کد خبر: ۳۰۷۲۴
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۵
سازمان هواشناسی هشدار داد؛

رگبار شدید باران در ۱۸ استان؛ افزایش وزش باد در دریای خزر

سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار شدید باران در ۱۸ استان و آبگرفتگی معابر همچنین افزایش وزش باد و ارتفاع موج در دریای خزر خبر داد.
رگبار شدید باران در ۱۸ استان؛ افزایش وزش باد در دریای خزر

مخاطب 24- سازمان هواشناسی با صدور هشدارنارنجی‌رنگ آورده است: وقوع رگبار شدید باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، گرد و خاک، کاهش نسبی دما، در نقاط سردسیر و ارتفاعات بارش برف چهارشنبه (۲۴ آبان‌ماه) در خوزستان، ایلام، نیمه غربی استانهای کردستان و کرمانشاه، نیمه جنوبی استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، پنج‌شنبه (۲۵ آبان‌ماه) در خوزستان، بوشهر، فارس، هرمزگان و کهگیلویه و بویراحمد و جمعه (۲۶ آبان‌ماه) در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، غرب گلستان، غرب کردستان، هرمزگان، نیمه جنوبی کرمان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، غرب و جنوب بوشهر پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی اختلال در ناوگان حمل و نقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، لغزندگی جاده‌های کوهستانی و نقاط سردسیر به سبب بارش برف، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌ها، آبگرفتگی معابر، وزش باد شدید موقت، صاعقه، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها، تابلوهای تبلیغاتی و شکستن درختان کهنسال و خسارت به ماشین‌آلات و محصولات باغی و زراعی دور از انتظار نیست.

به توصیه سازمان هواشناسی خودداری از توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، محدودیت در فعالیت‌های عمرانی، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، اجتناب از پارک خودرو در کنار درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره و انتقال محصولات کشاورزی به انبارهای استاندارد، آمادگی راهداری جهت برف روبی در گردنه‌ها و نقاط سردسیر در دستور کار قرار گیرد.

سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی‌رنگ دیگری آورده است: از صبح جمعه تا صبح شنبه (۲۶ تا ۲۷ آبان‌ماه) وزش باد شدید موقتی با بیشینه سرعت (۳۰-۲۰ نات ) و افزایش ارتفاع امواج در ساحل ۱.۵ تا ۲ متر و دور از سواحل بیشتر از ۲.۵ متر دردریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان و مازندران و گلستان پیش‌بینی می‌شود.

در این شرایط جوی احتمال آسیب به قفس‌ها و تورهای صیادی ، احتمال خسارت به قایق و شناورهای کوچک و احتمال خسارت به تاسیسات دریایی وجود دارد بنابراین سازمان هواشناسی نسبت به جلوگیری از تردد قایق‌های سبک و تفریحی ، محدود کردن ورود و خروج کشتی‌ها به بندر ، محدود کردن تردد کشتی‌های تجاری و فعالیت‌های شیلاتی و  پشتیبانی صنایع فراساحل و اتخاذ تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان دریایی توصیه می‌کند.

در هشدار نارنجی ‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

 

منبع: ایسنا

برچسب ها: هشدار نارنجی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روحانی: مذاکرات مستقیم و در سطح بالا معمولاً مفیدتر است روحانی: مذاکرات مستقیم و در سطح بالا معمولاً مفیدتر است
حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دوره‌های یازدهم و دوازدهم در دیدار نوروزی گفت: اینکه مذاکره مستقیم باشد یا غیرمستقیم، در شرایط مختلف متفاوت است. من در تجربه خودم همواره دیدم مذاکراتی مفیدتر است که مستقیم باشد.
هر یک نفر ۱۳۰ لیتر در شبانه‌روز هر یک نفر ۱۳۰ لیتر در شبانه‌روز
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف شرکت آب و فاضلاب کشور از ابلاغ الگوی جدید مصرف آب برای ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بر مبنای الگوی تعیین شده در سال گذشته، ۵۲ درصد واحد‌های خانگی و ساختمانی در کل کشور، کمتر از الگو و ۴۸ درصد بالای الگوی تعیین شده، مصرف آب داشتند.
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است عراقچی: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است
عراقچی وزیر امور خارجه گفت: نیت ما رسیدن به یک توافق منصفانه و شرافتمندانه از موضع برابر است. اگر طرف مقابل هم از همین موضع وارد شده باشد ان‌شالله شانسی برای یک تفاهم اولیه که منجر به یک مسیر مذاکراتی شود وجود خواهد داشت.
بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد بازگشت مسی به بارسلونا منتفی شد
اتلتیک خبر داد لیونل مسی در آستانه تمدید قراردادش با باشگاه اینترمیامی است.
پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی
مهاجم جنجالی سرخ پوشان به یک پرسپولیسی پیغام داد.
شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟ شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟
کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.
برگزیده
هر یک نفر ۱۳۰ لیتر در شبانه‌روز هر یک نفر ۱۳۰ لیتر در شبانه‌روز
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف شرکت آب و فاضلاب کشور از ابلاغ الگوی جدید مصرف آب برای ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بر مبنای الگوی تعیین شده در سال گذشته، ۵۲ درصد واحد‌های خانگی و ساختمانی در کل کشور، کمتر از الگو و ۴۸ درصد بالای الگوی تعیین شده، مصرف آب داشتند.
بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی
مصوبه کاهش دروس امتحان نهایی در پایه یازدهم با امضای رئیس‌جمهور ابلاغ شد، اما کمتر از یک ماه شورای عالی انقلاب فرهنگی این مصوبه را ملغی کرد.
کدام بیماران حق سفر به حج ۱۴۰۴ را ندارند؟ کدام بیماران حق سفر به حج ۱۴۰۴ را ندارند؟
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر گفت: امسال علاوه بر بیماری‌های خاصی که در سال‌های قبل نیز مانع از سفر حج بوده است، بیماران دیالیزی نیز به این لیست اضافه شده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر