کد خبر: ۳۰۹۹۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۳

تأکید وزیر کشور بر رعایت چهار مولفه در انتخابات آینده

احمد وحیدی وزیر کشور امروز پس از نشست استانداران در وزارت کشور گفت: آمادگی خوبی در همه مسئولان برای برگزاری انتخابات وجود دارد و همه استانداران آمادگی لازم برای برگزاری انتخابات پرشور را اعلام کردند.
تأکید وزیر کشور بر رعایت چهار مولفه در انتخابات آینده

مخاطب 24- ظهر امروز دوشنبه نشست وزیر کشور با استانداران در سالن جلسات وزارت کشور برگزار شد، یکی از موضوعات مهم مورد تاکید در این نشست، ضرورت رعایت چهار مولفه امنیت، مشارکت، رقابت و سلامت در انتخابات مجلس بود که همه استانداران آمادگی لازم برای برگزاری انتخابات پرشور را اعلام کردند.

احمد وحیدی در حاشیه نشست دیدار با استانداران در جمع خبرنگاران درباره موضوعات بررسی شده در این جلسه اظهار کرد: ما امروز نشست ماهانه استانداران را برگزار کردیم. موضوعات مختلف در این نشست‌ها مورد بحث و هماهنگی قرار می‌گیرد که امروز موضوع انتخابات بررسی شد. آمادگی خوبی در همه مسئولان برای برگزاری انتخابات وجود دارد.

او ادامه داد: موضوع مدیرت و کنترل آسیب‌های اجتماعی نیز در این نشست بررسی شد که این موضوع در دستور وزارت کشور و سازمان امور اجتماعی و سازمان‌های مربوطه قرار دارد. این مساله یک سطح استانی هم دارد که شورای اجتماعی استانی شکل گرفته و در سطح استان‌ها پیگیری جدی می‌شود.

وزیر کشور همچنین درباره برگزرای رویداد طرح تکام (توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در مناطق روستایی)، تصریح کرد: طرحی که از ابتدای دولت در وزارت کشور شکل گرفت، ایجاد قرارگاهی برای توانمندسازی روستاها بود. در برنامه ششم تکالیف مهمی در این حوزه وجود داشت از جمله اینکه همه روستاها برنامه توسعه و پیشرفت داشته باشند.

او در ادامه گفت: ما در وزارت کشور می‌توانیم در موضوعاتی مثل آبخیزداری کمک کنیم که این مسائل در قالب رویدادهای مختلفی دنبال شده است. تجربیات موفقی در این زمینه کسب کرده‌ایم. جلسات با دهیاران به شکل خوبی در حال برگزاری است. پیشرفت برنامه‌های این حوزه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وحیدی افزود: بخش مهمی از آبخیزداری از مسئولیت‌های وزارت جهاد کشاورزی است و هماهنگی‌های خوبی با این وزارت‌خانه داریم تا در این حوزه کمک کنیم. آبخیزداری مساله مهمی است و ۹۰ میلیون هکتار باید تحت پوشش آبخیزداری قرار بگیرد که مطالعات ۲۰ میلیون هکتار انجام شده است و ما اعلام آمادگی کرده‌ایم که به وزارت جهاد کشاورزی کمک کنیم. آبخیزداری در دستور کار و پیگیری وزارت کشور قرار دارد.

وزیر کشور در پایان درباره تقسیم استان تهران، گفت: این موضوع از قبل مطرح بوده و در صحبت‌های رئیس‌جمهور هم مطرح شد. این طرح‌ها در وزارت کشور برررسی شده و بعضی از موارد به کمیسیون مربوط به دولت ارسال شده و باید مراحل بررسی خود را در دولت طی کند و اگر در دولت این طرح‌ها نهایی شد، باید به تصویب مجلس شورای اسلامی هم برسد. این موارد الان در مرحله بررسی کارشناسی است البته بعضی بررسی ها تمام شده و در کمیسیون‌های مربوط دولت است.

 

منبع: تابناک

برچسب ها: انتخابات مجلس
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.