کد خبر: ۳۰۷۸۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۴

خبر مهم وزیر ارتباطات؛ اینترنت ماهواره‌ای ملی می‌شود+ فیلم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه اینترنت ماهواره‌ای ملی در برنامه‌های بلندمدت است و در دستور کار سازمان فضایی قرار دارد.
خبر مهم وزیر ارتباطات؛ اینترنت ماهواره‌ای ملی می‌شود+ فیلم

مخاطب 24 - عیسی زارع‌پور؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیات دولت اظهار کرد: اینترنت ماهواره‌ای ملی در برنامه‌های بلندمدت ما قرار دارد و برای اینکه بتوانیم از ظرفیت‌های خودمان برای ارائه اینترنت ماهواره‌ای استفاده کنیم، این موضوع در دستور کار سازمان فضایی ایران قرار گرفته است.

زارع‌پور با بیان اینکه این کار باید با همکاری کشورهای دیگر انجام شود، تصریح کرد: پروژه اینترنت ماهواره‌ای ملی در کوتاه‌مدت به هیچ عنوان صرفه اقتصادی ندارد که کشوری با منظومه‌های ماهواره‌ای، اینترنت به مردم ارائه کند و حتماً نیاز به یک کنسرسیوم منطقه‌ای دارد که امروز درحال رایزنی و مذاکره با کشورهای مختلف هستیم.

 
وزیر ارتباطات گفت: از حضور و فعالیت ارائه‌دهندگان اینترنت ماهواره‌ای در ایران استقبال می‌کنیم به شرط آنکه قواعد سرزمینی مارا بپذیرند و امروز نیز اتحادیه بین‌المللی مخابرات و هیئت مقررات رادیویی جهانی، اجبار کرده است که بزرگترین ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت ماهواره‌ای دنیا حتماً برای ارائه خدمات در جمهوری اسلامی ایران مجوز دریافت کنند.

زارع‌پور تأکید کرد: ما در حال نوشتن نامه‌ای برای دعوت از آنها هستیم و مبتنی بر این مقدمات از حضور آنها استقبال می‌کنیم.

 

منبع: تیتر کوتاه

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن عکس: تکمیل شش‌گانه پاری سن ژرمن
با برتری پاری سن ژرمن مقابل فلامینگو، شاگردان لوئیز انریکه قهرمان جام بین قاره‌ای ۲۰۲۵ شدند و ششمین جام خود را از ابتدای فصل گذشته جشن گرفتند.  
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر