کد خبر: ۳۰۶۶۴
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۵

چرا اسرائیل تانک‌های قدیمی را در جنگ غزه دوباره به خدمت گرفت؟

بعد از انهدام تعداد زیادی از تانک‌های صهیونیستی در حین تجاوز به نوار غزه، ارتش رژیم صهیونیستی برای پیشبرد جنگ خود مجبور شده است تانک‌های قدیمی‌تر را مجدداً به خدمت بازگرداند.
چرا اسرائیل تانک‌های قدیمی را در جنگ غزه دوباره به خدمت گرفت؟

مخاطب 24- «عودید یارون» تحلیل‌گر مسائل تسلیحاتی روزنامه عبری‌زبان هاآرتص در گزارشی در این رابطه فاش کرد: ارتش اسرائیل مجبور شده است مجدداً یک گردان از تانک‌های مرکاوا فی 3 را وارد فاز عملیاتی کند.

براساس این گزارش، این تانک‌ها که از رده خارج شده و قرار بود در چارچوب یک توافق تسلیحاتی به فروش بروند، (به دلیل کمبود شدید تانک) مجدداً به خدمت بازگردانده شده و گردانی متشکل از سرهنگ دوم ایرز سعدون به عنوان فرمانده به همراه شماری از نظامیان و افسران احتیاطی که سابقه فعالیت بر روی این نوع تانک‌ها را داشتند، گردان جدید را تشکیل داده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است که ارتش اسرائیل بعد از هدف قرار گرفتن تعداد زیادی از تانک‌هایش در داخل غزه، به دنبال اضافه کردن سیستم‌های پیشگیرانه دفاعی بر روی تانک‌ها و زره پوش‌های خویش است.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

به اعتراف این روزنامه نگار، اقدامات مذکور برای حفظ آبروی ارتش اسرائیل و جایگاه تانک‌ها و زره پوش هایش در بازارهای جهانی است، به ویژه که این ضربات آبروی صنایع نظامی اسرائیل را برده است.

روزنامه یدیعوت آحارانوت هم در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، قرار بود صدها دستگاه تانک قدیمی و از رده خارج شده میرکاوا 2 و 3 به چند کشور اروپایی فروخته شده و ۲۰۰ فروند نیز به اوکراین و لهستان منتقل شوند اما جنگ غزه باعث شد، تمامی این روند به طور کامل متوقف شود.

این رسانه نیز به نقل از تحلیل‌گران اسرائیلی فاش کرد، شمار تانک‌های اسرائیل از زمان آغاز جنگ علیه غزه روز به روز روند کاهشی بیشتری به خود گرفته است.

با این حال خبرنگار شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد، علت فراخوانی میرکاواهای قدیمی به خدمت به دلیل تعدد جبهه‌ها و نیاز قدرت آتش و انتقال نیرو در ساختاری زره پوش شده، در این جبهه‌ها صورت گرفته است.

 

منبع: تسنیم

برچسب ها: اسراییل تانک
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر