کد خبر: ۳۰۸۶۴
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۷

حمایت عجیب مقام سعودی از «مک‌دونالد»

درپی تحریم شرکت فست فود زنجیره‌ای «مک‌دونالد» در کشور‌های عربی به دلیل حمایت آن از رژیم صهیونیستی، رئیس سازمان «سرگرمی» عربستان در اقدامی این تحریم را به چالش کشید.
حمایت عجیب مقام سعودی از «مک‌دونالد»

مخاطب 24-  فعالان ویدئویی را در شبکه‌های اجتماعی دست به دست کرده‌اند که در آن «ترکی آل الشیخ»، رئیس سازمان موسوم به «سرگرمی» عربستان در حال تبلیغ غذاهای رایگان در رستوران مک‌دونالد و دعوت از مردم برای بازدید از رستوران در طول جشنواره موسوم به «فصل ریاض» است.

طبق گزارش عربی۲۱، ترکی آل الشیخ در این ویدئو می‌گوید: مک‌دونالد شریک رسمی فصل ریاض ۲۰۲۳ است.

او همچنین خطاب به مردم اعلام کرد: «یک وعده غذایی بخرید و دومی را هدیه بگیرید».

این تبلیغ رئیس هیئت سرگرمی عربستان سعودی برای مک‌دونالد درحالی است که کشورهای عربی و اسلامی کمپین تحریمی را علیه تولیدات، مغازه‌ها و رستوران‌های حامی رژیم صهیونیستی آغاز کرده‌اند.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

مک‌دونالد یکی از اولین رستوران‌هایی بود که پس از انتشار تصاویری از توزیع وعده‌های غذایی آن میان نظامیان رژیم صهیونیستی، تحریم شد.

این ویدئوی آل الشیخ که بعداً آن را حذف و تنها توییتی با همین محتوا را در صفحه‌اش حفظ کرد، خشم کاربران شبکه‌های اجتماعی را برانگیخت و آنها این اقدام را یک ویدئوی تبلیغاتی و تلاش مقامات عربستان سعودی برای نجات شرکت‌های حامی رژیم اشغالگر ارزیابی کردند.

این نخستین بار نیست که رئیس سازمان سرگرمی عربستان جنجال ساز می‌شود، اقدامات ترکی آل‌الشیخ پیشتر نیز موجی از خشم را میان شهروندان سعودی ایجاد کرده بود.

یکی از این موارد توئیتر وی در انتقاد از پوشیدن عمامه حجازی بود که موجب خشم مردم عربستان و کاربران در فضای مجازی شد. کاربران ایکس (توییت سابق) در آن زمان با انتشار مطالبی، این موضع رئیس سازمان سرگرمی عربستان سعودی را محکوم کردند و سخنان وی را به منزله نژادپرستی علیه اهالی حجاز و مایه فتنه انگیزی میان مردم عربستان دانستند.

او همچنین به ترویج بی‌بند و باری به نام سرگرمی در جامعه عربستان پرداخته بود.

در همین راستا، حساب کاربری «العهد الجدید» در توییتر مرداد ۱۴۰۱ نوشته بود که ترکی آل الشیخ به شرب خمر اعتیاد دارد و حتی به نصیحت پزشکان برای ترک آن گوش نمی‌دهد و او یکی از اشخاصی است که باعث مخدوش شدن وجهه عربستان سعودی شده‌است.

 
منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر