کد خبر: ۳۰۶۵۶
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۴

فوری؛ تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه حماس

وزارت خزانه‌داری آمریکا و کشور انگلیس امروز سه شنبه تحریم‌های جدیدی را به بهانه‌های واهی و مضحک علیه مقاومت فلسطین (حماس) وضع کردند.
فوری؛ تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه حماس

مخاطب 24- براساس اعلام وبگاه وزارت خزانه‎داری آمریکا، دفتر کنترل دارایی‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا (OFAC) با صدور بیانیه‌ ای از وضع تحریم هایی علیه چند فرد و شرکت مرتبط با حماس خبر داد.

بهانه وزارت خزانه داری آمریکا از این اقدام؛ اعمال تحریم‌هایی علیه برخی از افراد مرتبط با حماس و سازوکارهای تامین مالی این گروه از ایران ادعا شده است!

بیانیه صادره از سوی این نهاد آمریکایی اضافه می‌کند: امروز، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا سومین دور تحریم های خود را علیه افراد و نهادهای وابسته به حماس اعمال کرد.

بیانیه مذکور در ادامه می‌افزاید: این اقدام مقامات کلیدی حماس و مکانیسم‌هایی را که ایران از طریق آنها از حماس و جهاد اسلامی فلسطین (PIJ) را حمایت می‌کند، مشخص کرده است. اقدام امروز با انگلیس هماهنگ شده و با هدف (!) محافظت از سیستم مالی بین‌‌المللی در برابر سوء استفاده از سوی حماس و توانمندسازان آن انجام شده است!

وزارت خزانه‌داری آمریکا مدعی شد: وزارت امور خارجه ایالات متحده همینک یک رهبر شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین را در این لیست قرار داده است.

از سوی دیگر بر اساس بیانیه مذکور، «جانت ال. یلن» وزیر خزانه داری آمریکا گفت: ایالات متحده به همکاری با شرکای خود از جمله بریتانیا ادامه خواهد داد تا از توانایی حماس برای جمع آوری و استفاده از بودجه جلوگیری شود.

افرادی که در لیست تحریم های امروز هماهنگ میان لندن و واشنکتن قرار گرفتند، عبارتند از:

ناصر ابو شریف (ABU SHARIF Nasser)، أکرم العجوری (AL-AJOURI, Akram)، معاد إبراهیم محمد رشید العتیلی (AL-ATILI, Ma'ad Ibrahim Muhammad Rashid)، جمیل یوسف احمد علیان (ALIYAN, Jamil Yusuf Ahmad)، خالد خلیل (Khaled Khalil)، «نبیل خالد حلیل» (Nabil Khaled Halil)، «رضا علی الحلوسیه» (Reda Ali, Al-Halusiyah)، «محمد خالد» (Mahmoud Khaled).

بر این اساس، دو شرکت مرتبط با حماس نیز امروز در لیست تحریم ها قرار گرفتند.

 

منبع: دنیای اقتصاد

برچسب ها: تحریم حماس
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.