کد خبر: ۳۰۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۶
تفاهم‌نامه همکاری این بانک و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور امضاء شد

حمایت بانک رفاه کارگران از نهادینه‌سازی فرهنگ مهارت‌آموزی در کشور

در راستای نهادینه‌سازی فرهنگ مهارت‌آموزی در کشور و با هدف بسترسازی ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار، تفاهم‌نامه همکاری بانک رفاه کارگران و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای امضاء شد.
حمایت بانک رفاه کارگران از نهادینه‌سازی فرهنگ مهارت‌آموزی در کشور

به گزارش مخاطب24  به نقل از بانک رفاه کارگران:این تفاهم‌نامه طی مراسمی که به همین منظور در محل این بانک برگزار شد، به امضای دکتر اسماعیل للـه‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران و دکتر مهرداد عظیمی معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور رسید.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران طی سخنانی در این مراسم از آمادگی این بانک به منظور حمایت از برنامه‌های توسعه‌ای این سازمان خبر داد و گفت: موضوع مهارت‌آموزی از جمله مقوله‌های تعیین‌کننده در راستای پایدارسازی فرصت‌های شغلی است و بانک رفاه کارگران به عنوان یکی از بانک‌های پیشرو در زمینه حمایت از اشتغالزایی در کشور، آمادگی دارد تا از اقدامات اجرایی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در این بخش حمایت کند.

وی با بیان اینکه در آینده شاهد حضور کسب‌وکار‌های مختلف بر بستر الکترونیک خواهیم بود، تاکید کرد: به همین دلیل نقش بازیگران نیز در حوزه آموزش‌های شغلی تغییر خواهد کرد و ضرورت دارد بستر‌های ارائه این آموزش‌ها با این رویکرد و بر مبنای ارائه آموزش بازاریابی الکترونیک، فراهم شود.

دکتر للـه‌گانی تصریح کرد: بانک رفاه کارگران در سال‌های اخیر توانسته است با توسعه خدمات الکترونیک خود به یکی از بانک‌های برتر کشور در این بخش تبدیل شود. می‌توانیم ظرفیت‌های گسترده این بانک در حوزه فناوری اطلاعات را به منظور توسعه آموزش‌های مهارتی در اختیار سازمان فنی و حرفه‌ای قرار دهیم.

وی به برنامه این سازمان در راستای راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی اشاره کرد و گفت: ایده راه‌اندازی این تلویزیون بسیار ارزشمند است و می‌تواند نقطه عطفی در راستای توسعه آموزش‌های شغلی باشد. بانک رفاه کارگران در کنار این سازمان و همیار مطمئنی برای آن برای این منظور است و از این ایده کاملا حمایت می‌کند.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران بر ضرورت ارائه آموزش‌های مرتبط با فروش کالا و خدمات به کسب‌وکار‌های مختلف تاکید و از راه‌اندازی سامانه "رفاه‌کار" از سوی این بانک به منظور تسهیل در خرید و فروش محصولات مشاغل خانگی خبر داد و گفت: این سامانه با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال طراحی است و این امکان را فراهم می‌کند تا تولیدکنندگان مشاغل خانگی بتوانند کالای خود را به راحتی به بازار عرضه کنند و بانک رفاه و این وزارتخانه نیز اقدامات حمایتی در راستای معرفی و برندسازی این تولیدات انجام خواهند داد.

به گفته وی، فاز اول سامانه "رفاه‌کار" با رویکرد داخل و فاز بعدی آن با محوریت فروش در خارج از کشور اجرایی خواهد شد. امکان بهره‌برداری از ظرفیت‌های این سامانه به منظور پیشبرد برنامه‌های اجرایی سازمان فنی و حرفه‌ای در راستای فروش اینترنتی کالا و خدمات جامعه هدف این سازمان فراهم است.

دکتر للـه‌گانی به سامانه "بتا" این بانک اشاره کرد و با بیان اینکه آمادگی داریم ظرفیت‌های این سامانه را به سمت کارکنان سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور سوق دهیم، تصریح کرد: این سامانه از جمله سامانه‌های آنلاین و کاربردی است که امکان خرید اقساطی را فراهم ساخته و به‌منظور ارائه خدمات به افرادی کاربرد دارد که حقوق‌شان را از این بانک دریافت می‌کنند.

وی افزود: پذیرندگان و فروشگاه‌های سراسر کشور نیز که تمایل به همکاری با بانک رفاه کارگران داشته باشند، می‌توانند، در مورد ارائه خدمات خرید اقساطی و اعتباری به مشتریان بانک رفاه با این بانک همکاری کنند.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران در پایان به درگاه پرداخت اینترنتی (IPG) این بانک اشاره کرد و گفت: جامعه هدف سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور بسیار گسترده است و می‌توانیم برای پیشبرد برنامه‌های آموزشی این سازمان این درگاه را در اختیار آن قرار دهیم تا از این طریق آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای و فراگیران دوره‌های آموزشی بتوانند در محیطی امن و استاندارد نقل و انتقال مالی خود را انجام دهند.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور نیز طی سخنانی در این مراسم با قدردانی از حمایت‌های بانک رفاه کارگران از این سازمان گفت: این بانک در هر حوزه‌ای که ورود کرده، بسیار اثرگذار بوده است و این مهم برای سازمان نیز کاملا مشهود و شایسته قدردانی است.

دکتر عظیمی امضای تفاهم‌نامه با بانک رفاه کارگران را نقطه عطفی در توسعه آموزش‌های مهارتی توصیف کرد و گفت: این تفاهم‌نامه نه تنها برای سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بلکه برای کل کشور بسیار مهم است و سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف می‌تواند از ظرفیت‌های آن بهره‌مند شود.

وی به راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی از سوی این سازمان اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی این تلویزیون اقدام بسیار ارزشمندی در راستای نهادینه‌سازی فرهنگ مهارت‌آموزی در کشور محسوب می‌شود و اگرچه در زمینه تولید محتوای آن مشکلی نداریم، اما نیازمند همکاری‌های فنی بانک رفاه برای این منظور هستیم.

دکتر عظیمی در پایان تصریح کرد: حوزه‌های فعالیت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور بسیار گسترده است و هر کدام از این حوزه‌ها می‌تواند زمینه‌ساز توسعه همکاری‌های متقابل با بانک رفاه کارگران باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر