کد خبر: ۳۰۹۵۰
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۷

طی روز‌های آینده، جبهه‌های جنگی جدیدی در جنگ علیه غزه باز خواهد شد

یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه طی روز‌های آینده، جبهه‌های جنگی جدیدی در جنگ علیه غزه باز خواهد شد، تصریح کرد: اگر وضعیت غزه همچنان وخیم شود، نمی‌توان از واکنش جوانان مسلمان جلوگیری کرد.
طی روز‌های آینده، جبهه‌های جنگی جدیدی در جنگ علیه غزه باز خواهد شد

مخاطب 24- محسن رضایی دبیر شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد که جنگ علیه غزه، سرنوشت رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت را تعیین خواهد کرد.

بخش هایی ازگفت‌وگوی رضایی با المیادین را در ادامه می خوانید:

  • محور مقاومت، در آینده، نقش بزرگ‌تری ایفا خواهد کرد و رژیم صهیونیستی نیز قطعا در این جنگ، شکست خواهد خورد.
  • هر اندازه رژیم صهیونیستی در غزه نفوذ کند، بیشتر در باتلاق غرق خواهد شد، اسرائیل می‌تواند وارد خیابان‌های غزه شود، ولی با مقاومت پنهانی روبه‌روست.
  • تجاوزات رژیم صهیونیستی در حدی شنیع است که حتی صدای آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد  را هم درآوده است؛ او روز گذشته گفت: این جنگ هر روز  تعداد تلفات غیرنظامی از جمله زنان و کودکان برجای می‌گذارد و باید متوقف شود. من درخواست خود را برای آتش‌بس فوری بشردوستانه تکرار می‌کنم
  • جنگنده‌های رژیم اسرائیل بعدازظهر شنبه به وقت محلی  ۲ مدرسه از جمله مدرسه «الفاخوره» در اردوگاه «جبالیا» در شمال غزه را بمباران کردند که طبق آخرین گزارش‌ها تاکنون بیش از ۲۰۰ نفر در این حمله وحشیانه به شهادت رسیده‌اند.
  • این مدارس وابسته به سازمان ملل (اونروا) است و آوارگان را در خود جای داده بود که بیشتر آن‌ها کودک هستند. همزمان با این مدرسه، مدرسه «تل الزعتر» نیز هدف بمباران قرار گرفت.
  • این جنگ، باعث سقوط بنیامین نتانیاهو می‌شود و در سالهای آینده نیز شاهد سقوط رژیم صهیونیستی خواهیم بود.
  • حماس فقط در غزه نیست و پایگاه آن در کرانه باختری و خارج از فلسطین است، نیروهای مقاومت لبنان، عراق و یمن هم در کنار حماس هستند.
  • طی روزهای آینده، جبهه‌های جنگی جدیدی در جنگ علیه غزه باز خواهد شد، اگر وضعیت غزه همچنان وخیم شود، نمی‌توان از واکنش جوانان مسلمان جلوگیری کرد.

 

منبع: فارس

برچسب ها: غزه جنبش مقاومت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
برگزیده
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اتحادیه اروپا در اقدامی سیاسی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که یک نهاد نظامی رسمی ایران به‌شمار می‌رود در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی طبقه‌بندی کرد.
دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟ دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟
یک روزنامه کشور ترکیه از دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در این کشور خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر