کد خبر: ۳۰۸۲۴
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۲

پیش‌بینی بورس امروز ۲۷ آبان ۱۴۰۲؛ مازاد عرضه در بازار

بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز شنبه می‌روند که روز چهارشنبه بورس تهران برای دومین روز متوالی نزول کرد.
پیش‌بینی بورس امروز ۲۷ آبان ۱۴۰۲؛ مازاد عرضه در بازار

پیش‌بینی بورس- مخاطب 24- برای پیش‌بینی بورس امروز –شنبه ۲۷ آبان- به روند بازار سهام در روز چهار‌شنبه نگاه می‌کنیم. در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص کل نزول ۷هزار و ۱۹۱ واحدی داشت و شاخص کل هم‌وزن نیز ۶واحد پایین آمد. شاخص کل فرابورس ۶۳ واحد افت کرد و شاخص هم وزن فرابورس ۵۸ واحد افزایش پیدا کرد.

بیشترین افزایش قیمت

روز شنبه در بورس شرکت تولیدی کاشی تکسرام (کترام)، شرکت حفاری شمال (حفاری) و شرکت پگاه خراسان (غشان) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت افرا نت (افرا)، شرکت رایان هم افزا (رافزا) و شرکت توسعه حمل و نقل ریلی پارسیان (حپارسا) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت 

در بورس نمادهای واعتبار (شرکت سرمایه گذاری اعتبار ایران)، وتوکا (شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد) و ونوین (بانک اقتصاد نوین) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت پگاه آذربایجان شرقی (غپآذر)، شرکت سپیدار سیستم آسیا (سپیدار) و شرکت پگاه گلپایگان (غگلپا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

در معاملات چهارشنبه، ۶۱ نماد صف خرید داشتند و ۴۵ نماد با صف‌ فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۱۱۳ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۷۷ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با افزایش ۱۱ درصدی به ۳۵۴ میلیارد تومان رسید.

020824

پیش‌بینی بورس امروز 

روز چهار‌شنبه شاخص‌ کل ریزش کرد و همچنین شاهد خروج پول حقیقی به میزان ۱۰۲ میلیارد تومان بودیم. شد. نماد ونوین بیشترین خروج سرمایه را داشت پس از آن، نمادهای وبملت، وتجارت، شپنا و شبندر بیشترین خروج پول را ثبت کردند. 

روز چهارشنبه نمادهای فارس، فولاد، وبملت، فملی و کگل بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص کل داشتند و در مقابل نمادهای حکشتی، اخابر و ذوب بیشترین اثر مثبت را بر شاخص داشتند.  

ارزش معاملات خرد نیز با کاهش ۲ درصدی نسبت به روز قبل به 3 هزار و ۸۲۳ میلیارد تومان رسید.

روز چهارشنبه همچنان مازاد عرضه در بازار وجود داشت و ارزش صف‌های فروش بیشتر بود. بنابراین، اگر این روند امروز نیز تداوم داشته باشد شاخص‌ها به ریزش ادامه خواهند داشت. 

 

منبع: اکو ایران

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
یونسکو در چهل‌وسومین کنفرانس سمرقند با اجماع کشور‌ها منشور کوروش بزرگ را نخستین سند مکتوب حقوق بشر جهان اعلام کرد؛ تصمیمی که جایگاه ایران را در میراث عدالت و آزادی پررنگ‌تر کرد.
گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است گروسی: تنها مسیر حل پرونده هسته‌ای ایران دیپلماسی است
رافائل گروسی در گفت‌وگویی با فرانس۲۴ با تأکید بر ضرورت ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران گفت حملات اخیر آمریکا و اسرائیل روند دیپلماسی را مختل کرده و تنها گفت‌و‌گو می‌تواند راه‌حلی پایدار ایجاد کند.
«اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست «اردوبهشت» کلید می‌خورد؛ همکاری نخست بهداد و حقیقت‌دوست
فیلم سینمایی «اردوبهشت» به کارگردانی محمد داودی، با بازی حامد بهداد و شهرام حقیقت‌دوست، از اواخر آبان در تهران مقابل دوربین می‌رود و برای حضور در جشنواره فجر آماده می‌شود.
تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس تأیید نهایی تعرفه پلکانی واردات خودرو در مجلس
مجلس شورای اسلامی مصوبه دولت درباره تعرفه پلکانی واردات خودرو را بدون مغایرت تأیید کرد؛ اقدامی که وزارت صمت آن را گامی برای مهار قیمت‌ها و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان می‌داند.
قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی قائم‌پناه: اولویت مردم معیشت است نه مسائل سیاسی
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه مطالبات اصلی مردم معیشتی است، گفت دولت وظیفه دارد برای تأمین نیاز‌های ابتدایی شهروندان تلاش کند و نگاه مبتنی بر کارآمدی را در مدیریت استان‌ها گسترش دهد.
زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان زاکانی: رونمایی از مجسمه والرین نماد شکست طمع‌ورزان
شهردار تهران در مراسم رونمایی از مجسمه «زانو زدن والرین» گفت این نماد تاریخی پیام ایستادگی ایران در برابر طمع‌ورزان و دشمنانی است که در گذشته و امروز در پی ضربه زدن به کشور بوده‌اند.
از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی
مصدومیت اشرف حکیمی مقابل بایرن مونیخ بهانه‌ای شد تا در مخاطب۲۴ نگاهی به بدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال ایران و جهان داشته باشیم.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر