کد خبر: ۳۰۴۹۹
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴

جداسازی خواهران دوقلودربیمارستان نمازی شیراز

با تلاش تیم جراحی پزشکان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به سرپرستی دکتر علی بهادر؛ دوقلو‌های به‌هم‌چسبیده اهوازی در بیمارستان نمازی شیراز از هم جدا خواهند شد.
جداسازی خواهران دوقلودربیمارستان نمازی شیراز

مخاطب 24- این دوقلو سه ماهۀ اهواز که از ناحیۀ شکم سینه به هم چسیب شده‌اند، قرار است صبح امروز در بیمارستان نمازی شیراز عمل جداسازی آن‌ها را دکتر بهادر و دکتر فروغی انجام دهند، در صورت موفقیت‌آمیز بودن جراحی، زندگی تازه‌ای را تجربه کنند.

سومین جراحی جداسازی دوقلوها در شیراز

از ابتدای تولد این نوزادان، پزشکان دانشگاه علوم پزشکی شیراز وضعیت نوزادان را به دقت بررسی کرده و با توجه به اینکه گفته می‌شود این جراحی نادر سومین بار است در شیراز توسط دکتر علی بهادر فوق‌تخصص جراحی اطفال کودکان، انجام می‌شود؛ قرار است بار دیگر تاریخی پرافتخار ازاین‌دست پیشرفت‌ها و توانمندی برای نام ایران رقم‌زده شود.

نخستین نمونه جراحی مربوط می‌شود به نوزادان دوقلوی پسر که از ناحیۀ سینه و شکم به هم متصل بودند و در عضو حیاتی کبد مشترک بودند.

جراحی دومین دوقلوهای به‌هم‌چسبیده اهل لامرد، بیستم مرداد۱۳۹۳، با جداسازی از ناحیۀ دیوارۀ شکم، جناغ سینه، دیافراگم و کبد، در بیمارستان نمازی شیراز، پس از گذشت سه ساعت، با همکاری استادان چون دکتر سیدعلی ملک حسینی، دکتر سامان نیک اقبالیان، دکتر حشمت الله صلاحی، دکتر کاظمی، دکتر سهم الدینی، دکتر اقبال و دکتر شمسایی، با موفقیت انجام شد.

به عقیدۀ دکتر علی بهادر دربارۀ انجام چنین جراحی های پیچیده می‌گوید: تجربه موفقیت‌آمیز جراحی های پیوند در شیراز، ثمرۀ هم فکری تیم پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی است که قادر به انجام چنین جراحی های نادر هستیم.

 

منبع: خانه بهاری

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت
امامعلی حبیبی فوق ستاره کشتی ایران در سال‌های دور در سن ۹۴ سالگی درگذشت
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
صفحه خبر بالای تصاویر