کد خبر: ۳۰۹۹۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۳
احمد وحیدی وزیر کشور امروز پس از نشست استانداران در وزارت کشور گفت: آمادگی خوبی در همه مسئولان برای برگزاری انتخابات وجود دارد و همه استانداران آمادگی لازم برای برگزاری انتخابات پرشور را اعلام کردند.

مخاطب 24- ظهر امروز دوشنبه نشست وزیر کشور با استانداران در سالن جلسات وزارت کشور برگزار شد، یکی از موضوعات مهم مورد تاکید در این نشست، ضرورت رعایت چهار مولفه امنیت، مشارکت، رقابت و سلامت در انتخابات مجلس بود که همه استانداران آمادگی لازم برای برگزاری انتخابات پرشور را اعلام کردند.

احمد وحیدی در حاشیه نشست دیدار با استانداران در جمع خبرنگاران درباره موضوعات بررسی شده در این جلسه اظهار کرد: ما امروز نشست ماهانه استانداران را برگزار کردیم. موضوعات مختلف در این نشست‌ها مورد بحث و هماهنگی قرار می‌گیرد که امروز موضوع انتخابات بررسی شد. آمادگی خوبی در همه مسئولان برای برگزاری انتخابات وجود دارد.

او ادامه داد: موضوع مدیرت و کنترل آسیب‌های اجتماعی نیز در این نشست بررسی شد که این موضوع در دستور وزارت کشور و سازمان امور اجتماعی و سازمان‌های مربوطه قرار دارد. این مساله یک سطح استانی هم دارد که شورای اجتماعی استانی شکل گرفته و در سطح استان‌ها پیگیری جدی می‌شود.

وزیر کشور همچنین درباره برگزرای رویداد طرح تکام (توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در مناطق روستایی)، تصریح کرد: طرحی که از ابتدای دولت در وزارت کشور شکل گرفت، ایجاد قرارگاهی برای توانمندسازی روستاها بود. در برنامه ششم تکالیف مهمی در این حوزه وجود داشت از جمله اینکه همه روستاها برنامه توسعه و پیشرفت داشته باشند.

او در ادامه گفت: ما در وزارت کشور می‌توانیم در موضوعاتی مثل آبخیزداری کمک کنیم که این مسائل در قالب رویدادهای مختلفی دنبال شده است. تجربیات موفقی در این زمینه کسب کرده‌ایم. جلسات با دهیاران به شکل خوبی در حال برگزاری است. پیشرفت برنامه‌های این حوزه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وحیدی افزود: بخش مهمی از آبخیزداری از مسئولیت‌های وزارت جهاد کشاورزی است و هماهنگی‌های خوبی با این وزارت‌خانه داریم تا در این حوزه کمک کنیم. آبخیزداری مساله مهمی است و ۹۰ میلیون هکتار باید تحت پوشش آبخیزداری قرار بگیرد که مطالعات ۲۰ میلیون هکتار انجام شده است و ما اعلام آمادگی کرده‌ایم که به وزارت جهاد کشاورزی کمک کنیم. آبخیزداری در دستور کار و پیگیری وزارت کشور قرار دارد.

وزیر کشور در پایان درباره تقسیم استان تهران، گفت: این موضوع از قبل مطرح بوده و در صحبت‌های رئیس‌جمهور هم مطرح شد. این طرح‌ها در وزارت کشور برررسی شده و بعضی از موارد به کمیسیون مربوط به دولت ارسال شده و باید مراحل بررسی خود را در دولت طی کند و اگر در دولت این طرح‌ها نهایی شد، باید به تصویب مجلس شورای اسلامی هم برسد. این موارد الان در مرحله بررسی کارشناسی است البته بعضی بررسی ها تمام شده و در کمیسیون‌های مربوط دولت است.

 

منبع: تابناک

برچسب ها: انتخابات مجلس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
اخبار داغ
باورنکردنی، چاقوکشی در لیگ امید‌های فوتبال! + فیلم title
در یک اتفاق باورنکردنی، عجیب و دلخراش زمین فوتبال در لیگ یک امید‌ها در بازی میان گل‌گهر و فجر محل ضرب و شتم با چاقو شد.
گریم یکتا ناصر و بهناز جعفری در پشت صحنه سریال نیسان آبی title
یکتا ناصر, بعد از جدایی از منوچهر هادی در اولین سریال نمایش خانگی اش بازی کرد. نیسان ابی 2 که تقریبا با همان هنرمندان و بازیگرانش و البته به کارگردانی مسعود اطیابی دو هفته است که پخش شده است.
بعد از پنجاه و سه سال، «رضا موتوری» هنوز جوان است+ عکس title
رضا و دیالوگ‌هایش، رضا و موتورسواری‌هایش، رضا و خشم و خروش‌اش، هنوز که هنوز است «رضا موتوری» پر از شورش است و درد و حسرت. بعد از پنجاه و سه سال، رضا موتوری هنوز جوان است.
همه چیز در مورد Su-۳۵؛ جنگنده سوخوی چند منظوره روسی که ایران می‌خواهد بخرد title
رسانه‌های داخلی و خارجی از نهایی شدن خرید جنگنده روسی سوخو ۳۵ خبر می‌دهند. سردار سید مهدی فرحی، جانشین وزیر دفاع در گفتگو با تسنیم از قطعی شدن ورود بالگرد هجومی میل ۲۸، جنگنده سوخو ۳۵ و هواپیمای آموزشی یاک ۱۳۰ به ایران خبر داده است.
هوش مصنوعی ترسناک، واقعیتی امروزی است title
فرار از گزارش‌ها در مورد هوش مصنوعی (AI) در رسانه‌های امروزی تقریباً غیرممکن است. چه در حال خواندن اخبار یا تماشای یک فیلم باشید، احتمالاً با نوعی هشدار یا وزوز در مورد هوش مصنوعی مواجه خواهید شد.
دخترانی که فرزندان یخی بدنیا می آورند! title
از جمله روش‌هایی که برای بارداری دختران جوان بالای بالاتر از سی سال مطرح شده است فریز کردن تخمک آنان است تا زمانی که تمایل به ازدواج پیدا کردند و به دلایل مختلف به شکل طبیعی قادر به فرزند آوری نبودند بتوانند از این تخمک‌ها جهت باروری استفاده کنند
بازتاب جهانی حرکت جوانمردانه رونالدو در رسانه‌های جهانی title
واکنش ستاره فوتبال دنیا به تصمیم داور بازی پرپسولیس و النصر عربستان سوژه رسانه‌های ورزشی جهان شد. بهترین گلزن فوتبال ملی جهان یک بار دیگر زیبایی فوتبال را نشان داد.
برگزیده
یک فعال حقوق زنان: بارداری ناشی از تجاوز محارم به یک معضل تبدیل شده title
تنها جایی که قانون‌گذار از سقط حمایت کرده، سقط درمانی است که شرایط خاص خود را دارد. در قانون اعلام شده که اگر جان مادر یا جنین در خطر باشد با نظر کمیسیون پزشکی قانونی مجوز سقط صادر می‌شود. اگر بخواهیم از نظر حمایت قانونی صحبت کنیم، متاسفانه قانونگذار در این مورد کاملا ساکت بوده و در مورد حاملگی ناشی از تجاوز صحبت نکرده است.
ایران زیباست؛ خزان در جنگل «مازیچال» - مازندران title
پاییز هراز رنگ مسیر مازیچال بسیار دیدنی است، اما در صورت بارش باران پیمودن این جاده زیبا بسیار سخت خواهد بود. مازیچال، منطقه جنگلی زیبا در نزدیکی کلاردشت است که با ارتفاع ۲۶۰۰ متری، شما را بالاتر از ابر‌ها نگه می‌دارد. ایستادن در ارتفاعات مازیچال و نگاه به اقیانوس ابر مقابل چشمتان، احساسی وصف‌ناشدنی را برای شما به همراه خواهد داشت.
کاوشگر ناسا برای رصد برخورد سیارک ۲۰۲۹ نزدیک زمین شده است title
ستاره شناسان پیش‌بینی می‌کنند که حدود ۵ و نیم سال آینده، سیارکی به وسعت ساختمان امپایر استیت در فاصله ۲۰۰۰۰ مایلی (۳۲۲۰۰ کیلومتری) از زمین در فضا خواهد گذشت، که نزدیک‌ترین جرم آسمانی به سیاره ما به این اندازه در تاریخ مدرن است.
امیر غفارمنش ماجرای ازدواجش با پوپک گلدره را فاش کرد +ویدئو title
امیر غفارمنش بازیگر شناخته شده‌ی تلویزیون در مصاحبه‌ جدیدی از ماجرای ازدواجش با پوپک گلدره گفت، بازیگر مشهور تلویزیون که پس از به کما رفتن به دنبال یک سانحه‌ رانندگی، در سال ۸۵ از دنیا رفت.
اختلالات روانی را به زبان نقاشی بشناسید + تصاویر title
هنرمندان صرفا برای بیان احساسات از هنر خود استفاده نمی‌کنند بلکه برای انتقال ایده، به تصویر کشیدن تاریخ، تجسم ارزش‌های اجتماعی و اظهارنظر درباره رویداد‌های اجتماعی و سیاسی نیز از هنر بهره می‌گیرند؛ اما یکی از کاربرد‌های مهم هنر بیان احساسات است.
کدام نمایندگان مجلس ردصلاحیت شدند؟ title
گفته می شود صلاحیت نمایندگان بستان آباد، تربت جام، مهاباد، تاکستان، فیروزکوه، الیگودرز، ۳ نماینده تبریز و ۳ نماینده استان اصفهان از سوی هیئت اجرایی شهرستان های حوزه انتخابیه شان رد شده است.