کد خبر: ۳۰۷۷۳
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۹

نرخ دلار، سکه، طلا و یورو پنجشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۲+ جدول

هر گرم طلا ۱۸ عیار تا ظهر امروز دو میلیون و ۴۲۱ هزار تومان معامله شد. قیمت سکه امامی به ۲۹ میلیون و ۱۶۵ هزار تومان رسید
نرخ دلار، سکه، طلا و یورو پنجشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۲+ جدول

مخاطب 24- قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۵ آبان تفاوت چشمگیری با خریدوفروش‌های عصر دیروز ندارد. هر گرم طلا ۱۸ عیار همزمان با نیمه ابتدایی معاملات امروز دو میلیون و ۴۲۱ هزار تومان معاملعه شد که به‌معنی کاهش هزار تومانی نسبت به دیروز است. سکه امامی هم همزمان توسط صراف‌ها به‌طور متوسط ۲۹ میلیون و ۱۶۵ هزار تومان فروخته شد و این یکی رشد قیمت دو هزار تومانی را به ثبت رساند. براساس اعلام مرکز مبادله ارز و طلا نیز دلار خدماتی ۴۱ هزار و ۵۱۵ تومان عرضه می‌شود که به‌معنی رشد ۱۵ تومانی درقیاس با چهارشنبه است.

قیمت ارز خدماتی

قیمت دلار خدماتی امروز پنجشنبه 25 آبان با شروع معاملات بازار ۴۱ هزار و 515 تومان قیمت خورد. قیمت دلار خدماتی به‌این ترتیب درقیاس با دیروز 15 تومان افزایش پیدا کرده است.

قیمت یورو خدماتی اما امروز درحالی ۴۵ هزار و 50 تومان است که دیروز این اسکناس معادل 45 هزار و 75 تومان عرضه می‌شد.

قیمت انواع ارز تا ساعت ۱۱:۱۵

انواع ارز توافقی و خدماتی

چهارشنبه

امروز

دلار

41 هزار و 500 تومان

41 هزار و 515 تومان

یورو

45 هزار و 75 تومان

45 هزار و 50 تومان

قیمت طلا ۱۸ عیار و انواع سکه

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲۵ آبان با شروع خریدوفروش‌های بازار دو میلیون و ۴۲۱ هزار تومان به ثبت رسید و نسبت به دیروز هزار تومان تقلیل پیدا کرد.

سکه امامی هم ۲۹ میلیون و ۱۶۵ هزار تومان به فروش رسید و نسبت به دیروز دو هزار تومان گران شد. نیم‌سکه مثل دیروز ۱۵ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان به‌فروش رسید. ربع‌سکه بدون تغییر قیمت ۱۰ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان به‌فروش رسید و سکه گرمی مثل عصر دیروز پنج میلیون و ۸۰۰ هزارتومان قیمت خورد.

قیمت انواع سکه و طلا تا ساعت ۱۱:۱۵

طلا 18 عیار و انواع سکه

چهارشنبه

امروز

طلا 18 عیار

دو میلیون و 422 هزار تومان

دو میلیون و 421 هزار تومان

امامی

29 میلیون و 163 هزار تومان

29 میلیون و 165 هزار تومان

نیم‌سکه

15 میلیون و 250 هزار تومان

15 میلیون و 250 هزار تومان

ربع‌سکه

10 میلیون و 250 هزار تومان

10 میلیون و 250 هزار تومان

یک گرمی

پنج میلیون و 800 هزار تومان

پنج میلیون و 800 هزار تومان

 
منبع: فرارو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
راز ساعت خورشیدی رادکان؛ تنها تقویم سنگی جهان که اول دی سخن میگوید راز ساعت خورشیدی رادکان؛ تنها تقویم سنگی جهان که اول دی سخن میگوید
آیا می دانستید برج رادکان دقیق ترین تقویم سنگی جهان است؟ شاهکار خواجه نصیرالدین طوسی که با مهندسی شگفت انگیز، تنها تقویم سنگی جهان برای تعیین دقیق فصول و آغاز زمستان در اول دی است
عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم
در اتفاقی غیرمنتظره در تلویزیون؛ محمدرضا حیاتی، در برنامه برمودا با اجرای کامران نجف‌زاده، آهنگ «پوست شیر» ابی را می‌خواند!
مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو) مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو)
النصر با درخشش مهدی قایدی ستاره سابق استقلال توانست برابر میزبانش البطائح که فرهاد مجیدی را روی نیمکت داشت به پیروزی برسد. این بازی با درخشش مهدی قایدی همراه شد و این ستاره ایرانی دو گل برای النصر به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه سه بر دو  پیروز این بازی شود
عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران
قدیمی‌ترین عکس از مراسم شب یلدا در ایران منتشر شده است
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
برگزیده
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر