کد خبر: ۳۰۵۵۶
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰
فاز دوم پروژه تحقیقاتی ارگونومی مشارکتی به پایان رسید. مهندس بابک بیگی با اعلام این خبرگفت: در جهت افزایش بهره وری و سلامت نیروی کار از طریق شناسایی زود هنگام آسیب‌های شغلی و پیشگیری از اختلالات اسکلتی و عضلانی، پروژه ارگونومی مشارکتی در سال گذشته در چهار فاز در بخش‌های آگلومراسیون، نورد و نسوز با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی شیرازآغاز و اتمام موفقیت آمیز فاز دوم این پروژه در مهرماه سال جاری طی مراسمی درتالار دانش توسط مجری طرح اعلام گردید.

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان: در این مراسم که با حضورمعاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی، مدیران و نمایندگان بخش‌های آگلومراسیون، نورد، نسوز، امور فنی بهره برداری، سفارشات، تحقیق و توسعه، آموزش و اعضا اصلی کمیته راهبری ارگونومی همچنین نمایندگانی از مراکز بهداشت استان و شهرستان لنجان برگزار شد، دکترچوبینه به عنوان مجری طرح ارگونومی مشارکتی در شرکت به ارائه نتایج و دستاورد‌های این پروژه اشاره کرد و ضمن اعلام خرسندی از همکاری صمیمانه کلیه مدیریت‌های مشمول این پروژه، از تعهد مدیران ارشد سازمان در حمایت از این پروژه تشکر و قدردانی نمود و گفت: سخت کوشی در پیشبرد این پروژه و پیگیری مجدانه در انجام مداخلات اصلاحی در شرکت ذوب آهن با راهبری و نظارت کارشناسان بهداشت حرفه‌ای شرکت درمقایسه با سایر صنایع بسیار قابل توجه و شایسته تحسین می‌باشد.

مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی نیزدر این مراسم ضمن اعلام این نکته که اجرای این طرح با محوریت یک تیم علمی قوی در کشور در شرکت شروع شده افزود: هدف از اجرای این طرح پیاده سازی اقدامات اصلاحی در کارگاه‌ها جهت بهره مندی کارکنان پرتلاش و خدوم سازمان و ارتقاء سلامت آنان بوده و لازم است ضمن تخصیص بودجه مناسب به این مبحث، نسبت به افزایش اثربخشی مداخلات تعریف شده و رفع آنی مغایرت‌های با ریسک بالا نیز اقدام گردد. وی در ادامه گفت: بومی سازی دانش ارگونومی و تسری به سایر بخش‌های کارخانه از طریق کمیته راهبری آموزش دیده به منظور نهادینه سازی فرهنگ ارگونومی از اهداف مهم و آتی شرکت به شمار می‌رود و لازم است این موضوع به صورت مستمر در برنامه‌های سرپرستی برنامه ریزی و نظارت بر بهداشت مدیریت HSE قرار داشته باشد.

نماینده معاونت بهداشتی استان نیز ضمن اعلام اهمیت اجرای این طرح در شرکت و منحصر به فرد بودن این پروژه در سطح کشور توسط اعضا هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن اشاره به بومی سازی دانش و ایجاد مهارت در شرکت، جذب متخصصین ارگونومی در ساختار مدیریت HSE جهت استمرار این پروژه با نگاه علمی و کاربردی در کارخانه را یادآور شد و گفت: لازم است طی برنامه‌ای دراز مدت کلیه مشاغل در پروسه ارزیابی ارگونومی قرار گرفته تا به صورت موثر رویکرد پیشگیری از آسیب‌های اسکلتی و عضلانی محقق گردد.
لازم به ذکر است در پایان مراسم از اعضا کمیته راهبری که موفق به گذراندن دور‌های تخصصی ارگونومی شده بودند با اهدا لوح آموزشی تقدیر گردید.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
اخبار داغ
باورنکردنی، چاقوکشی در لیگ امید‌های فوتبال! + فیلم title
در یک اتفاق باورنکردنی، عجیب و دلخراش زمین فوتبال در لیگ یک امید‌ها در بازی میان گل‌گهر و فجر محل ضرب و شتم با چاقو شد.
گریم یکتا ناصر و بهناز جعفری در پشت صحنه سریال نیسان آبی title
یکتا ناصر, بعد از جدایی از منوچهر هادی در اولین سریال نمایش خانگی اش بازی کرد. نیسان ابی 2 که تقریبا با همان هنرمندان و بازیگرانش و البته به کارگردانی مسعود اطیابی دو هفته است که پخش شده است.
بعد از پنجاه و سه سال، «رضا موتوری» هنوز جوان است+ عکس title
رضا و دیالوگ‌هایش، رضا و موتورسواری‌هایش، رضا و خشم و خروش‌اش، هنوز که هنوز است «رضا موتوری» پر از شورش است و درد و حسرت. بعد از پنجاه و سه سال، رضا موتوری هنوز جوان است.
همه چیز در مورد Su-۳۵؛ جنگنده سوخوی چند منظوره روسی که ایران می‌خواهد بخرد title
رسانه‌های داخلی و خارجی از نهایی شدن خرید جنگنده روسی سوخو ۳۵ خبر می‌دهند. سردار سید مهدی فرحی، جانشین وزیر دفاع در گفتگو با تسنیم از قطعی شدن ورود بالگرد هجومی میل ۲۸، جنگنده سوخو ۳۵ و هواپیمای آموزشی یاک ۱۳۰ به ایران خبر داده است.
هوش مصنوعی ترسناک، واقعیتی امروزی است title
فرار از گزارش‌ها در مورد هوش مصنوعی (AI) در رسانه‌های امروزی تقریباً غیرممکن است. چه در حال خواندن اخبار یا تماشای یک فیلم باشید، احتمالاً با نوعی هشدار یا وزوز در مورد هوش مصنوعی مواجه خواهید شد.
دخترانی که فرزندان یخی بدنیا می آورند! title
از جمله روش‌هایی که برای بارداری دختران جوان بالای بالاتر از سی سال مطرح شده است فریز کردن تخمک آنان است تا زمانی که تمایل به ازدواج پیدا کردند و به دلایل مختلف به شکل طبیعی قادر به فرزند آوری نبودند بتوانند از این تخمک‌ها جهت باروری استفاده کنند
بازتاب جهانی حرکت جوانمردانه رونالدو در رسانه‌های جهانی title
واکنش ستاره فوتبال دنیا به تصمیم داور بازی پرپسولیس و النصر عربستان سوژه رسانه‌های ورزشی جهان شد. بهترین گلزن فوتبال ملی جهان یک بار دیگر زیبایی فوتبال را نشان داد.
برگزیده
یک فعال حقوق زنان: بارداری ناشی از تجاوز محارم به یک معضل تبدیل شده title
تنها جایی که قانون‌گذار از سقط حمایت کرده، سقط درمانی است که شرایط خاص خود را دارد. در قانون اعلام شده که اگر جان مادر یا جنین در خطر باشد با نظر کمیسیون پزشکی قانونی مجوز سقط صادر می‌شود. اگر بخواهیم از نظر حمایت قانونی صحبت کنیم، متاسفانه قانونگذار در این مورد کاملا ساکت بوده و در مورد حاملگی ناشی از تجاوز صحبت نکرده است.
ایران زیباست؛ خزان در جنگل «مازیچال» - مازندران title
پاییز هراز رنگ مسیر مازیچال بسیار دیدنی است، اما در صورت بارش باران پیمودن این جاده زیبا بسیار سخت خواهد بود. مازیچال، منطقه جنگلی زیبا در نزدیکی کلاردشت است که با ارتفاع ۲۶۰۰ متری، شما را بالاتر از ابر‌ها نگه می‌دارد. ایستادن در ارتفاعات مازیچال و نگاه به اقیانوس ابر مقابل چشمتان، احساسی وصف‌ناشدنی را برای شما به همراه خواهد داشت.
کاوشگر ناسا برای رصد برخورد سیارک ۲۰۲۹ نزدیک زمین شده است title
ستاره شناسان پیش‌بینی می‌کنند که حدود ۵ و نیم سال آینده، سیارکی به وسعت ساختمان امپایر استیت در فاصله ۲۰۰۰۰ مایلی (۳۲۲۰۰ کیلومتری) از زمین در فضا خواهد گذشت، که نزدیک‌ترین جرم آسمانی به سیاره ما به این اندازه در تاریخ مدرن است.
امیر غفارمنش ماجرای ازدواجش با پوپک گلدره را فاش کرد +ویدئو title
امیر غفارمنش بازیگر شناخته شده‌ی تلویزیون در مصاحبه‌ جدیدی از ماجرای ازدواجش با پوپک گلدره گفت، بازیگر مشهور تلویزیون که پس از به کما رفتن به دنبال یک سانحه‌ رانندگی، در سال ۸۵ از دنیا رفت.
اختلالات روانی را به زبان نقاشی بشناسید + تصاویر title
هنرمندان صرفا برای بیان احساسات از هنر خود استفاده نمی‌کنند بلکه برای انتقال ایده، به تصویر کشیدن تاریخ، تجسم ارزش‌های اجتماعی و اظهارنظر درباره رویداد‌های اجتماعی و سیاسی نیز از هنر بهره می‌گیرند؛ اما یکی از کاربرد‌های مهم هنر بیان احساسات است.
کدام نمایندگان مجلس ردصلاحیت شدند؟ title
گفته می شود صلاحیت نمایندگان بستان آباد، تربت جام، مهاباد، تاکستان، فیروزکوه، الیگودرز، ۳ نماینده تبریز و ۳ نماینده استان اصفهان از سوی هیئت اجرایی شهرستان های حوزه انتخابیه شان رد شده است.