کد خبر: ۳۰۹۵۷
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۲
با هدف بازدید و بررسی شعب و باجه‌های بانکی روستایی؛

مدیر عامل پست بانک ایران و هیات همراه به استان اصفهان سفر می‌کنند

بهزاد شیری مدیرعامل پست بانک ایران و هیات همراه، با هدف بررسی پتانسیل سرمایه‌گذاری و اشتغال‌زایی در مناطق روستایی، نظارت بر عملکرد شعب و باجه‌های بانکی روستایی، شرکت در برنامه به وقت شما و شورای اداری مدیریت شعب استان، ۲۴ و ۲۵ آبان ماه سال جاری برای سفری دو روزه به استان اصفهان، سفر می‌کنند.
مدیر عامل پست بانک ایران و هیات همراه به استان اصفهان سفر می‌کنند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از حوزه مقاومت بسیج پست بانک ایران:در این سفر دو روزه، سید اصغر جلیلی نیا رئیس هیات مدیره و سید رحمان حسین پور رئیس اداره کل روابط عمومی به همراه غلامرضا بهرامی معاون اداری و پشتیبانی مدیریت شعب استان صبح روز چهارشنبه از شعب شاهین شهر، خمینی شهر، نجف آباد، تیران و سه باجه بانکی روستایی منتخب بازدید و با کارکنان شعب و مسئولان باجه‌ها در مورد مسائل و مشکلات کاری گفتگو می‌کنند.
در گروه دوم، علیرضا واحدپور معاون سازمان و برنامه‌ریزی، محمد نصیری دهقان رئیس اداره کل تامین و نظارت بر سامانه‌های نرم افزاری با همراهی علی قاسمی مالی و اعتباری استان از شعب آران و بیدگل، کاشان، نظنز، اردستان، نائین و سه باجه بانکی روستایی بازدید و با همکاران و روسای این شعب و مسئولان این باجه‌ها گفتگو خواهند کرد.
در گروه سوم، حسین ملک معاون پشتیبانی و سرمایه انسانی، اسماعیل عسگری رئیس اداره کل توسعه بانکداری الکترونیک با همراهی محمد امساکی رئیس حوزه اموراداری مدیریت شعب استان از شعب سمیرم، شهرضا، مبارکه، زرین شهر و فلاورجان و سه باجه بانکی روستایی منتخب در این شهرستان‌ها بازدید می‌کنند.
داود قزلباش مدیر امور استان‌ها و بازاریابی، مسعود مهدوی رئیس اداره کل خرانه داری و نظام‌های پرداخت و محمد غلامی رئیس اداره کل حوزه مدیریت با همراهی سید محمد جواد سید صالحی رئیس حوزه اعتبارات استان در گروه چهارم از شعب بانک در شهر‌های گلپایگان، خوانسار، فریدون شهر، دران، چادگان و سه باجه بانکی روستایی منتخب، بازدید می‌کنند.
شیری و هیات همراه در روز دوم سفر از شعبه مرکزی اصفهان و ساختمان مدیریت شعب استان بازدید کرده و با کارکنان واحد‌های ستادی دیدار و گفتگو خواهند کرد.
بر اساس این گزارش، شرکت در جلسه شورای اداری به منظور ارائه گزارش و بررسی عملکرد و برنامه‌های آتی مدیریت شعب استان و آگاهی از دیدگا‌ه‌ها و نظرات مسئولان واحد‌های ستادی و شعب و حضور در یازدهمین برنامه به وقت شما، از دیگر برنامه‌های سفر دو روزه مدیرعامل و هیات همراه، به استان اصفهان است.

برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
برگزیده
ابعاد پیچیده کمبود پرستار ابعاد پیچیده کمبود پرستار
کشور‌های پیشرفته با کمبود شدید نیروی پرستاری رو‌به‌رو هستند و برای جبران این خلأ، به جذب پرستاران خارجی روی آورده‌اند.
آیا کنسرسیوم غنی‌سازی در کیش و قشم احداث می‌شود؟ آیا کنسرسیوم غنی‌سازی در کیش و قشم احداث می‌شود؟
براساس گزارش نیویورک‌تایمز، دو مقام ایرانی گفتند که مذاکره‌کنندگان قصد دارند در دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها برای محل کنسرسیوم چانه‌زنی کنند تا جزیره‌ای از خاک ایران برای این منظور انتخاب شود؛ آنها ممکن است جزیره کیش یا قشم در خلیج فارس را پیشنهاد دهند، هرچند گزینه‌های دیگری نیز مورد بحث قرار گرفته‌اند.
نان گران شد نان گران شد
سخنگوی اتاق اصناف خبر داد: قیمت جدید نان در چند روز آینده اعلام می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر