کد خبر: ۳۰۵۷۳
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۳
گزارش شبکه خبر از افتتاح خط آهن همدان سنندج

با ریل ذوب‌آهن اصفهان، سنندج به شبکه ریلی کشور پیوست

خیرالله خادمی مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های کشور در مراسم افتتاح خط آهن همدان – سنندج در حضور دکتر ابراهیم رئیسی رئیس جمهور گفت: این پروژه صد در صد ایرانی است و برای آن حتی یک پیچ هم از خارج وارد نشد.
با ریل ذوب‌آهن اصفهان، سنندج به شبکه ریلی کشور پیوست

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان: خیرالله خادمی مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های کشور در مراسم افتتاح خط آهن همدان – سنندج در حضور دکتر ابراهیم رئیسی رئیس جمهور گفت: این پروژه صد در صد ایرانی است و برای آن حتی یک پیچ هم از خارج وارد نشد.

وی افزود: خط آهن همدان - سنندج با ۲۰ هزار تن ریل ذوب آهن اصفهان ساخته شد در حالیکه ۴ سال پیش ریل و دو سال پیش سوزن ریل وارداتی بود

تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
صفحه خبر بالای تصاویر