کد خبر: ۳۰۸۸۰
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۱

پیش بینی بورس امروز ۲۸ آبان ۱۴۰۲؛ معاملات در کف دو هفته اخیر

دیروز ارزش معاملات خرد با کاهش ۷ درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم ۳ هزار و ۵۶۷ میلیارد تومان رسید که پایین‌ترین رقم در ۲ هفته اخیر است
پیش بینی بورس امروز ۲۸ آبان ۱۴۰۲؛ معاملات در کف دو هفته اخیر

پیش‌بینی بورس- مخاطب 24- دیروز دو شاخص اصلی بورس ریزش کردند، اما روند متفاوتی داشتند. برای پیش بینی بورس امروز –یکشنبه ۲۸ آبان- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز شنبه شاخص کل ۱۰ هزار و ۳۱۶ واحد افت کرد و شاخص کل هم‌وزن ۲۲۱ واحد پایین آمد. همچنین شاخص کل فرابورس ۲۹ واحد کاهش یافت و شاخص هم وزن فرابورس رشد ۵۱ واحدی داشت.

در پایان معاملات روز شنبه، ۲۷۷ نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۴۲۸ نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، ۴۰ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۶۰ درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت
روز شنبه در بورس شرکت ایران تایر (پتایر)، شرکت سیمان سفید نی ریز (سنیر) و شرکت کویر تایر (پکویر) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت کشت و صنعت دشت خرم دره (زدشت)، شرکت صنعت روی زنگان (زنگان) و شرکت شهرسازی و خانه سازی باغمیشه (ثباغ) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت
در بورس نماد‌های سدشت (شرکت سیمان دشتستان)، لخزر (شرکت پارس خزر) و چفیبر (شرکت فیبر ایران) در روز شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت سرمایه گذاری تدبیرگران (سدبیر)، شرکت سرمایه گذاری مسکن زاینده رود (ثرود) و شرکت کارخانجات صنعتی تبرک (تبرک) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار
در معاملات شنبه، ۶۱ نماد صف خرید داشتند و ۳۹ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۴۵ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۲۵۷ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۱۱ درصدی به ۳۱۳ میلیارد تومان رسید.

020827


پیش‌بینی بورس امروز
در معاملات دیروز بورس تهران، شاخص کل از ابتدا روند نزولی پیدا کرد، اما شاخص هم وزن در یک ساعت ابتدایی صعود کرد. اما در نیمه دوم معاملات شاخص هم وزن نیز ریزش کرد و در نهایت پایین‌تر از سطح روز کاری قبل ایستاد.

نماد‌های بزرگ بازار؛ فولاد، فارس، وبملت، شپنا، کگل، فملی و شتران بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند.

همچنین ۱۵ میلیارد تومان پول حقیقی خارج شد و نماد‌های خساپا، فملی، شپنا، وتجارت، خودرو، وبملت، بپاس، ونوین، وبصادر و وسالت بیشترین خروج پول را داشتند.

هرچند شاخص برای سومین روز پی در پی ریزش کرد، اما همچنان در میانه دو سطح حمایت و مقاومت ماندگار است. از سوی دیگر، حجم معاملات همچنان پایین است، دیروز ارزش معاملات خرد با کاهش ۷ درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم ۳ هزار و ۵۶۷ میلیارد تومان رسید که پایین‌ترین رقم در ۲ هفته اخیر است؛ بنابراین به نظر نمی‌رسد دامنه نوسان شاخص زیاد شود.

 

منبع: اکو ایران

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زهران ممدانی نخستین شهردار مسلمان نیویورک شد زهران ممدانی نخستین شهردار مسلمان نیویورک شد
زهران ممدانی، سیاستمدار ۳۴ ساله دموکرات، با پیروزی در انتخابات شهرداری نیویورک به عنوان نخستین مسلمان، نخستین آسیای جنوبی و جوان‌ترین شهردار این شهر در یک قرن اخیر تاریخ‌ساز شد.
خلیفه اصل:لنگ یک میلیون تومان هستیم خلیفه اصل:لنگ یک میلیون تومان هستیم
استقلال خوزستان در آستانه بازی با پرسپولیس به دلیل مشکلات مالی و اعتصاب بازیکنان، تمریناتش را تعطیل کرده و آینده تیم در هاله‌ای از ابهام است.
چمن ۶۷ میلیاردی یادگار چمن ۶۷ میلیاردی یادگار
چمن تازه‌کاشت یادگار امام تبریز پیش از رسیدن به وضعیت مطلوب، کیفیت خود را از دست داده و بازدید خبرنگاران از آن تصاویر شوکه‌کننده‌ای رقم زد.
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟ طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟
سه‌شنبه شب و در هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا (UCL) تیم المپیاکوس یونان با ستاره ایرانی خود در برابر پی‌اس‌وی آیندهوون صف آرایی خواهد کرد. طارمی امیدوار است بتواند طلسم گل‌نزدن خود در این رقابت‌ها را بشکند.
رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند
یک رسانه عبری اعلام کرد ۳۸ اسرائیلی که به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده‌اند، اطلاعات بسیار حساس را به مقامات ایرانی منتقل کرده‌اند.
سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل
مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر و از مرکز هماهنگی آمریکایی در کریات جات بازدید کرد؛ او از امید و مشارکت چندملیتی برای تثبیت غزه سخن گفت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر