کد خبر: ۳۰۵۰۴
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۳

جام جهانی زیر ۱۷ سال؛ تقابل ایران و انگلیس برای صدرنشینی در گروه مرگ

تیم ملی فوتبال نوجوانان کشورمان دومین بازی خود در جام جهانی را مقابل انگلیس برگزار می‌کند.
جام جهانی زیر ۱۷ سال؛ تقابل ایران و انگلیس برای صدرنشینی در گروه مرگ

مخاطب 24- تیم ملی فوتبال نوجوانان کشورمان از ساعت ۱۵:۳۰ روز سه‌شنبه دومین بازی خود در جام جهانی زیر ۱۷ سال را مقابل انگلیس در ورزشگاه بین‌المللی جاکارتا برگزار می‌کند. 

شاگردان حسین عبدی که با بازگشت رویایی در دیدار مقابل برزیل توانستند شکست ۲ بر صفر را به برتری ۳ بر ۲ برابر مدافع عنوان قهرمانی تبدیل کنند، با روحیه بسیار بالایی به مصاف دیگر تیم قدرتمند گروه C یعنی انگلیس می‌روند. البته این برد ارزشمند نباید باعث از بین رفتن تمرکز ملی‌پوشان شده یا آن‌ها را مغرور کند که در این حالت امکان دارد در بازی سخت با سه‌شیر، با مشکلات زیادی مواجه شوند.

از طرفی شاگردان گری رایان که در بازی اول خود نیوکالدونیا را ۲ رقمی کرده و به پیروزی ۱۰ بر صفر رسیدند، به دنبال این هستند با پیروزی مقابل ایران تا حد زیادی صعود خود به عنوان صدرنشین را قطعی کنند. هرچند تیم کشورمان هم با بردن این بازی به احتمال بسیار زیاد در این گروه فوق العاده سخت صدرنشین می‌شود.

نکته جالب این است که انگلیسی‌ها به نسبت ایران کمتر در جام جهانی این رده سنی شرکت کرده‌اند و برای پنجمین بار در این مسابقات حاضر می‌شوند. البته آن‌ها که قهرمانی جهان در سال ۲۰۱۷ به میزبانی هند را به دست آورده‌اند، در دوره قبلی مانند تیم کشورمان غایب بودند و ۲ قهرمانی و ۲ نایب قهرمانی یورو هم در کارنامه‌شان ثبت شده است.

هرچند تمام نفرات ایران در بازی با برزیل عملکردی خیره کننده داشتند، اما در بازی با انگلیس نیز چشم امید عبدی بیشتر به ساق پای بازیکنانی مثل آرشا شکوری، کسری طاهری، عرفان درویش عالی، یعقوب براجعه، اسماعیل قلیزاده دوخته شده است.

گری رایان نیز امیدوار است بازیکنانی مثل جاش آچمپانگ (چلسی)، جاستین اوبوآوود (منچسترسیتی)، تیلور دیبلینگ (ساوتهمپتون) ریس الکساندر راسل (چلسی) هریسون کمپبل (چلسی)، فینلی مک آلیستر (منچستریونایتد) اتان انوانری (آرسنال) با درس گرفتن از نمایش خیره کننده ایران مقابل سلسائو، شرایط را برتری تیمش مقابل تیم کشورمان به بهترین شکل فراهم کنند.

گوستاوو تخرا از اروگوئه قضاوت این بازی را برعهده دارد.

برنامه سایر بازی‌های روز سه شنبه به شرح زیر است:

ساعت ۱۲:۳۰

برزیل- نیوکالدونیا (ورزشگاه بین‌المللی جاکارتا)

سنگال- لهستان (ورزشگاه جالاک هاروپات باندونگ)

ساعت ۱۵:۳۰

ژاپن- آرژانتین (ورزشگاه جالاک هاروپات باندونگ)

 

منبع: باشگاه خبرنگارن جوان

برچسب ها: فوتبال جام جهانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
دیدار حساس درویش و زنوزی دیدار حساس درویش و زنوزی
نشست مالک باشگاه تراکتور و مدیرعامل پرسپولیس در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید سرمربی تیم لیگ یک از استقلال می‌آید
سیاوش اکبرپور بازیکن سابق استقلال به عنوان سرمربی بعثت کرمانشاه در لیگ آزادگان انتخاب شد.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
صفحه خبر بالای تصاویر