کد خبر: ۳۰۵۰۳
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۵

خط و نشان علیرضا بیرانوند برای استقلال و سپاهان در روز شکست پرسپولیس!

علیرضا بیرانوند پس از شکست مقابل زردپوشان اصفهان برای رقبای پرسپولیس (استقلال و سپاهان) کری خواند.
خط و نشان علیرضا بیرانوند برای استقلال و سپاهان در روز شکست پرسپولیس!

مخاطب 24- علیرضا بیرانوند پس از شکست مقابل سپاهان در جمع خبرنگاران گفت: به سپاهان تبریک می‌گویم. بازی سنگینی بود و می‌شد حداقل یک امتیاز تقسیم شود اما متاسفانه روی ضربه ایستگاهی گل خوردیم. بعضی وقت‌ها این اتفاقات می‌افتد. واقعا رضا (اسدی) یک شوت خوب زد ولی متاسفانه در آن زمان نشد عکس‌العمل نشان بدهم، معذرت‌خواهی می‌کنم. بازی خیلی سختی بود. تبریک می‌گویم، سپاهان سه تا تیم است نه یک تیم! وقتی تعویض‌های سپاهان را می‌دیدم برای تیم خودم احساس شرمندگی می‌کردم.

او ادامه داد: تیم ما چند مصدوم دارد. هفته سختی را پشت سر گذاشتیم و یازده، دوازده بازیکن ما سرما خورده بودند و شرایط سختی داشتند. برای خوشحالی کردن تیم‌ها خیلی زود است و به نظر من نباید خیلی خوشحال باشند. چهار هفته آخر فصل قبل را یادشان باشد که پرسپولیس ۴ امتیاز عقب بود و توانست سه تا جام بیاورد. به نظرم خوشحالی جلوی چشمان خیس بازیکنان پرسپولیس بچه‌ها را بیدار می‌کند. به نظرم زیاد خوشحالی نکنند چون هفته نهم است و پرسپولیس نشان داده که با ۱۲ نفر تا فینال آسیا هم رفته است. هر وقت پرسپولیس بیدار بشود جلوی بازیکنان‌مان را گرفتن کار سختی است.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

او با اشاره به بازی‌هایی که پرسپولیس پیش رو دارد، گفت: می‌دانم بازی‌های سختی پیش رو داریم‌. در بازی بعدی باید با النصر و الدحیل بازی کنیم و سرنوشت صعود ما در دست این دو بازی است. بعد از آن به استقبال داربی می‌رویم و می‌گویم که شرایط سخت است. بچه‌های ما به اندازه‌ای با تجربه هستند که روزهای سخت را بگذرانند.


سپاهان همه بازیکنان را گرفته!

«چه صحبتی با هواداران پرسپولیس داری؟» بیرانوند در این خصوص گفت: ممنون از هواداران پرسپولیس که ما را تنها نگذاشتند. در ۷ سال اخیر، ۶ قهرمانی با همین هواداران به دست آمده و مطمئن هستم که پا پس نمی‌کشند. می‌دانند خیلی‌ها می‌خواهند قهرمانی را از پرسپولیس بگیرند و همه هزینه می‌کنند. سپاهان سه تیم داشت، همه بازیکن‌ها را گرفته که تیم‌های مدعی نتوانند آنها را بگیرند! چهار پنج بازیکن امروز که من انتظار داشتم، بازی نکردند چون دست‌شان باز است. پرسپولیس چون پارسال سه قهرمانی آورد، این فصل را دست کم گرفتیم و بازیکن زیاد اضافه نکردیم. شرایط سخت است. رضا اسدی پارسال با ما نبود و قهرمان شدیم. عیسی آل کثیر فقط ۸ هفته آخر اضافه شد. این اصلا ربطی به هیات مدیره ندارد. تیم ما همان تیم است. مصدومیت‌های بدی داشتیم و هر یک از مصدومان‌مان برای تیم یک وزنه هستند. پرسپولیس باید امسال با خیلی‌ها بجنگد. امیدوارم سال خوبی داشته باشیم و مصدومان‌ برگردند.

دروازه‌بان پرسپولیس درمورد اتفاقاتی که با هواداران سپاهان افتاد، عنوان کرد: شعار «بارون بارون» جوری شده که پشتش چیزهای دیگر اضافه می‌کنند. من به آن‌ها تبریک می‌گویم. همه مردم را دوست دارم. آنها هم می‌دانند من آدم شوخی هستم و وقتی بی‌احترامی می‌کنند حرکاتی نشان می‌دهم که به دل نگیرند. دم‌شان گرم امروز جو خوبی دادند. باید انتظار داشته باشیم بیرون از ورزشگاه آزادی این اتفاقات برای‌مان بیفتد.

علیرضا بیرانوند در پایان درباره لیست تیم ملی هم گفت: امروز هم تمام شد. از فردا یک فیفادی جدید داریم. خداراشکر تمام بازیکنانی که به تیم ملی دعوت شدند لیاقتش را داشته‌اند. خداراشکر کسی مصدوم نشد. امیدوارم در این ۱۰-۱۲ روزی که در خدمت تیم ملی هستیم سربلند بیرون بیاییم.

 

منبع: نواندیش

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دختر خوب مناسب ازدواج چه ویژگی‌هایی دارد؟ دختر خوب مناسب ازدواج چه ویژگی‌هایی دارد؟
در واقع ممکن است برای کسی که در یک خانواده مذهبی به دنیا آمده، مهم‌ترین ویژگی مورد نظر، پوشش و حجاب کامل باشد، امکان دارد برای کسی که در یک خانواده ثروتمند به دنیا آمده مهم‌ترین ویژگی یک دختر خوب، این باشد که او بتواند مستقل بوده و درآمد داشته باشد یا اصلاً دختر خوب برای رابطه از نظر یک فرد دیگر، کسی است که کم‌توقع باشد.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان جنیفر لارنس و افسردگی پس از زایمان
جنیفر لارنس در نشست خبری فیلم تازه‌اش در جشنواره کن، با صداقتی بی‌پرده از تجربه شخصی‌اش با مادری و افسردگی پس از زایمان گفت؛ احساسی عمیق از انزوا که به گفته خودش، «شبیه زندگی در سیاره‌ای دیگر» است.
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را! کارتال حسابی آب و جارو کرد پرسپولیس را!
با تصمیم کادر فنی پرسپولیس، امروز نام چهار بازیکن در فهرست خروجی این تیم قرار گرفت.
برهنگی ممنوع برهنگی ممنوع
با تصمیمی که دیروقت اعلام شد، برگزارکنندگان جشنواره فیلم کن ممنوعیت رسمی برهنگی و لباس‌های حجیم را در این مراسم اعلام کردند.
برگزیده
شکار جدید قرمزها! شکار جدید قرمزها!
باشگاه پرسپولیس در ادامه روند سریع نقل و انتقالاتی خود، امشب هم از یک خرید جدید رونمایی خواهد کرد.
فصل تمام شد؛ حواشی بیرانوند نه! فصل تمام شد؛ حواشی بیرانوند نه!
فصل تمام شد، اما حواشی علیرضا بیرانوند تمام نشد. به جرات می‌توان گفت کشدارترین حاشیه مسابقات لیگ بیست‌وچهارم مربوط به دروازه‌بان شماره یک تیم ملی بود.
اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند! اعجوبه ۲۲ ساله‌ای که همه به دنبالش هستند!
باشگاه استقلال هم به صف مشتریان جذب محمدمهدی زارع، مدافع جوان گل‌گهر اضافه شد
صفحه خبر بالای تصاویر