کد خبر: ۳۰۴۸۴
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۹

از ثبت‌نام رایگان کتابخانه‌ها تا «تو شبیه کدوم کتابی؟!»

تشکیل باشگاه نوجوانان فعال حوزه کتاب و کتابخوانی، پویش اهدای کتاب به کتابخانه‌های مناطق کم‌برخوردار و روستایی، طرح کتاب در گردش و کتابگرد هدهد از ویژه‌برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در هفته کتاب است.
از ثبت‌نام رایگان کتابخانه‌ها تا «تو شبیه کدوم کتابی؟!»

مخاطب 24- حمیدرضا خونویی معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ضمن تشریح برنامه‌های هفته کتاب گفت: امسال با توجه به رویکرد نوجوان‌محور سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، برنامه‌های متنوعی با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و فراهم آوردن زمینه دستیابی آسان این قشر از جامعه به کتاب و منابع مطالعاتی همزمان با سی و یکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی طراحی شده است.

او از اجرای ویژه‌برنامه «تو شبیه کدوم کتابی؟!»‌ در کتابخانه‌های منتخب فرهنگسراهای شهر تهران خبر داد و افزود: این طرح با هدف شکل‌گیری باشگاه نوجوانان فعال حوزه کتاب و کتابخوانی در کتابخانه‌های مناطق ۳، ۴، ۵، ۷، ۹، ۱۰، ۱۵، ۱۹، ۲۰، ۲۱ و فرهنگسراهای رسانه و انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

خونویی ادامه داد: در این برنامه که تمامی مراحل از طراحی تا اجرا توسط نوجوانان صورت می‌گیرد، نوجوانان ضمن گزینش یک کتاب، داستانی واقعی و یا خاطره‌ای به‌یادماندنی و تأثیرگذار در زندگی افراد را که به موضوع کتاب یا شخصیت اصلی داستان کتاب نزدیک است انتخاب کرده و با نگاهی خلاقانه، پایان داستان آن کتاب را با توجه به محتوای جدید رقم خواهند زد.

او گفت: در این فعالیت جدید و رشدیافته، رؤسای کتابخانه‌ها به‎‌عنوان آموزگار و مربی، نقشی پررنگ را در انتقال تجارب حوزه کتاب و کتابخوانی به اعضای این باشگاه به عهده دارند.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از طرح «کتاب در گردش» یاد کرد و گفت: این برنامه با هدف ترویج اهدای کتاب و همچنین دست به دست شدن کتاب‌ها در بین شهروندان در فرهنگسراهای مناطق ۲۲گانه شهر تهران برگزار می‌شود. در این برنامه با اهدای کتاب به شهروندان، از آن‌ها دعوت می‌شود که پس از مطالعه کتاب، آن را به دوستان و نزدیکان خود هدیه دهند و آن‌ها را نیز دعوت به این کار کنند.

خونویی افزود: «کتابگرد هدهد» عنوان کتابخانه سیاری است که در مناطق کم‌برخوردار و روستاهای حومه تهران مستقر شده و با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری در حوزه کتاب میزبان نوجوانان است.

او گفت: همچنین طرح «کتابخانه‌گردی» با هدف آشنایی‌ هرچه بیشتر نوجوانان با کتابخانه‌ها و مهارت‌ها و مسئولیت‌های مورد نیاز یک کتابدار با همکاری اداره آموزش و پرورش هر منطقه در ۱۰۹ کتابخانه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار می‌شود.

خونویی از اهدای کتاب به کتابخانه‌های مناطق کم‌برخوردار و روستایی خبر داد و بیان کرد: در برنامه «کتابخانتو بساز!»، طی فراخوانی از شهروندان درخواست می‌شود تا کتاب‌های بلااستفاده خود در رده سنی کودک و نوجوان را جهت تجهیز کتابخانه‌های مناطق محروم و کم‌برخوردار حومه شهر تهران به نزدیکترین کتابخانه محل سکونت خود اهدا کنند.

او در پایان گفت: توزیع کد تخفیف خرید کتاب از انتشارات منتخب، ثبت‌نام رایگان کتابخانه‌ها و بخشودگی جرایم دیرکرد کتاب، برگزاری مسابقه کتابخوانی ویژه نوجوانان و اعضای باشگاه کتاب ۱۰۰تایی‌ها، تجلیل از کتابداران کتابخانه‌ها و فعالان حوزه کتاب و ترویج فرهنگ کتابخوانی، به‌روزرسانی و تأمین منابع کتابخانه‌ها و... از دیگر برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در هفته کتاب است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به farhangsara.ir مراجعه کنند و یا با شماره ۱۸۳۷ تماس بگیرند.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
صفحه خبر بالای تصاویر