کد خبر: ۳۰۷۸۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۴

خبر مهم وزیر ارتباطات؛ اینترنت ماهواره‌ای ملی می‌شود+ فیلم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه اینترنت ماهواره‌ای ملی در برنامه‌های بلندمدت است و در دستور کار سازمان فضایی قرار دارد.
خبر مهم وزیر ارتباطات؛ اینترنت ماهواره‌ای ملی می‌شود+ فیلم

مخاطب 24 - عیسی زارع‌پور؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیات دولت اظهار کرد: اینترنت ماهواره‌ای ملی در برنامه‌های بلندمدت ما قرار دارد و برای اینکه بتوانیم از ظرفیت‌های خودمان برای ارائه اینترنت ماهواره‌ای استفاده کنیم، این موضوع در دستور کار سازمان فضایی ایران قرار گرفته است.

زارع‌پور با بیان اینکه این کار باید با همکاری کشورهای دیگر انجام شود، تصریح کرد: پروژه اینترنت ماهواره‌ای ملی در کوتاه‌مدت به هیچ عنوان صرفه اقتصادی ندارد که کشوری با منظومه‌های ماهواره‌ای، اینترنت به مردم ارائه کند و حتماً نیاز به یک کنسرسیوم منطقه‌ای دارد که امروز درحال رایزنی و مذاکره با کشورهای مختلف هستیم.

 
وزیر ارتباطات گفت: از حضور و فعالیت ارائه‌دهندگان اینترنت ماهواره‌ای در ایران استقبال می‌کنیم به شرط آنکه قواعد سرزمینی مارا بپذیرند و امروز نیز اتحادیه بین‌المللی مخابرات و هیئت مقررات رادیویی جهانی، اجبار کرده است که بزرگترین ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت ماهواره‌ای دنیا حتماً برای ارائه خدمات در جمهوری اسلامی ایران مجوز دریافت کنند.

زارع‌پور تأکید کرد: ما در حال نوشتن نامه‌ای برای دعوت از آنها هستیم و مبتنی بر این مقدمات از حضور آنها استقبال می‌کنیم.

 

منبع: تیتر کوتاه

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خودنمایی پرچم ایران مقابل کاخ سفید! خودنمایی پرچم ایران مقابل کاخ سفید!
گروهی از معترضان در مقابل موانع امنیتی اطراف کاخ سفید در واشنگتن آمریکا تجمع کردند تا مخالفت خود را با سفر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، به ایالات متحده اعلام کنند.
قابل توجه زائران اربعین قابل توجه زائران اربعین
سخنگوی فراجا از آمادگی کامل پلیس برای برگزاری مراسم اربعین خبر داد.
اسراییل قاتل چه تعداد ایرانی را شهید کرده است؟ اسراییل قاتل چه تعداد ایرانی را شهید کرده است؟
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران آمار شهدای حمله اسرائیل به ایران را ۱۱۰۰ نفر تا کنون معرفی کرد که از ۱۰۶۰ نفر از این عزیزان در سراسر کشور به خاک سپرده شده‌اند.
عراقچی چه نامه‌ای به وزیر خارجه عمان تحویل داد؟ عراقچی چه نامه‌ای به وزیر خارجه عمان تحویل داد؟
منابع خبری گزارش دادند که دو نامه سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران توسط سفیر ایران به وزیر خارجه عمان تقدیم شد.
دلایل تاریخی نفرت ایرانیان و آمریکایی از یکدیگر! دلایل تاریخی نفرت ایرانیان و آمریکایی از یکدیگر!
جنگ «۱۲ روزه» که در آن ایالات متحده به ایران حمله کرد، جهان را در شوک فرو برد. حمله پیش‌دستانه اسرائیل، با توجه به اینکه این کشور رژیم ایران را تهدیدی وجودی می‌داند، چندان دور از انتظار نبود، اما حمله هوایی آمریکا به خاک ایران شگفتی‌آفرین بود. نه تنها افکار عمومی با این جنگ مخالف بود، بلکه حتی پایگاه اصلی حامیان ترامپ یعنی جناح MAGA نیز با مداخله نظامی مخالفت می‌کرد.
اقتصاد ایران چشم انتظار مذاکرات است؟ اقتصاد ایران چشم انتظار مذاکرات است؟
قیمت دلار در معاملات روز دوشنبه مسیر کاهشی داشت و با کاهش ۱۸۵۰ تومان به ۸۸ هزار و ۴۵۰ تومان رسید. از سوی دیگر با کاهش قیمت دلار و رویکرد نزولی طلای جهانی، بازار طلا و سکه در ایران کاهشی شد. خبر‌های سیاسی درباره احتمال مذاکره بین ایران و آمریکا در روز‌های آینده از یک‌سو و کاهش تنش سیاسی و نظامی بین ایران و اسراییل، التهاب در بازار را کم کرده است. گفتنی است که هر خبر منفی درباره ایجاد تنش، بازار ارز را دوباره دچار نوسان می‌کند.
حرف‌های جدیدی که قاتل الهه حسین‌نژاد زد! حرف‌های جدیدی که قاتل الهه حسین‌نژاد زد!
بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.
برگزیده
قابل توجه زائران اربعین قابل توجه زائران اربعین
سخنگوی فراجا از آمادگی کامل پلیس برای برگزاری مراسم اربعین خبر داد.
حرف‌های جدیدی که قاتل الهه حسین‌نژاد زد! حرف‌های جدیدی که قاتل الهه حسین‌نژاد زد!
بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.
منشا گرد و غبار در تهران مشخص شد منشا گرد و غبار در تهران مشخص شد
ریزگرد یا گرد و غبار (Dust Storm)، ذرات جامد معلق در هوا هستند که قطرشان معمولاً کمتر از ۱۰ میکرون است. این ذرات می‌توانند منشأ طبیعی یا انسانی داشته باشند و از بیابان‌ها، زمین‌های خشک، خشک‌شدن تالاب‌ها یا فعالیت‌های صنعتی و کشاورزی ناشی شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر