کد خبر: ۳۰۷
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۲
محمدحسین مقیمی

همه احزاب کشور بر حضور پرشور در انتخابات تأکید کردند.

رئیس ستاد انتخابات کشور از تأمین همه نیازهای تدارکاتی انتخابات هفتم اسفند خبر داد.

src="/files/fa/news/ght: bold;">به گزارش سایت جبهه تدبیر و توسعه ایران اسلامی (تدابیر) محمدحسین مقیمی که در برنامه تیتر امشب شبکه خبر حضور یافته بود، اظهار داشت: تعرفه‌ها و صندوق‌های رأی به استان‌ها و شهرستان‌ها تحویل داده شده است.

معاون وزیر کشور با بیان این‌که «در مقایسه با دوره‌های قبلی انتخابات تعداد داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی ۴۰ درصد افزایش یافته است» ادامه داد: همه احزاب کشور بر حضور پرشور در انتخابات تأکید کردند.

او افزود: با همه نامزد‌ها در استان‌ها جلساتی برگزار و نکاتی درباره پرهیز از بداخلاقی‌های انتخاباتی و رعایت اخلاق گوشزد شده است.رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: گزارش‌های تخلف درباره انتخابات بسیار کم است و نامزد‌ها به قانون عمل می‌کنند. اگر تخلفی روی دهد به مراجع ذیصلاح اطلاع داده می‌شود.

مقیمی با بیان این‌که «در شرایط خاص منطقه‌ای و بین‌المللی قرار داریم» گفت: دشمنان انقلاب اسلامی نمی‌خواهند در ایران انتخابات پرشوری برگزار شود و بر این اساس حضور همه در پای صندوق‌های رأی ضروری است.

وی افزود: دستورالعملی که وزیر کشور آن را تهیه کرده به شورای عالی فضای مجازی برای جلوگیری از سوء استفاده نامزد‌ها ارسال شده است که با تصویب این شورا ابلاغ می‌شود.

رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: ۵۴ میلیون و ۹۱۵ هزار و ۲۴ نفر واجد شرکت در انتخابات ۷ اسفند هستند و متولدین ۷ اسفند ۱۳۷۶ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.

وی افزود: به طور میانگین در کشور برای هر کرسی مجلس شورای اسلامی ۲۱ نفر و در تهران به ازای هر کرسی ۳۹ نفر نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی هستند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟ سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟
کارشناسان هشدار می‌دهند سیاست‌های متناقض غرب در برابر فناوری‌های سبز چین، روند جهانی کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کند و همکاری اقلیمی را تضعیف کرده است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر