کد خبر: ۳۰۷۲۶
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶

حکم بازداشت بشار اسد صادر شد

خبرگزاری فرانسه از صدور حکم بازداشت رئیس جمهوری سوریه به بهانه دست داشتن در حملات شیمیایی ادعایی و ساختگی در این کشور خبر داد.
حکم بازداشت بشار اسد صادر شد

مخاطب 24-  خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع قضایی گزارش داد که دستگاه قضایی فرانسه حکم بازداشتی را علیه بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه و چند تن از نزدیکانش به بهانه استفاده از تسلیحات شیمیایی علیه ملت سوریه صادر کرده است.

طبق گفته این منبع، قضات تحقیقات جنایی در فرانسه حکم بازداشت بشار اسد، برادرش ماهر اسد، غسان عباس و بسام الحسن دو تن از دستیاران وی را به بهانه استفاده از سلاح‌های شیمیایی ممنوعه علیه غیرنظامیان در شهر دوما صادر کردند.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

وب‌سایت «گری‌زون» آذر ماه ۱۴۰۰ با انتشار گزارشی از اقدامات گمراه‌کننده سازمان منع تسلیحات شیمیایی با هدف پنهان کردن حقیقت درباره «حمله شیمیایی ادعایی» سال ۲۰۱۸ در دوما در حومه دمشق پرده برداشته بود.

در این گزارش آمده است که این سازمان نه تنها گزارش دانشمندانی را که استفاده از تسلیحات شیمیایی در حمله ادعایی دوما را تکذیب کردند، پنهان کرد، بلکه تحقیقاتی را با هدف بی‌اعتبار کردن کارشناسانی که عملکرد این سازمان و گزارش‌های ساختگی آن درباره این حادثه را زیر سوال بردند، آغاز کرد.

به دنبال ادعای حمله شیمیایی به منطقه دوما در سال ۲۰۱۸ ، سه کشور آمریکا ، فرانسه و انگیس بدون آن که برای مشخص شدن طرفی که حمله کرده و گزارش‌های بین‌المللی در خصوص عاملان آن، دولت سوریه را متهم به انجام آن کردند و به این بهانه اقدام به حملات موشکی و هوایی به برخی مناطق سوریه کردند.

این در حالی است که دولت سوریه در سال ۲۰۱۳ با همکاری روسیه و تحت نظارت کشورها و سازمان‌های بین‌المللی از جمله خود آمریکا و سازمان ملل، تمام سلاح‌های شیمیایی‌اش را نابود کرد.

 
منبع: ایسنا
برچسب ها: بشار اسد
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا اینفوگرافیک+ پایان مادورو! روایت تصویری از سقوط رئیس‌جمهور ونزوئلا
اینفوگرافیک اختصاصی مخاطب۲۴، این روایت تصویری، تحولات سیاسی و اقتصادی ونزوئلا را از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۶ مرور می‌کند؛ از تورم افسارگسیخته و مهاجرت میلیونی تا عملیات نظامی آمریکا و پایان دوران مادورو
فوری | در طرح جدید کالابرگ ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود فوری | در طرح جدید کالابرگ  ۴ میلیون تومان یارانه به حساب هر خانوار ایرانی واریز می شود
جزئیات طرح جدید یارانه و کالابرگ با هدف نهایی حذف رانت، کاهش نوسان قیمت و رساندن یارانه به مصرف‌کننده واقعی منتشر شد
فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت فوری/ انتشار اولین عکس از مادورو بعد از بازداشت
ترامپ تصویری از نیکلاس مادورو در ناو «یو‌اس‌اس ایووجیما» را منتشر کرده است
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ! زلزله در پرسپولیس؛ تصمیم جنجالی اوسمار، دو خروجی بزرگ!
نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس با یک شوک بزرگ آغاز شد؛ تصمیم نهایی اوسمار ویرا منجر به جدایی رسمی سرژ اوریه و فرشاد احمدزاده شد.
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
برگزیده
ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس ترامپ: مادورو و همسر وی را دستگیر و از ونزوئلا خارج کردیم+ عکس
ایالات متحده آمریکا با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا و رهبر آن، رئیس‌جمهور نیکلاس مادورو، انجام داده است؛ کسی که به‌همراه همسرش بازداشت شده و از کشور منتقل شده است
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر