کد خبر: ۳۰۷۵۲
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۱
کنایه پزشکیان به قالیباف:

نه بچه‌هایم خارج از کشورند و نه برای کسی سیسمونی می‌گیریم

مسعود پزشکیان گفت: ما نه خودمان دادیم بچه‌های‌مان از بیت‌المال بخورند، نه اجازه دادیم که خودشان (بچه‌های‌مان) از بیت‌المال بخورند، نه خارج از کشور هستند، نه برای کسی سیسمونی می‌گیریم؛ یعنی ما‌ها همینی هستیم که هستیم. برای این نظام تمام زندگی و اعتقادمان را گذاشتیم.
نه بچه‌هایم خارج از کشورند و نه برای کسی سیسمونی می‌گیریم

مخاطب 24- مسعود پزشکیان، نماینده تبریز درباره مستندات ردصلاحیت خود در انتخابات مجلس می گوید: مستند چه می‌خواهند بدهند؟ ببینید این چیزی که این‌ها نوشتند ما ترک‌ها ضرب‌المثلی برای آن داریم که ترجمه فارسی‌اش سخت است یک چیزی شبیه «مرغ پخته‌ هم خنده‌اش می‌گیرد». زندگی من تا حالا برای این نظام و این انقلاب بوده است، من با همسرم که ازدواج کردم تا زمانی که از دنیا رفت فرصت نکردیم حتی یک زیارت برویم؛ یا در جبهه بودیم، یا درس می‌خواندیم، یا کشیک می‌دادیم و در بیمارستان مریض می‌دیدیم و همواره در خدمت نظام و انقلاب بودیم. الان هم فرصت نکردیم حتی تفریح برویم، خیلی‌ها می‌روند و تفریح می‌کنند ما نتوانستیم حتی برویم و بگردیم. حالا با این شرایط اگر ما با نظام مشکل داشته باشیم آن‌هایی که با نظام مشکل ندارند، چه کسانی هستند؟ یعنی اصلا این حرفی که زدند، خیلی خنده‌دار است. چه مدرک و مستنداتی می‌خواهند بدهند که من با نظام مشکل دارم؟

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

 پزشکیان از تلاش‌هایی که برای تخریبش صورت گرفته روایت  و تاکید کرده است: فیلمی از ما گرفتند که فلانی «در مجلس راه می‌رود» این‌ها اگر فیلم دیگری داشتند که آن‌ را منتشر می‌کردند، ما نه خودمان دادیم بچه‌های‌مان از بیت‌المال بخورند، نه اجازه دادیم که خودشان (بچه‌هایمان) از بیت‌المال بخورند، نه بچه‌هایمان خارج از کشور هستند، نه برای کسی سیسمونی می‌گیریم؛ یعنی ماها همینی هستیم که هستیم. برای این نظام تمام زندگی و اعتقادمان را گذاشتیم.

منبع: اعتماد آنلاین

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
عبدالله
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۵
0
0
comments icon جریان خالص سازی با سیره معصومین و ابات قرآن در تناقض است و باعث دین گریزی و ریاکاری در جامعه می شود و نهایتا ناامیدی اقشار مختلف مردم
خالص سازی شرک مطلق است زیرا برای همه مردم فطرت و سرشت الهی قایل نیست که همان نژاد پرستی است
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
برگزیده
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم. لاوروف: سعی نداریم میانجیگری خودمان را به ایران تحمیل کنیم.
سرگئی لاوروف پنجشنبه در مصاحبه‌ای با شبکه راشاتودی (آرتی) افزود: ایران شریک و همسایه نزدیک ماست؛ ما نگران چگونگی پیشرفت اوضاع هستیم.
صفحه خبر بالای تصاویر