کد خبر: ۳۰۷۴۹
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۸

اپل قوانین اپ استور را در اتحادیه اروپا آسان می‌کند

طبق گزارش‌ها، کاربران آیفون سال آینده می‌توانند برنامه‌های کاربردی را «sideload» کنند.
اپل قوانین اپ استور را در اتحادیه اروپا آسان می‌کند

مخاطب 24- وب سایت صنعتی MacRumors روز دوشنبه به نقل از مارک گورمن، خبرنگار ارشد بلومبرگ گزارش داد، غول فناوری آمریکایی اپل به کاربران آیفون در اتحادیه اروپا اجازه می‌دهد تا برنامه‌هایی را که خارج از اپ استور رسمی این شرکت میزبانی می‌شوند دانلود کنند تا با مقررات این اتحادیه مطابقت داشته باشند.
طبق این گزارش، اپل یک «سیستم بسیار کنترل شده» را معرفی خواهد کرد که به کاربران اتحادیه اروپا امکان می‌دهد بدون نیاز به استفاده از اپ استور، برنامه‌ها را نصب کنند، در عملی که به عنوان sideloading شناخته می‌شود.
MacRumors به نقل از آخرین نسخه مشترک خبرنامه Gurman's Power On نوشت: این تغییر "در نیمه اول سال ۲۰۲۴" انجام خواهد شد.
بر اساس قانون بازار‌های دیجیتال اتحادیه اروپا (DMA)، فروشگاه‌های اپلیکیشن و به اصطلاح دروازه بان‌ها (پلتفرم‌های دیجیتال بزرگی که خدمات اصلی مانند موتور‌های جستجوی آنلاین را ارائه می‌دهند) موظف هستند خدمات و پلتفرم‌های خود را برای سایر شرکت‌ها و توسعه دهندگان باز کنند.
آلفابت، آمازون، اپل، بایت دنس، متا و مایکروسافت در ماه سپتامبر (شهریور) توسط کمیسیون اروپا به عنوان دروازه بان تعیین شدند.
در صورت عدم رعایت، دروازه بانان با جریمه‌ای تا ۱۰ درصد از کل گردش مالی سالانه جهانی خود یا تا ۲۰ درصد در صورت تکرار تخلف مواجه می‌شوند.
اپل ادعا کرده است که بارگذاری جانبی، حریم خصوصی و حفاظت‌های امنیتی آیفون را فلج می‌کند و کاربران را در معرض خطرات جدی مانند بدافزار، کلاهبرداری و ردیابی داده‌ها قرار می‌دهد.
این شرکت برای استفاده از سیستم پرداخت درون برنامه‌ای خود، از برخی سازندگان اپلیکیشن تا ۳۰ درصد کمیسیون دریافت می‌کند. این هزینه‌ها توسط توسعه دهندگان مورد انتقاد قرار گرفته و توسط تنظیم کننده‌های ضد انحصار در چندین کشور هدف قرار گرفته است.


منبع: راشاتودی

ترجمه: سلیم حیدری

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی پس گرفتن استعفا پژمان بازغی و سام درخشانی
متن استعفای پژمان بازغی و سام درخشانی پس از پذیرفته نشدن کناره‌گیری‌شان حذف شد.
دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک! دهه‌ی دهم زندگی وودی آلن مبارک!
وودی الن بزرگ امروز ۹۰ ساله شد، فیلمسازی که بیانگر انسان‌ها در عصر مدرن است و بخاطر برنامه نوازندگی جاز به مراسم اسکار و گرفتن اسکار فیلم آنی‌هال نرفت، چون همزمان بود!
صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن صدور حکم غیابی برای جعفر پناهی، برنده نخل طلای کن
جعفر پناهی فیلمساز مطرح کشور و برنده جایزه نخل طلای کن به دلیل فعالیت تبلیغی علیه نظام بار دیگر به حبس و ممنوعیت خروج از کشور آن هم به صورت غیابی محکوم شده است.
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر