کد خبر: ۳۰۵۳۰
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۶
در حاشیه کیش اینوکس در جریان است؛

رایزنی‌های فشرده مدیرعامل بانک توسعه تعاون با مدیران عامل شبکه بانکی

مدیر عامل بانک توسعه تعاون اعلام داشت رویداد کیش اینوکس، فرصتی برای تبیین دستاورد‌ها و خدمات ارزنده شبکه بانکی است.
رایزنی‌های فشرده مدیرعامل بانک توسعه تعاون با مدیران عامل شبکه بانکی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون در نمایشگاه بورس، بانک و بیمه در جزیره کیش نشست‌های تخصصی با مدیران عامل بانک مسکن و بانک صنعت و معدن برگزار نمود.
شیخ حسینی طی نشست با سید عباس حسینی مدیر عامل بانک مسکن اظهار داشت: تحولات در حوزه‌های پولی و بانکی پرشتاب است و با پیدایش روش‌های تامین نوین مالی، نقش بانک‌ها نیز متناسب با شرایط جدید است.
شیخ حسینی گفت: بانک توسعه تعاون تعهدات و تسهیلات تکلیفی را به صورت حداکثری پرداخت نموده است و در طرح نهضت ملی مسکن نیز از جمله بانک‌هایی است که به صورت صد درصدی تکلیف خود را ادا نموده است.
شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون طی نشست با علی خورسندیان مدیر عامل بانک صنعت و معدن گفت: ماموریت و رسالت هر دو بانک شباهت‌های بسیار دارند، رویکرد توسعه‌ای هر دو بانک موجب شده پروژه‌های متعددی در بخش صنعت و معدن در سراسر کشور مورد حمایت قرار گیرند.
این مقام بانکی در این دیدار‌ها گفت: بانک‌های تخصصی و توسعه‌ای در این نمایشگاه حضور یافته اند و جلسات متعدد مدیریتی و کارشناسی در خلال رویداد برگزار می‌شود.
شیخ حسینی تاکید نمود: جهاد تبیین از مهم‌ترین اهداف حضور بانک توسعه تعاون و شبکه بانکی در نمایشگاه بورس، بانک و بیمه است، بانک‌ها محصولات، دستاورد‌ها و خدمات نوین خود را در نمایشگاه ارائه می‌دهند و بخش‌های واقعی اقتصاد می‌توانند از جدیدترین دستاورد‌های سیستم مالی و بانکی کشور اطلاع یابند، مشتریان اعم از تعاونگران، تولید کنندگان مطابق سفارش و نیاز‌های خود می‌توانند از رهنمود‌ها و اطلاع رسانی واحد‌های تخصصی حاضر در غرفه بهره‌مند شود. تنوع خدمات به گونه‌ای است که قابلیت تامین نیاز‌های متنوع بخش‌های تعاونی و غیر تعاونی را دارد.
وی بیان داشت: شبکه بانکی حدود ۹۰ درصد تامین مالی اقتصاد را بر عهده دارد، سیستم بانکی نقطه قوت نظام اقتصادی کشور است، تحریم‌های ظالمانه نقطه تمرکز خود را بر علیه بانک‌ها معطوف نموده است، به رغم این هجمه‌ها شبکه بانکی در تلاش بوده بدون وقفه و در مسیر کارآمدی، خدمات تخصصی و عمومی را برای بخش‌های مختلف اقتصادی عرضه نماید.
این مقام بانکی تصریح نمود: شرکت‌های تابعه بانک توسعه تعاون اعم از شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون، شرکت سامانه متمرکز الکترونیک توسعه تعاون سمات، شرکت صرافی توسعه تعاون، شرکت واسپاری توسعه تعاون، شرکت کارگزاری بیمه پوشش توسعه تعاون و شرکت گروه مالی توسعه تعاون در این نمایشگاه حضور فعال داشته اند و مجموعه خدمات خود را که برای ارزش آفرینی در اکو سیستم تعاون قابل ارائه است برای مخاطبان و مراجعه کنندگان تبیین می‌نمایند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای تحول شگفت انگیز گوگل مپ با هوش مصنوعی جمنای
گوگل به‌زودی با ادغام جمنای در گوگل مپس، تجربه مسیریابی را متحول خواهد کرد و قابلیت‌های هوش مصنوعی جدیدی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند.
سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره
مصوبه حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره، یکی از مهم‌ترین بحث‌های کارگروه بنزینی دولت است و ممکن است این مصوبه، باعث افت خریدوفروش خودروهای صفر کیلومتر در بازار شود.
برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟ برخورد شهاب‌سنگ به کدام مناطق زمین محتمل تر است؟
دانشمندان در پژوهشی تازه مسیر احتمالی برخورد اجرام بین‌ستاره‌ای با زمین را شناسایی کرده‌اند؛ یافته‌ای که نشان می‌دهد این مهمانان فراخورشیدی بیشتر از نزدیکی استوا عبور می‌کنند و در زمستان شانس بیشتری برای برخورد دارند. با این حال، فعلاً زمین از خطر دور است.
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر