کد خبر: ۳۰۵۵۶
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰

اتمام فاز دوم پروژه ارگونومی مشارکتی

فاز دوم پروژه تحقیقاتی ارگونومی مشارکتی به پایان رسید. مهندس بابک بیگی با اعلام این خبرگفت: در جهت افزایش بهره وری و سلامت نیروی کار از طریق شناسایی زود هنگام آسیب‌های شغلی و پیشگیری از اختلالات اسکلتی و عضلانی، پروژه ارگونومی مشارکتی در سال گذشته در چهار فاز در بخش‌های آگلومراسیون، نورد و نسوز با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی شیرازآغاز و اتمام موفقیت آمیز فاز دوم این پروژه در مهرماه سال جاری طی مراسمی درتالار دانش توسط مجری طرح اعلام گردید.
اتمام فاز دوم پروژه ارگونومی مشارکتی

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان: در این مراسم که با حضورمعاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی، مدیران و نمایندگان بخش‌های آگلومراسیون، نورد، نسوز، امور فنی بهره برداری، سفارشات، تحقیق و توسعه، آموزش و اعضا اصلی کمیته راهبری ارگونومی همچنین نمایندگانی از مراکز بهداشت استان و شهرستان لنجان برگزار شد، دکترچوبینه به عنوان مجری طرح ارگونومی مشارکتی در شرکت به ارائه نتایج و دستاورد‌های این پروژه اشاره کرد و ضمن اعلام خرسندی از همکاری صمیمانه کلیه مدیریت‌های مشمول این پروژه، از تعهد مدیران ارشد سازمان در حمایت از این پروژه تشکر و قدردانی نمود و گفت: سخت کوشی در پیشبرد این پروژه و پیگیری مجدانه در انجام مداخلات اصلاحی در شرکت ذوب آهن با راهبری و نظارت کارشناسان بهداشت حرفه‌ای شرکت درمقایسه با سایر صنایع بسیار قابل توجه و شایسته تحسین می‌باشد.

مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی نیزدر این مراسم ضمن اعلام این نکته که اجرای این طرح با محوریت یک تیم علمی قوی در کشور در شرکت شروع شده افزود: هدف از اجرای این طرح پیاده سازی اقدامات اصلاحی در کارگاه‌ها جهت بهره مندی کارکنان پرتلاش و خدوم سازمان و ارتقاء سلامت آنان بوده و لازم است ضمن تخصیص بودجه مناسب به این مبحث، نسبت به افزایش اثربخشی مداخلات تعریف شده و رفع آنی مغایرت‌های با ریسک بالا نیز اقدام گردد. وی در ادامه گفت: بومی سازی دانش ارگونومی و تسری به سایر بخش‌های کارخانه از طریق کمیته راهبری آموزش دیده به منظور نهادینه سازی فرهنگ ارگونومی از اهداف مهم و آتی شرکت به شمار می‌رود و لازم است این موضوع به صورت مستمر در برنامه‌های سرپرستی برنامه ریزی و نظارت بر بهداشت مدیریت HSE قرار داشته باشد.

نماینده معاونت بهداشتی استان نیز ضمن اعلام اهمیت اجرای این طرح در شرکت و منحصر به فرد بودن این پروژه در سطح کشور توسط اعضا هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن اشاره به بومی سازی دانش و ایجاد مهارت در شرکت، جذب متخصصین ارگونومی در ساختار مدیریت HSE جهت استمرار این پروژه با نگاه علمی و کاربردی در کارخانه را یادآور شد و گفت: لازم است طی برنامه‌ای دراز مدت کلیه مشاغل در پروسه ارزیابی ارگونومی قرار گرفته تا به صورت موثر رویکرد پیشگیری از آسیب‌های اسکلتی و عضلانی محقق گردد.
لازم به ذکر است در پایان مراسم از اعضا کمیته راهبری که موفق به گذراندن دور‌های تخصصی ارگونومی شده بودند با اهدا لوح آموزشی تقدیر گردید.

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران! ادعای پنتاگون در خصوص برنامه هسته‌ای ایران!
سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.
آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید
با افزایش خروجی سد زاینده‌رود از دو روز پیش هم اکنون آب رودخانه زاینده‌رود به اصفهان رسید و نبض زندگی در دیار نصف جهان تپیدن گرفت.
جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ! جنسیت آدم‌ها به تو چه آخه ترامپ!
یک روزنامه نگار آمریکایی که در خصوص ادعا‌های مطرح شده مبنی بر تغییر جنسیت همسر ماکرون تحقیق می‌کند به سخنان ترامپ در این خصوص اشاره کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر