کد خبر: ۳۰۴۸۴
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۹
تشکیل باشگاه نوجوانان فعال حوزه کتاب و کتابخوانی، پویش اهدای کتاب به کتابخانه‌های مناطق کم‌برخوردار و روستایی، طرح کتاب در گردش و کتابگرد هدهد از ویژه‌برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در هفته کتاب است.

مخاطب 24- حمیدرضا خونویی معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ضمن تشریح برنامه‌های هفته کتاب گفت: امسال با توجه به رویکرد نوجوان‌محور سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، برنامه‌های متنوعی با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و فراهم آوردن زمینه دستیابی آسان این قشر از جامعه به کتاب و منابع مطالعاتی همزمان با سی و یکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی طراحی شده است.

او از اجرای ویژه‌برنامه «تو شبیه کدوم کتابی؟!»‌ در کتابخانه‌های منتخب فرهنگسراهای شهر تهران خبر داد و افزود: این طرح با هدف شکل‌گیری باشگاه نوجوانان فعال حوزه کتاب و کتابخوانی در کتابخانه‌های مناطق ۳، ۴، ۵، ۷، ۹، ۱۰، ۱۵، ۱۹، ۲۰، ۲۱ و فرهنگسراهای رسانه و انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

خونویی ادامه داد: در این برنامه که تمامی مراحل از طراحی تا اجرا توسط نوجوانان صورت می‌گیرد، نوجوانان ضمن گزینش یک کتاب، داستانی واقعی و یا خاطره‌ای به‌یادماندنی و تأثیرگذار در زندگی افراد را که به موضوع کتاب یا شخصیت اصلی داستان کتاب نزدیک است انتخاب کرده و با نگاهی خلاقانه، پایان داستان آن کتاب را با توجه به محتوای جدید رقم خواهند زد.

او گفت: در این فعالیت جدید و رشدیافته، رؤسای کتابخانه‌ها به‎‌عنوان آموزگار و مربی، نقشی پررنگ را در انتقال تجارب حوزه کتاب و کتابخوانی به اعضای این باشگاه به عهده دارند.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از طرح «کتاب در گردش» یاد کرد و گفت: این برنامه با هدف ترویج اهدای کتاب و همچنین دست به دست شدن کتاب‌ها در بین شهروندان در فرهنگسراهای مناطق ۲۲گانه شهر تهران برگزار می‌شود. در این برنامه با اهدای کتاب به شهروندان، از آن‌ها دعوت می‌شود که پس از مطالعه کتاب، آن را به دوستان و نزدیکان خود هدیه دهند و آن‌ها را نیز دعوت به این کار کنند.

خونویی افزود: «کتابگرد هدهد» عنوان کتابخانه سیاری است که در مناطق کم‌برخوردار و روستاهای حومه تهران مستقر شده و با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری در حوزه کتاب میزبان نوجوانان است.

او گفت: همچنین طرح «کتابخانه‌گردی» با هدف آشنایی‌ هرچه بیشتر نوجوانان با کتابخانه‌ها و مهارت‌ها و مسئولیت‌های مورد نیاز یک کتابدار با همکاری اداره آموزش و پرورش هر منطقه در ۱۰۹ کتابخانه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار می‌شود.

خونویی از اهدای کتاب به کتابخانه‌های مناطق کم‌برخوردار و روستایی خبر داد و بیان کرد: در برنامه «کتابخانتو بساز!»، طی فراخوانی از شهروندان درخواست می‌شود تا کتاب‌های بلااستفاده خود در رده سنی کودک و نوجوان را جهت تجهیز کتابخانه‌های مناطق محروم و کم‌برخوردار حومه شهر تهران به نزدیکترین کتابخانه محل سکونت خود اهدا کنند.

او در پایان گفت: توزیع کد تخفیف خرید کتاب از انتشارات منتخب، ثبت‌نام رایگان کتابخانه‌ها و بخشودگی جرایم دیرکرد کتاب، برگزاری مسابقه کتابخوانی ویژه نوجوانان و اعضای باشگاه کتاب ۱۰۰تایی‌ها، تجلیل از کتابداران کتابخانه‌ها و فعالان حوزه کتاب و ترویج فرهنگ کتابخوانی، به‌روزرسانی و تأمین منابع کتابخانه‌ها و... از دیگر برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در هفته کتاب است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به farhangsara.ir مراجعه کنند و یا با شماره ۱۸۳۷ تماس بگیرند.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
اخبار داغ
باورنکردنی، چاقوکشی در لیگ امید‌های فوتبال! + فیلم title
در یک اتفاق باورنکردنی، عجیب و دلخراش زمین فوتبال در لیگ یک امید‌ها در بازی میان گل‌گهر و فجر محل ضرب و شتم با چاقو شد.
گریم یکتا ناصر و بهناز جعفری در پشت صحنه سریال نیسان آبی title
یکتا ناصر, بعد از جدایی از منوچهر هادی در اولین سریال نمایش خانگی اش بازی کرد. نیسان ابی 2 که تقریبا با همان هنرمندان و بازیگرانش و البته به کارگردانی مسعود اطیابی دو هفته است که پخش شده است.
بعد از پنجاه و سه سال، «رضا موتوری» هنوز جوان است+ عکس title
رضا و دیالوگ‌هایش، رضا و موتورسواری‌هایش، رضا و خشم و خروش‌اش، هنوز که هنوز است «رضا موتوری» پر از شورش است و درد و حسرت. بعد از پنجاه و سه سال، رضا موتوری هنوز جوان است.
همه چیز در مورد Su-۳۵؛ جنگنده سوخوی چند منظوره روسی که ایران می‌خواهد بخرد title
رسانه‌های داخلی و خارجی از نهایی شدن خرید جنگنده روسی سوخو ۳۵ خبر می‌دهند. سردار سید مهدی فرحی، جانشین وزیر دفاع در گفتگو با تسنیم از قطعی شدن ورود بالگرد هجومی میل ۲۸، جنگنده سوخو ۳۵ و هواپیمای آموزشی یاک ۱۳۰ به ایران خبر داده است.
هوش مصنوعی ترسناک، واقعیتی امروزی است title
فرار از گزارش‌ها در مورد هوش مصنوعی (AI) در رسانه‌های امروزی تقریباً غیرممکن است. چه در حال خواندن اخبار یا تماشای یک فیلم باشید، احتمالاً با نوعی هشدار یا وزوز در مورد هوش مصنوعی مواجه خواهید شد.
دخترانی که فرزندان یخی بدنیا می آورند! title
از جمله روش‌هایی که برای بارداری دختران جوان بالای بالاتر از سی سال مطرح شده است فریز کردن تخمک آنان است تا زمانی که تمایل به ازدواج پیدا کردند و به دلایل مختلف به شکل طبیعی قادر به فرزند آوری نبودند بتوانند از این تخمک‌ها جهت باروری استفاده کنند
بازتاب جهانی حرکت جوانمردانه رونالدو در رسانه‌های جهانی title
واکنش ستاره فوتبال دنیا به تصمیم داور بازی پرپسولیس و النصر عربستان سوژه رسانه‌های ورزشی جهان شد. بهترین گلزن فوتبال ملی جهان یک بار دیگر زیبایی فوتبال را نشان داد.
برگزیده
یک فعال حقوق زنان: بارداری ناشی از تجاوز محارم به یک معضل تبدیل شده title
تنها جایی که قانون‌گذار از سقط حمایت کرده، سقط درمانی است که شرایط خاص خود را دارد. در قانون اعلام شده که اگر جان مادر یا جنین در خطر باشد با نظر کمیسیون پزشکی قانونی مجوز سقط صادر می‌شود. اگر بخواهیم از نظر حمایت قانونی صحبت کنیم، متاسفانه قانونگذار در این مورد کاملا ساکت بوده و در مورد حاملگی ناشی از تجاوز صحبت نکرده است.
ایران زیباست؛ خزان در جنگل «مازیچال» - مازندران title
پاییز هراز رنگ مسیر مازیچال بسیار دیدنی است، اما در صورت بارش باران پیمودن این جاده زیبا بسیار سخت خواهد بود. مازیچال، منطقه جنگلی زیبا در نزدیکی کلاردشت است که با ارتفاع ۲۶۰۰ متری، شما را بالاتر از ابر‌ها نگه می‌دارد. ایستادن در ارتفاعات مازیچال و نگاه به اقیانوس ابر مقابل چشمتان، احساسی وصف‌ناشدنی را برای شما به همراه خواهد داشت.
کاوشگر ناسا برای رصد برخورد سیارک ۲۰۲۹ نزدیک زمین شده است title
ستاره شناسان پیش‌بینی می‌کنند که حدود ۵ و نیم سال آینده، سیارکی به وسعت ساختمان امپایر استیت در فاصله ۲۰۰۰۰ مایلی (۳۲۲۰۰ کیلومتری) از زمین در فضا خواهد گذشت، که نزدیک‌ترین جرم آسمانی به سیاره ما به این اندازه در تاریخ مدرن است.
امیر غفارمنش ماجرای ازدواجش با پوپک گلدره را فاش کرد +ویدئو title
امیر غفارمنش بازیگر شناخته شده‌ی تلویزیون در مصاحبه‌ جدیدی از ماجرای ازدواجش با پوپک گلدره گفت، بازیگر مشهور تلویزیون که پس از به کما رفتن به دنبال یک سانحه‌ رانندگی، در سال ۸۵ از دنیا رفت.
اختلالات روانی را به زبان نقاشی بشناسید + تصاویر title
هنرمندان صرفا برای بیان احساسات از هنر خود استفاده نمی‌کنند بلکه برای انتقال ایده، به تصویر کشیدن تاریخ، تجسم ارزش‌های اجتماعی و اظهارنظر درباره رویداد‌های اجتماعی و سیاسی نیز از هنر بهره می‌گیرند؛ اما یکی از کاربرد‌های مهم هنر بیان احساسات است.
کدام نمایندگان مجلس ردصلاحیت شدند؟ title
گفته می شود صلاحیت نمایندگان بستان آباد، تربت جام، مهاباد، تاکستان، فیروزکوه، الیگودرز، ۳ نماینده تبریز و ۳ نماینده استان اصفهان از سوی هیئت اجرایی شهرستان های حوزه انتخابیه شان رد شده است.