کد خبر: ۳۰۹۲۶
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۰
۷ میلیون کارگر افغان در ایران؛

هشدار درباره افزایش تعداد مهاجران

به ما میگفتند که شما جوانان دنبال کار سبک و نان سنگین هستید. ما در کشورمان آنقدر بیکار داریم، اما حاضر نیستند در دامداری و مزارع و... کار کنند. برای مثال طرف یک لیسانس که می‌گیرد حاضر نیست دیگر این مشاغل را قبول کند.
هشدار درباره افزایش تعداد مهاجران

مخاطب 24- محمدرضا باهنرگفت: مشکلی که وجود دارد این است که ما جمعیت را از نظر فرهنگی به گونه‌ای خاص تربیت کردیم ؛برای مثال الان بسیاری می‌گویند که افاغنه درحال ایجاد مشکل برای کشور ما هستند و ما هم این را قبول داریم مخصوصا اخیرا تعدادشان خیلی زیاد شده که من شخصا این را به مقامات امنیتی کشور هشدار میدهم که کنترل کنند، اما قبل از این جریانات باید گفت که ما حدود ۷ میلیون کارگر افغانستان در کشورمان داریم اگر نظام تصمیم بگیرد که این افراد را از کشور خارج کند می‌دانید چه رخ می‌دهد؟ تمام مرغداری، کوره‌ها و حتی بنادر ما می‌خوابد، زیرا همه این‌ها را این افراد اداره می‌کنند.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

این روزها وقتی در خیابان داد می‌زنید مهندس نصف آدم‌ها برمی‌گردند، بقیه هم که برنمی‌گردند دکتر هستند یعنی خدا را شکر همه در مملکت ما یا دکتر و یا مهندس هستند و می‌خواهند حتما در ادارات کارمند و رئیس شوند، مگر کشور ما چقدر رئیس و کارمند می‌خواهد؟ یک کارمند امروز بیست دقیقه کار می‌کند من گاهی وقت‌ها می‌گویم که کاش همان زمان هم کار نمیکرد تا کارهای مردم بهتر جلو رود.

ما عوض اینکه کشور را با ششصد هزار کارمند قوی اداره کنیم، داریم با ۶ میلیون کارمند ضعیف اداره می‌کنیم، البته اداره هم نمی‌کنیم.

 

منبع: فردای اقتصاد

برچسب ها: کارگر افغانستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
برگزیده
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت! همکاری بانک‌ها با مردم برای گذر از روز‌های سخت!
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد
معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در ایام برداشت را ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر