کد خبر: ۳۰۵۲۰
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۴

اعطای ۳۸۵ میلیارد ریال تسهیلات ازدواج از سوی بانک توسعه تعاون بوشهر

مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان بوشهر از پرداخت ۳۸۵ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به متقاضیان از ابتدای سال تا پایان مهر ماه سالجاری از سوی شعب این بانک دولتی خبر داد.
اعطای ۳۸۵ میلیارد ریال تسهیلات ازدواج از سوی بانک توسعه تعاون بوشهر

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛سید علمدار شایان مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان بوشهر اعلام کرد: در ۷ ماه ابتدایی سال جاری توسط ۱۲ شعبه فعال بانک توسعه تعاون در استان بوشهر ۱۸۸ فقره تسهیلات ازدواج پرداخت شده است.

مدیر شعب بوشهر گفت: بانک توسعه تعاون یکی از بانک‌های پیشرو در زمینه عمل به مصوبات در خصوص تسهیلات تکلیفی است به نحوی که در پایان سال گذشته این بانک به ۱۰۰ درصد تکالیف خود در تسهیلات ازدواج عمل نموده است.

شایان اضافه کرد: متقاضیانی که سن ازدواج آن‌ها در زوج‌ها زیر ۲۵ سال و در زوجه‌ها زیر ۲۳ سال باشد و مشمول ماده (۵۰) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران می‌باشند، مبلغ ۴۴۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج تعلق خواهد گرفت.

مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان بوشهر گفت: به هر یک از زوجین که مشمول ماده (۵۰) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران باشند، مبلغ ۳۶۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج پرداخت خواهد شد.

وی در پایان اظهار کرد: براساس مصوبه ابلاغی بانک مرکزی تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج‌هایی که تاریخ ازدواج آن‌ها از ابتدای سال ۹۸ بوده مبلغ «۱۸۰ میلیون تومان» و برای زوج‌های زیر ۲۵ سال و زوجه‌های زیر ۲۳ سال مبلغ «۲۲۰ میلیون تومان» تعیین گردیده است.

گفتنی است شعب بانک توسعه تعاون استان بوشهر در حوزه تضمینات تسهیلات ازدواج متقاضیان براساس آخرین مصوبات بانک مرکزی عمل خواهند کرد

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر ساخت عکس دختر پدری با هوش مصنوعی برای روز پدر
با هوش مصنوعی می‌توان عکس‌های دختر پدری احساسی و اختصاصی برای روز پدر ساخت. در این مقاله پرامپت پدر و دختری،بهترین روش‌ و نکات مهم را معرفی می‌کنیم.
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر