کد خبر: ۳۰۷۸۷
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۵

جزئیات برنامه جدید استخدامی آموزش‌وپرورش

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مدارس باید به امیدستان تبدیل شود، گفت: امسال حدود ۱۹ هزار مربی پرورشی استخدام می‌شوند.
جزئیات برنامه جدید استخدامی آموزش‌وپرورش

مخاطب 24- رضامراد صحرایی وزیر آموزش‎وپرورش گفت: معلمان قوی، دانش‎آموزان قوی، کادر و مدیران قوی از جمله عناصری هستند که مدرسه را به یک محیط قوی تبدیل می‌کنند، همچنین مدرسه قوی مدرسه‌ای است که با خانواده‌ها، مساجد، کانون‌ها، ادارات و کارخانه‌ها و صنایع نزدیک خود ارتباط برقرار می‌کند.

وزیر آموزش‎وپرورش افزود: هر مدرسه یک ایران کوچک است و با قوی شدن مدرسه‌هاست که ایران قوی ساخته می‌شود.

او تصریح کرد: در سند تحول بنیادین، مدرسه مسئله مهمی است که به عنوان نقطه اتکای دولت و ملت در پیشرفت و تعالی کشور معرفی می‌شود، قوی شدن یک مدرسه با قوی شدن دانش‌آموزان آن برابر است.

صحرایی با بیان اینکه مدارس باید به امیدستان تبدیل شود، اظهار کرد: کسی که امید داشته باشد و امید در دل او زنده باشد هیچ غیر ممکن و مانعی در راه او وجود ندارد.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

او با بیان اینکه مدرسه در یک محله باید تصمیم‌ساز باشد، گفت: باید درب مدارس به سمت محله باز شود، یعنی دانش آموزان، تشکل‌ها و کانون‌های دانش‌آموزی و انجمن‌های دانش‌آموزی حضور مسؤولان در مدارس را پُررنگ کنند.

وزیر آموزش‌وپرورش ادامه داد: مدرسه می‌تواند عامل پیوند، اتحاد، انسجام و هماهنگی بین همه نهادهای فرهنگی، احتماعی و تربیتی شود.

او افزود: سال گذشته بیش از ۱۴ میلیون‌نفر در اردوهای مدارس حضور پیدا کردند که از این تعداد قریب به ۵۰۰ هزار نفر از آن‌ها نیز در اردوهای چندروزه شرکت کردند.

صحرایی با اشاره به اینکه در این دولت موضوع هدایت تحصیلی بسیار جدی گرفته شده است، بیان کرد: تحصیل و  حضور دانش‌آ‌‌موزان در رشته‌ای که در آن علاقه، استعداد وجود دارد بسیار حائز اهمیت است.

وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه یکی از سیاست‌های ما رونق فنی و حرفه ای و هنرستان‌ها است، عنوان کرد: در سال جاری  ۱۰۰ هزار نفر دانش‌آموزان در هنرستان مشغول تحصیل شدند.

او ادامه داد: یکی از اقدامات مهم در این دولت، ایجاد کتابخانه‌های کلاسی بود که هر کلاس یک کتابخانه داشته باشد، این طرح از روستاها شروع شد و تا کنون بیش از ۲۰ هزار کتابخانه کلاسی راه‌اندازی شده است.

صحرایی با اشاره به اینکه از دیگر طرح‌های مهم آموزش‌وپرورش، طرح نماد است، گفت: طرحی به اسم نماد که به دلیل کرونا به فراموشی سپرده شده بود در این دولت احیا و اجرایی شد و ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار دانش‌آموز در این طرح پایش شدند.

او با اشاره به اجرای طرح شهید عجمیان در مدارس کشور، افزود: در این طرح شاداب‌سازی ۱۰۰ هزار کلاس درس از طریق نوسازی، رنگ‌کاری و... در دستور کار قرار گرفت و همچنان هم ادامه دارد.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه مدرسه قوی تضمین کننده کشور قوی است، گفت: امسال حدود 19 هزار مربی پرورشی استخدام می‌شوند.

 

منبع: اقتصاد نیوز

برچسب ها: رضا مراد صحرایی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر