کد خبر: ۳۰۵۷۶
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵

حضور تلاشگران ذوب آهن اصفهان در اجتماع و راهپیمایی ۱۳ آبان

اجتماع با شکوه دانش آموزی برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین، محکومیت استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و اعلام نفرت و انزجار از اسراییل کودک کش به مناسبت ۱۳ آبان ماه، روز دانش آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، همگام با خروش سراسری مردم ایران در اصفهان و زرین شهر برگزار شد.
حضور تلاشگران ذوب آهن اصفهان در اجتماع و راهپیمایی ۱۳ آبان

اجتماع با شکوه دانش آموزی برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین، محکومیت استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و اعلام نفرت و انزجار از اسراییل کودک کش به مناسبت ۱۳ آبان ماه، روز دانش آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، همگام با خروش سراسری مردم ایران در اصفهان و زرین شهر برگزار شد.

در این تجمع با شکوه که با حضور مسئولین، دانش آموزان و معلمان و اقشار مختلف مردم اصفهان و لنجان، برگزار شد، مهدی کوهی مدیر عامل ذوب آهن اصفهان به همراه جمعی از معاونین، مدیران و جمعی از شاغلین و بازنشستگان شرکت حضور داشتند.

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان: این راهپیمایی در اصفهان در مسیر‌های منتهی به میدان امام (ره) و در زرین شهر در میدان انقلاب اسلامی (میدان مرکزی) برگزار شد و با راهپیمایی به محل گلستان شهدای زرین شهر و ادای احترام به شهدای پر افتخار به پایان رسید.

حاضران با مشت‌های گره کرده و شعار‌های کوبنده، نفرت و انزجار خود از استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و اسراییل کودک کش، حامیان جنایتکار آن و حمایت همه جانبه خود از مسلمانان و مستضعفان جهان و به ویژه مردم تحت بمباران فلسطین و ساکنین غزه را اعلام کردند.

در اجتماع با شکوه مردم اصفهان، امیر دریادار حبیب‌الله سیّاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران و در زرین شهر استاد غلامرضایی تحلیگر مسایل سیاسی در سخنانی به تشریح مناسبت‌های تاریخی روز ۱۳ آبان ماه شامل تبعید رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳، شهادت دانش آموزان تهرانی در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان خط امام در سال ۱۳۵۸ پرداختند.

در این سخنرانی‌ها ابعاد جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم مظلوم فلسطین و حمایت آمریکا و متحدانش از این جنایات تشریح شد.

در این مراسم ضمن اجرای سرود‌های گروه‌های دانش آموزی و شعار علیه اسراییل جنایتکار و غاصب، بیانیه ستاد برگزاری مراسم مردمی در راستای حمایت از مردم مظلوم فلسطین، محکومیت جنایات آمریکا، اسراییل و دیگر حامیان صهیونیست‌ها قرائت شد.

آخرین اخبار
اخبار داغ
در تاریخ بماند، تراکتور شارجه را له کرد در تاریخ بماند، تراکتور شارجه را له کرد
تیم فوتبال تراکتور ایران در هفته سوم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا با نمایشی تماشایی مقابل شارجه امارات به پیروزی پرگل ۵ بر صفر دست یافت.
واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش
دریابان علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی سابق، در واکنش به حواشی ایجادشده پیرامون مراسم ازدواج دخترش، تأکید کرد که موضع او نسبت به انتقادات اخیر تغییری نکرده است.
سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه
تیم فوتبال سپاهان اصفهان در دومین دیدار خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۵، در ورزشگاه نقش‌جهان به مصاف آخال ترکمنستان می‌رود. دو تیم در بازی نخست خود مقابل الحسین اردن شکست خورده‌اند و بدون امتیاز بعد از تیم اردنی در رده دوم و سوم قرار دارند. این مسابقه می‌تواند سرنوشت صعود از گروه را تعیین کند، چراکه با حذف نماینده هند، برنده دیدار سپاهان و آخال عملاً یکی از دو تیم صعودکننده به مرحله بعد خواهد بود.
دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار قهرمانان ورزشی و مدال‌آوران علمی جهان، جوانان ایران را مظهر امید و اقتدار ملی خواند و یاوه‌گویی‌های رئیس جمهور آمریکا را محکوم کرد.
هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها
به گزارش گروه ورزش پایگاه خبری مخاطب ۲۴، باخت پرسپولیس در خرم‌آباد مقابل خیبر، با استعفای رضا درویش مدیرعامل این باشگاه همراه بود و از شنبه‌شب هواداران سرخ‌پوش منتظر خبر مهم‌تری درباره آینده نیمکت تیم بودند. پس از پذیرش استعفای درویش، جلسات فشرده هیئت‌مدیره پرسپولیس برگزار شد. در این نشست‌ها، علاوه بر بررسی گزینه‌های مدیرعاملی، موضوع سرمربیگری تیم نیز مورد بحث قرار گرفت
چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم
پکن رسماً از جنگنده رادارگریز J-۲۰ رونمایی کرد؛ این هواپیمای نسل پنجم، رقیبی قدرتمند برای جنگنده آمریکایی F-۲۲ محسوب می‌شود.
دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی
نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه امروز عصر با علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، دیدار و درباره مسائل منطقه‌ای و امنیتی گفت‌و‌گو خواهد کرد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر