کد خبر: ۳۰۹۰۲
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۸
در جمع مردم شهریار؛

رئیسی: تقسیمات کشوری در سطح استان تهران، تغییرات جدی می‌طلبد

رئیس جمهور گفت: از برنامه‌های دولت است که در اولین فرصت در تقسیمات کشوری استان فعلی تهران تجدیدنظر کنیم. تقسیمات کشوری در سطح شهرستان و استان به ویژه در غرب استان تهران تغییرات جدی می‌طلبد.
رئیسی: تقسیمات کشوری در سطح استان تهران، تغییرات جدی می‌طلبد

مخاطب 24- سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز در جمع مردم شهریار اظهار کرد: در این سفر انتظار بیش از ۳۰ سال مردم شهر در  بهره برداری از یک مرکز درمانی پایان پذیرفت و بهره برداری از این مرکز ۳۱۳ تختخوابی آغاز شد. از این نوع پروژه های نیمه تمام در این منطقه داریم و دولت تصمیم دارد که این پروژه‌های نیمه تمام را به سامان برساند.

او افزود: مهم است که رفت و آمد در درون منطقه و چه با مرکز و تهران تسهیل شود. علاوه بر توسعه جاده‌ای، توسعه مترو و ریل هم لازم داریم. تردد به این مناطق با مترو راحت تر است. در این مدت شهرداری تهران فعال شده و توسعه فضای مترو را حتما در دستور کار داریم. دولت خود را موظف به کمک به شهرداری تهران و شهرداری اطراف می داند تا توسعه ریل اتفاق افتد و رفت و آمد مردم با سهولت انجام شود. این مساله در دستور کار قرار دارد.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به اینکه مسهله فرهنگی و آموزشی در این منطقه اهمیت دارد، افزود: مردمان بسیار خوبی ولو به صورت مهاجرت در این چند دهه به این مناطق آمده اند. آنها دلداده به نظام، انقلاب و ارزش ها و پایبند به فرهنگ اسلامی و ایرانی هستند. ما باید این فرهنگ و هویت را برای این مناطق حفظ کنیم. این امر به وسیله چهره‌های فرهنگی این منطقه، معلمان، روحانیون، ائمه جمعه و جماعات، آموزش و پرورش و آموزش عالی و همه فرهنگ ‌دوستان محقق می شود. در کنار توجه به مسائل معیشتی و اقتصادی، مساله فرهنگی هم بسیار اهمیت دارد. حوزه آموزش و پرورش باید در این منطقه توسعه یابد و در دستور کار است و در مصوبات سفر خواهد بود تا در غرب استان تهران و شهرهای شهریار  و اندیشه توسعه فضای فرهنگی و مدارس را داشته باشیم.

رئیسی در ادامه با اشاره به توسعه شهر اندیشه و شهریار و شهرستان‌های اطراف، گفت: باید در تقسیمات کشوری در این منطقه حتما تجدیدنظر کنیم یعنی باید حتما شرایط جمعیتی و اقلیمی را در نظر بگیریم. این مناطق ضمیمه شهر تهران است و تهران اگر با همه امکاناتی که دارد، خودش بتواند کامل مدیریت شود باید در شرق و غرب تهران، حتما تغییراتی در ساختار تقسیمات کشوری انجام دهیم یعنی هم در حوزه شهرستان و هم در تشکیل یک استان.

او افزود: از برنامه‌های دولت این است که در اولین فرصت در تقسیمات کشوری استان فعلی تهران تجدیدنظر خواهیم کرد. تقسیمات کشوری در سطح شهرستان و استان به ویژه در غرب استان تهران تغییرات جدی می طلبد که ما گفته‌ایم کارشناسان کار کارشناسی کنند تا به طور منطقی ایجاد شهرستان و استان را دنبال کنیم.

او در بخشی دیگر از سخنان خود در جمع مردم شهریار گفت: امنیت کشور مرهون خون شهدا و ایثارگران است و باید قدر این امنیت را دانست. اینجا باید به فلسطین توجه ویژه داشت. هم آنها در حال آزمون هستند و هم ما در حمایت از مردم فلسطین در محضر امتحان و آزمون هستیم، این را به بعضی سران کشورها گفته‌ام که همه در حال امتحان در محضر خداوند هستیم که چگونه از مردم غزه حمایت می کنیم.

رئیسی با بیان اینکه مردم و ملت‌ها احساس می‌کنند سازمان ملل، شورای امنیت و سازمان‌های جهانی دیگر کارایی لازم را ندارند، خاطرنشان کرد: مردم دنیا از سازوکارهای بین‌المللی دچار یاس و از اقدامات رژیم صهیونیستی دچار نفرت شده‌اند. مردم دنیا امروز احساسی پیدا کرده‌اند که باید به دنبال شکل گیری یک نظم عادلانه جهانی باشند و ما یقین داریم که با اراده ملت‌ها و خون‌ مطهر کودکان فلسطینی‌ حتما نظم عادلانه جهانی شکل خواهد گرفت.

رئیس جمهور ادامه داد: مقاومت مردم غزه برای همه عالم درس ایستادگی، مقاومت و اعلام بی زاری از دشمنان بشریت است. فرعون کودکان زیادی کشت تا موسی پا به زمین نگذارد اما امت موسی شکل گرفت و اکنون هم خون مطهر پنج هزار کودک فلسطینی زمینه بیرون آمدن دست انتقام الهی است که ان شاءالله یقه نه تنها رژیم صهیونیستی بلکه یقه همه فرعونیان زمان را خواهد گرفت و به حکومت آنها خاتمه خواهد داد. این باور و اعتقاد ما و سنت الهی است. خون کودکان غزه هدر نمی رود. حتما خاتمه فرعونیان با همین خون مطهر فلسطینی رقم خواهد خورد.

 

منبع: ایسنا

برچسب ها: شهریار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
برگزیده
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید مانند جنگ 12 روزه، در برابر دشمن همه با هم باشید
رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت عزیز ایران، با تاکید بر ضرورت تقویت و استمرار قدرتمندانه بسیج در نسل‌های پی در پی به‌عنوان «یک ثروت بزرگ، حرکت همگانی و عامل افزایش قدرت ملی»، ناکامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در تحقق هیچ یک از اهداف حمله به ایران، نشانه شکست بدون تردید آنها خواندند
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر