کد خبر: ۳۰۵۹۱
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۷
مهدی کوهی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی فولاد:

حمایت از ذوب آهن اصفهان، خدمت به توسعه و عمران کشور است

مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با اشاره به اینکه این مجتمع بزرگ صنعتی با ۵۲ سال سابقه همچنان بر بلندای صنعت فولاد کشور همچنان می‌درخشد، گفت: ذوب آهن اصفهان به عنوان پیشران توسعه حمل و نقل ریلی و تنها تولید کننده ریل در غرب آسیا تاکنون بیش از ۱۴۵ هزار تن از این محصول استراتژیک را تولید و به راه آهن جمهوری اسلامی و متروی کلان شهر‌ها تحویل داده است.
حمایت از ذوب آهن اصفهان، خدمت به توسعه و عمران کشور است

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان: وی افزود: در سفر اخیر ریاست جمهور به استان اصفهان نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد ذوب آهن به حضور ایشان، آمادگی خود را برای تامین کامل نیاز ریلی کشور اعلام نمودیم.

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان تصریح کرد: این مجتمع بزرگ صنعتی با تولید محصولات طویل ساختمانی نظیر تیرآهن بال پهن نیز آمادگی خود را برای تامین تیرآهن مورد نیاز طرح نهضت ملی مسکن اعلام نموده است. محصولی که ارتقاء سایز‌های تولید آن تا پایان سال در برنامه قرار دارد.
مهدی کوهی بیان کرد: در کنار تامین نیاز ریلی کشور و صنعت ساختمان به مقوله تولید آرک‌های معدنی نیز ورود کردیم که این محصول در ایمن سازی معادن نقش کلیدی دارد.

وی در پایان گفت: از دولت و وزارت صمت تقاضا داریم با حمایت بیشتر از این صنعت مادر به ویژه در بخش تامین پایدار مواد اولیه زمینه رشد تولید این محصولات ارزش افزا که هر یک توسعه و عمران کشور را در پی دارند فراهم آورد.

آخرین اخبار
اخبار داغ
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور و عارف در واکنش جداگانه به ادعای سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» آن را فاقد مبنای حقوقی خواندند و تأکید کردند دستگاه‌های کشور آمادگی کامل برای مدیریت هرگونه تهدید را دارند.
بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی
یک بازیگر سرشناس سینمای با شکایت دختری ۲۰ ساله و به اتهام «آدم‌ربایی» و «تجاوز به عنف»، با دستور مقام قضایی بازداشت شد. پلیس تهران اعلام کرده در دستگیری وی نقشی نداشته و موضوع از طریق مرجع قضایی پیگیری می‌شود.
محور‌های نشست خبری سخنگوی دولت؛ از خط فقر و وام مسکن تا مذاکره و کوچک‌سازی دولت محور‌های نشست خبری سخنگوی دولت؛ از خط فقر و وام مسکن تا مذاکره و کوچک‌سازی دولت
سخنگوی دولت در نشست خبری هفتگی ضمن اعلام رقم خط فقر سال ۱۴۰۳، از جریمه مالیاتی بانک‌های متخلف در پرداخت وام مسکن خبر داد و تأکید کرد دولت چهاردهم در مسیر اصلاح ساختار اقتصادی، کوچک‌سازی و مردمی‌سازی اقتصاد گام برمی‌دارد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر