساس مرحله مقدماتی جام جهانی با ازبک‌ها می‌رود و امیدوار است دوباره بتواند دروازه خود را بسته نگه دارد.

مدافعان: بدون تغییر نسبت به هنگ‌کنگ

آرایش خط دفاعی تیم ملی ایران در فینال تورنمنت کافا مقابل ازبکستان را مرتضی پورعلی‌گنجی، محمدحسین کنعانی‌زادگان، رامین رضاییان و احسان حاج‌صفی تشکیل می‌دادند، اما پنج روز قبل برابر هنگ‌کنگ فقط یک نفر از این جمع تغییر کرد که شجاع خلیل‌زاده جای پورعلی‌گنجی مصدوم را گرفته بود.

با توجه به نمایش کم‌نقص خط دفاعی تیم ملی ایران در دیدار مقابل هنگ‌کنگ با حضور شجاع خلیل‌زاده و محمدحسین کنعانی‌زادگان در قلب خط دفاعی و رامین رضاییان و احسان حاج‌صفی به‌عنوان مدافعان راست و چپ، خیلی بعید است قلعه‌نویی به این چهار نفر برابر ازبکستان دست بزند که در این بین، رضاییان یک گل تماشایی هم در بازی قبل به ثمر رساند.

هافبک‌های دفاعی: روزبه در کنار سعید عزت

تیم ملی ایران در مسابقه مقابل هنگ‌کنگ، سامان قدوس را کمی جلوتر از سعید عزت‌اللهی در ترکیب اولیه داشت ولی با توجه به تغییر تاکتیک احتمالی برابر ازبکستان که مشابه با فینال تورنمنت کافا خواهد بود، پیش‌بینی می‌شود دوباره روزبه چشمی و سعید عزت‌اللهی در کنار هم در میانه میدان بازی کنند.

وینگرها: یک پرسپولیسی وارد می‌شود

غیبت علیرضا جهانبخش به دلیل مصدومیت کاری کرده تا قلعه‌نویی یک تغییر اجباری در ترکیب تیمش نسبت به دیدار با هنگ کنگ داشته باشد و با توجه به اینکه مثل فینال کافا دیگر مهدی قایدی هم در فهرست و ترکیب نخواهد بود، پیش‌بینی می‌شود مهدی ترابی پس از حضور تعویضی در مسابقه قبلی، امروز برابر ازبکستان به جمع ۱۱ نفر اصلی اضافه شود تا همراه با محمد محبی، وینگرهای راست و چپ را تشکیل بدهند.

مهاجمان: همان همیشگی

سردار آزمون یکی از بهترین بازی‌های خود را مقابل هنگ کنگ به نمایش گذاشت و دو گل به ثمر رساند و یک پاس گل داد و در فینال کافا هم تک گل ایران را برابر ازبکستان زد که احتمال غیبتش در بازی امروز صفر است!

مهدی طارمی نیز که نقش پررنگی در پیروزی برابر هنگ کنگ داشت و در فینال کافا هم مقابل ازبک‌ها پاس گلِ سردار را داد، امروز هم در خط حمله کنار آزمون دیده خواهد شد.

ترکیب احتمالی تیم ملی فوتبال ایران مقابل ازبکستان را این ۱۱ نفر تشکیل می‌دهند:

علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، محمدحسین کنعانی‌زادگان، رامین رضاییان، احسان حاج‌صفی، روزبه چشمی، سعید عزت‌اللهی، محمد محبی، مهدی ترابی، مهدی طارمی، سردار آزمون

 

منبع: خبر ورزشی

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آب هم مثل برق جیره بندی می‌شود؟ آب هم مثل برق جیره بندی می‌شود؟
شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اعلام اینکه هیچ گونه برنامه قطعی آب در دستورکار این شرکت قرار ندارد، دلایل نوسان‌های شبکه آب را ناشی از افزایش دما و رشد پیک مصرف در برخی ساعت‌ها عنوان کرد.
نادرترین گروه خونی جهان متعلق به چه کسی است؟ نادرترین گروه خونی جهان متعلق به چه کسی است؟
دانشمندان فرانسوی در جریان یک آزمایش خون معمولی، موفق به شناسایی نادرترین گروه خونی جهان شدند که تنها در یک نفر یافت شده است. محققان این گروه خونی را گوادا-منفی نامیده‌اند.
ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما چه شد و از این به بعد چه می‌شود؟ ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما چه شد و از این به بعد چه می‌شود؟
سفیران حدود ۳۰ کشور جهان با حضور در سازمان صداوسیما از ساختمان شیشه‌ای این سازمان که اخیراً هدف حمله قرار گرفته بود، بازدید کردند. جبلی در جمع این سفرا هم به ماجرای ۱۱ بمب اصابت‌کرده اشاره کرد و هم ساختمانی که بازسازی‌اش در دستور کار است.
زیدآبادی: این بمب‌ها بیت‌المقدس را هدف قرار داده! زیدآبادی: این بمب‌ها بیت‌المقدس را هدف قرار داده!
فعال سیاسی اصلاح‌طلب در واکنش به تصویر منتشرشده در توئیتر مهدی محمدی نوشت: «در این تصویر، بمب‌های هسته‌ای درست کرانهٔ‌باختری و بیت‌المقدس را مورد هدف قرار داده است!»
از حکم تتلو چه خبر؟ از حکم تتلو چه خبر؟
مجید نقشی یکی از وکلای امیرحسین مقصودلو درباره آخرین وضعیت پرونده موکلش گفت: حکم جدیدی صادر نشده است. در حال حاضر درخواست عفو و درخواست ماده ۴۷۴ ما در حال بررسی است.
چمران: شهرداری تعمیرات جزیی خانه‌های آسیب دیده را آغاز کرده ولی به تنهایی قادر به انجام کار بازسازی نیست! چمران: شهرداری تعمیرات جزیی خانه‌های آسیب دیده را آغاز کرده ولی به تنهایی قادر به انجام کار بازسازی نیست!
رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری به‌تنهایی قادر به بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ ۱۲ روزه تحمیلی نیست، گفت: برای این منظور دولت باید به صورت جدی وارد عمل شود.
شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد
تاکنون در طرح بیمه بیکاری افرادی که از دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای برخوردار بودند مشمول طرح می‌شدند، اما طبق اعلام جدید وزارت کار، در طرح جدید دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری شرایط جدیدی خواهند داشت.
برگزیده
سعید و سردار و در قاب! سعید و سردار و در قاب!
سردار آزمون تصویری از خودش در کنار سعید معروف منتشر کرد
مدعیان توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند مدعیان توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند
رتبه‌بندی مدعیان توپ طلای ۲۰۲۵ منتشر شد که عثمان دمبله در صدر قرار دارد. پس از او لامین یامال وینگر بارسلونا قرار دارد. رتبه سوم این رده‌بندی به ویتینیا هافبک خلاق پاری‌سن‌ژرمن اختصاص یافته است.
خشم حمید استیلی از پرسپولیس خشم حمید استیلی از پرسپولیس
حمید استیلی، عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس، با انتشار بیانیه‌ای از سمت خود در این باشگاه استعفا داد.
صفحه خبر بالای تصاویر