کد خبر: ۳۰۶۲۷
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۱

حذف ضامن در وام‌های مشاغل خانگی

نمایندگان مجلس در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه مصوب کردند که پرداخت وام مشاغل خانگی خُرد نیاز به ضامن ندارد.
حذف ضامن در وام‌های مشاغل خانگی

مخاطب 24- بر اساس این مصوبه، اعطای تسهیلات به متقاضیان ایجاد و توسعه کسب‌وکار‌های خُرد خانگی صرفاً بر مبنای اعتبارسنجی و با أخذ سفته از متقاضی انجام می‌پذیرد.

علی‌رغم اینکه پیشتر دبیر ستاد مشاغل خانگی اعلام کرده بود، برای برای دریافت تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی مشاغل مستقل خانگی یک ضامن کفایت می‌کند، اما در روند بررسی برنامه هفتم توسعه تصویب شد که وام‌های مشاغل خانگی از آوردن ضامن معاف شوند.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

همواره یکی از مشکلات صاحبان مشاغل خانگی بحث تضامین بوده است که روز‌های اخیر نمایندگان مجلس در بررسی برخی مواد ارجاعی از کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه تصویب کردند که اعطای تسهیلات به متقاضیان راه اندازی کسب و کار‌های خانگی خُرد صرفاً بر مبنای اعتبارسنجی و اخذ سفته از متقاضی انجام شود.

در این جلسه تبصره ۴ بند «پ» ماده ۶ لایحه برنامه هفتم توسعه ذیل فصل «اشتغال» ارجاعی از کمیسیون تلفیق مجلس به رأی گذاشته شد و با موافقت دولت و کمیسیون تلفیق مجلس به تصویب نمایندگان رسید که به شرح زیر است: «اعطای تسهیلات به متقاضیان ایجاد و توسعه کسب و کار‌های خرد خانگی صرفاً بر مبنای اعتبارسنجی و با أخذ سفته از متقاضی انجام می‌پذیرد.»

 
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
برچسب ها: تسهیلات کسب و کار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد بانک مرکزی برای موسسه اعتباری ناتراز سرپرستی تعیین کرد
بانک مرکزی با سلب اختیار از مدیران مؤسسه اعتباری ملل، هیات سرپرستی موقت تعیین کرد و اعلام کرد با اجرای برنامه‌های اصلاحی، خدمات این مؤسسه بدون وقفه ادامه می‌یابد.
اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم اسرائیل: قصد خروج از سوریه را نداریم
کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیرو‌های این رژیم برنامه‌ای برای ترک خاک سوریه ندارند و تل‌آویو برخلاف دیگر بازیگران حاضر در سوریه خود را ملزم به پرداخت هزینه نمی‌داند.
محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد
روند رسیدگی به اتهامات فساد مالی نتانیاهو این هفته با ورود دادگاه تل‌آویو به پرونده «بزک–والا» وارد مرحله‌ای سرنوشت‌ساز شده و فشار‌ها بر دستگاه قضایی افزایش یافته است.
دیدار عراقچی و وزیر خارجه پیشین لبنان در تهران دیدار عراقچی و وزیر خارجه پیشین لبنان در تهران
سید عباس عراقچی در حاشیه کنفرانس «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» با عدنان منصور وزیر خارجه اسبق لبنان دیدار کرد و دو طرف درباره تحولات منطقه‌ای گفت‌و‌گو کردند.
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر