کد خبر: ۳۰۸۷۵
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۲
لغو کنسرت‌ها دامن اصفهان را هم گرفت؛

اصفهان چه فرقی با سایر شهرها دارد؟

لغو کنسرت از مشهد به اصفهان نیز رسید و شاهد جلوگیری از آن با توجیه حضور نوازنده زن هستیم. در این رابطه یکی از مسئولان استانداری اصفهان درباره لغو کنسرت علیرضا قربانی گفت اصفهان با دیگر نقاط کشور متفاوت است.
اصفهان چه فرقی با سایر شهرها دارد؟

مخاطب 24- سید محمود حسینی، استاندار اصفهان در دوره اصلاحات، درباره اظهارنظر یکی از مسئولین استانداری اصفهان در رابطه با تفاوت اصفهان با شهرهای دیگر به عنوان علت عدم برگزاری کنسرت به «انتخاب» گفت: اصفهان یک شهر فرهنگی، صنعتی و دانشگاهی است؛ ضمن اینکه یک شهر حوزوی هم هست و یک پایگاه دینی برای کل کشور محسوب می‌شود. اما این تصویری که از اصفهان ارائه کرده‌اند تصویری کاملا غلط است، به خاطر اینکه اصفهانی‎ها ضمن اینکه به سنت‌های اسلامی پایبند هستند، ولی آن را با رویکرد جامعی همراه کرده‌اند که مدرنیته و سنت را به همزیستی مسالمت‌آمیزی درآورده است.

او ادامه داد: ما در سال ۸۲ با ناآرامی‌های گسترده‌ای در سطح اصفهان مواجه شدیم که ده شب ادامه داشت و تعداد زیادی در آن ناآرامی‌ها دستگیر شدند؛ ما آمار این افراد را که درآوردیم، سن اکثر آن‌ها بین ۱۵ تا ۲۵ سال بود و از جهات مختلف ارزیابی ما نشان داد که اصفهان دچار درگیری‌های اجتماعی است و مشکل امنیتی وجود ندارد. اصفهان شادی و نشاط نداشت؛ ما هم پیگیری کردیم که آن هزار نفر آزاد شوند و مسئله را به کمیسیون اجتماعی شورای تامین استان بردیم زیرا مسئله اصلا امنیتی نبود و فقط اجتماعی بود. از آن جا شورای تامین به این نتیجه رسید که باید جامعه اصفهان را شاد کرد و نباید در بحران غم قرار‌ش داد. آن زمان خیلی از افراد با برگزاری کنسرت مخالفت می‌کردند که ما در مذاکره با علما، آن را مطرح کنیم.

استاندار اصفهان در دولت اصلاحات، درباره تفاوت فرهنگی اصفهان با نقاط دیگر کشور گفت: این آقا اصلا شناخت اجتماعی از پدیده‌های اصفهان ندارد. چه کسی گفته است اصفهانی‌ها با بقیه فرق می‌کنند؟ شاخص علمی و فرهنگی این ادعا چیست؟ اصفهانی‌ها نیاز به شادی و تفریحات سالم دارند. نباید این حق را به خود بدهند که از جانب تمام اصفهان صحبت کنند. من با شناختی که از اصفهان دارم و در مدیریت ارشد استان حضور داشتم، اکثر اصفهانی‌ها چنین تعبیری را قبول ندارند. چطور این کنسرت در مناطق دیگر کشور مشکل ایجاد نکرد، اینجا مشکل ایجاد می‌کند؟ انتظار می رود که وزارت کشور و ریاست جمهوری با این لحن برخورد، مقابله کند و اجازه ندهند روان جامعه مخدوش شود. 

حسینی خاطرنشان کرد: اصفهان در جنگ حرف اول را زد و نسبت به جمعیت بیشترین شهید متعلق به اصفهان است. همین روز ۲۵ آبان نشان داد که در یک روز ۳۷۰ شهید را تشییع کردند و باز هم جنگ را ادامه دادند، اما از طرف دیگر هر جامعه ای نیاز به نشاط دارد و این تفکرات به نظر من تفکرات واپسگرایانه ای است که باید از نظر افکارعمومی و مسئولین بالادست محکوم شود.

 

منبع: اقتصاد نیوز

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
اسکویید گیم رکورد زد اسکویید گیم رکورد زد
«بازی مرکب ۳» با بیش از ۶۰ میلیون تماشاگر در ۳ روز، رکورد نتفلیکس را شکست.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟ چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟
مادر شهیدان حسن و محمد باقری چند سال قبل در گفت‌وگویی از شرمندگی خود در برابر مادران شهدا سخن گفت: وقتی مادرانی هستند که مثلاً ۲ شهید یا سه شهید داده‌اند واقعاً انسان پیش آنها خیلی شرمنده است.
صفحه خبر بالای تصاویر