کد خبر: ۳۰۷۸
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵

معلمان هر چندسال یکبار رتبه بندی می‌شوند؟

رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: معلمان هر پنج سال رتبه‌بندی می‌شوند.
معلمان هر چندسال یکبار رتبه بندی می‌شوند؟

رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: معلمان هر پنج سال رتبه‌بندی می‌شوند.

معلمان هر چندسال یکبار رتبه بندی می‌شوند؟
مخاطب ۲۴- علیرضا منادی سپیدان روز یکشنبه در گفت‌وگویی خاطرنشان کرد: با تصویب لایحه رتبه بندی معلمان، نه تنها از کسی حقوق کسر نمی‌شود بلکه حداقل ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان به حقوق هر معلم اضافه می‌شود.

رییس کمیسیون آموزش تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی افزود: اگر حقوق همه یکسان باشد در صورت مشخص شدن رتبه، به ازای هر رتبه افزایش حقوق خواهیم داشت. رتبه اول ۱۰ درصد، رتبه دوم ۱۵ درصد؛ اگر معلمی رتبه دوم باشد هم ۱۵ درصد افزایش رتبه بندی را دریافت می‌کند و هم ۱۰ درصد افزایش حقوق را. طبق قانون برای حقوق سقف تعیین شده و هیچ معلمی کمتر از هشت میلیون تومان حقوق نخواهد گرفت.

وی در پاسخ به اینکه آیا این امر شامل همه قرارداد‌ها‌ می‌شود یا نه، گفت: هر کسی که در حکم او «معلمی» آمده است و معلم باشد و به او گفته شده باشد که کار دیگری هم انجام دهد مثلاً کانون را بچرخاند هم در لایحه رتبه‌بندی قرار می‌گیرد.

 



معلمان هر پنج سال رتبه بندی می‌شوند

منادی ادامه داد: رتبه آخر استاد معلم است و ۵۲ درصد افزایش حقوق دارد. دولت گفته بود هر ۶ سال رتبه بندی انجام شود، اما طبق مصوبه مجلس معلمان هر پنج سال رتبه بندی می‌شوند.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با ارائه توضیحات درباره چگونگی پرداخت حقوق براساس حکم، گفت: حقوق سر جای خود محفوظ است. در حکم، فوق العاده ویژه رتبه بندی اضافه می‌شود و همچنین یک تفاوت تطبیق هم می‌آید که اگر معلمی پایین‌ترین حکم یعنی آموزشیاری داشته باشد که چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومان می‌گیرد با توجه به اینکه گفته بودیم سقف حقوق نباید کمتر از هشت میلیون باشد، در اینجا تفاوت تطبیق مطرح و ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان تفاوت تطبیق در آن لحاظ می‌شود که این امر بازنشستگی را هم در بر می‌گیرد.

وی درباره واکنش سازمان برنامه و بودجه، گفت:رییس سازمان برنامه و بودجه در مجلس موضوع تفاوت تطبیق را پذیرفت. نماینده دولت در مجلس گفته بود که ما قول برای ۱۴۰۰ نداده ایم که من اعتراض کردم و گفتم رییس سازمان برنامه و بودجه با این امر موافقت کرد و رییس مجلس خطاب به نماینده دولت گفت با روسای قوا به نتیجه رسیدیم که این موضوع از شهریور امسال اجرایی شود و ۲۵ هزار میلیارد تومان دیگر نیز سال آینده در بودجه قرار بگیرد.

بودجه آموزش و پرورش ۱۳ درصد کل بودجه کل کشور است 

منادی، بودجه آموزش و پرورش از ۸ درصد بودجه عمومی کشور ارزیابی کرد و گفت: گفته بودند ۱۳ تا ۱۴ درصد و حتی برخی اعلام کردند ۲۰ درصد بودجه آموزش و پرورش از محل بودجه عمومی تامین شود.

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یازدهم ادامه داد: ۲۵ هزار میلیارد تومان هم برای بودجه ۱۴۰۱ پیش بینی شده است و دولت در این لایحه بودجه آن را گنجانده است. بودجه آموزش و پرورش ۱۳ درصد کل بودجه کل کشور است و رشد و ارتقای خوبی پیدا کرد.

منبع: ایرنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر