کد خبر: ۳۰۵۶۲
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۲
در پی اقدامات جهادی – درمانی شرکت مس صورت گرفت

قدردانی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران رفسنجان از شرکت مس

در پی اقدامات جهادی - درمانی شرکت ملی صنایع مس ایران در راستای مسئولیت اجتماعی و خدمت‌رسانی به خانواده‌های معظم شهیدان والامقام و ایثارگران معزز، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران رفسنجان در پیامی از زحمات جهادگران در این حوزه قدردانی و تشکر کرد.
قدردانی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران رفسنجان از شرکت مس

مخاطب24:در بخشی از پیام مصطفی دهقان‌رجبی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران رفسنجان آمده است: بر خود لازم می‌دانم تا از تمامی مجاهدان مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، امور بهداشت و درمان، گروه جهادی شهدای صنعت مس، دانشگاه علوم پزشکی، بسیج جامعه پزشکی و ناحیه مقاومت سپاه شهرستان رفسنجان که در ارائه خدمت به خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران از هیچ کمک و یاری دریغ نداشته و در عرصه‌های مختلف ازخودگذشتگی نموده‌اند و اقدامات شاخص و با کیفیتی را در زمینه ویزیت، تهیه دارو و اقلام توانبخشی برای این، ولی نعمتان انقلاب و نظام به منصه ظهور رسانده‌اند نهایت قدرشناسی و سپاسگزاری را داشته باشم.
در این پیام همچنین تصریح شده است: بر اساس فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای عزیز، همه عرصه‌های کشور به کار انقلابی و جهادی نیازمند است و فرهنگ جهادی باید در همه عرصه‌های انقلاب اسلامی زنده نگه داشته شود؛ فلذا مقوله خطیر فرهنگ به استقلال، اندیشیدن و برون‌رفت از مشکلات و فشار‌های اقتصادی و توانمندشدن در برابر دشمنان و امید به آینده روشن نیاز دارد که این مهم در گِرو فرهنگ جهاد و کار جهادی مستمر است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری ایران و تاجیکستان به‌دنبال تحقق تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری
در جریان مجمع بین‌المللی سرمایه‌گذاری دوشنبه، وزیر اقتصاد ایران از برنامه‌ریزی مشترک تهران و دوشنبه برای دستیابی به سطح تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری خبر داد.
یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟ یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟
امروز نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار، رهبر ارشد حماس و مغز استراتژی «عملیات طوفان الاقصی» است؛ مردی که نقش‌آفرینی او در صحنه مقاومت، برای همیشه در تاریخ فلسطین ماندگار شد.
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد
ارتش چین با رونمایی از تانک «تایپ ۱۰۰» که مجهز به برجک بدون سرنشین و حفاظت فعال ۳۶۰ درجه است، تعریف جدیدی از جنگ‌های زرهی ارائه کرد.
ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران
جوان ۲۷ ساله‌ای در شرق تهران در جریان اختلاف عاشقانه مقابل مغازه‌ای با ضربه چاقو به گردن کشته شد؛ مظنون اصلی یک پسر ۱۸ ساله دستگیر شد.
اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد
پدر دختری ۲۹ ساله در مشهد در اعترافات خود گفت پس از درگیری لفظی، با ضربه‌ای به دخترش باعث مرگ او شد و جسد را مثله و در بیابان رها کرد.
زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد دیدار آتی او با دونالد ترامپ می‌تواند مسیر پایان جنگ با روسیه را هموار کند و دستور کار این نشست شامل مسائل نظامی و اقتصادی است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر