کد خبر: ۳۰۷۴۱
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۴

مجلس آینده به کابوس دولت رئیسی تبدیل می‌شود

روزنامه اطلاعات نوشت: مجلس کنونی بیشترین همراهی و هماهنگی را با دولت دوازدهم داشته است. اما آیا ترکیب و آرایش مجلس آینده این همراهی و هماهنگی را استمرار می‌بخشد یا به کابوسی برای اصولگرایان و دولت رئیسی تبدیل می‌شود؟
مجلس آینده به کابوس دولت رئیسی تبدیل می‌شود

مخاطب 24- به گزارش روزنامه اطلاعات، برخی از نشانه‌ها و قرائن از تکاپوی جریان خالص‌ساز برای تاثیرگذاری در تصمیم سازی‌ها و تصمیم گیری‌ها حکایت می‌کند. این جریان نشان داده که هیچ ترسی و ابایی از اظهار علنی دیدگاه‌های افراطی خود ندارد و بلکه برای انتشار و توسعه دیدگاه‌های خود نیز تلاش می‌کند. گمانه زنی‌ها و پیش‌بینی‌های اولیه بر این است که جریان خالص سازی تلاش خود را برای تاثیرگذاری در روند انتخابات و حتی شکل گیری آرایش انتخابات مجلس آینده به کار خواهد گرفت. از نگاه خالص‌سازان بخش قابل توجهی ازچهره های سیاسی حال و گذشته باید از صحنه رقابت کناره گیری کنند یا کنار گذاشته شوند!

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

این روزنامه افزوده است: البته از هم اکنون می‌توان این پیش بینی را داشت که انتخابات آینده «ترکیب فعلی مجلس» را تغییر می دهد.اما نمی توان از نگرانی های درون گروهی اصولگرایان درباره شکل گیری آرایشی برخلاف تصورآنان به سادگی گذر کرد. مجلس کنونی بیشترین همراهی و هماهنگی را با دولت دوازدهم داشته است. اما آیا ترکیب و آرایش مجلس آینده این همراهی و هماهنگی را استمرار می بخشد یا به کابوسی برای اصولگرایان و دولت رئیسی تبدیل می شود؟

 

منبع: اعتماد آنلاین

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن در‌های دیپلماسی همچنان باز است
معاون سیاسی وزیر خارجه ایران اعلام کرد علی‌رغم بی‌اعتمادی نسبت به واشنگتن پس از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، در‌ها به روی دیپلماسی همچنان باز است.
صفحه خبر بالای تصاویر