کد خبر: ۳۰۴۷۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۰
پیش‌بینی بورس فردا ۲۲ آبان ۱۴۰۲؛

انتظار بازار سرمایه برای اخبار بودجه ۱۴۰۳

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در جریان معاملات روز جاری با نوسانات ناچیز به کار خود پایان داد تا این موضوع نشان دهنده این وضع باشد که بازار همچنان تمایلی به ایجاد روند صعودی ندارد.
انتظار بازار سرمایه برای اخبار بودجه ۱۴۰۳

مخاطب 24- ارزش معاملات روز جاری در بازار بورس اوراق بهادار تهران در حوالی ۴ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تثبیت شد و عدد شاخص همچنان در محدوده‌های ۲ میلیون و ۵۰ هزار واحدی قرار گرفته است. به جز نماد شستا اکثر بزرگان بازار همچون نماد فملی، شستا، اخابر، فولاد و نماد کگل و شپنا جز تأثیرگذاران منفی بازار روز جاری بودند و نکته جالب بازار امروز نماد اپال بود که توانست ۲۴۱ واحد شاخص کل را مثبت کند.

 گروه انبوه سازی برای چندمین هفته متوالی همچنان جز سه گروه برتر بازار از منظر ارزش معاملاتی است و بعد از گروه خودرویی که ارزش ۲۸۸ میلیارد تومانی را به خود گرفته بود این گروه (انبوه سازی) توانست با ۲۴۳ میلیارد تومان در رتبه و جایگاه دوم قرار گرفته باشد.

 قیمت هر مترمربع واحد مسکونی در تهران در حال حاضر بر اساس رابطه دلاری، ۱۵۱۰ دلار است. این در حالیست که خرداد امسال این قیمت به ۱۶۰۹ دلار رسید که در طول دهه ۹۰، این رقم دلاری «بی‌سابقه» بوده است.

علت کاهش قیمت دلاری مسکن در تهران طی ۴ ماه گذشته به «تحولات در بازار دلار» و همچنین «تغییر رفتار تقاضای سرمایه‌ای مسکن» برمی‌گردد.

 امروز در رسانه‌های بورسی خبری دست به دست می‌شد مبنی بر اینکه دولت در لایحه اصلاحیه قانون مالیات‌های مستقیم پیشنهاد کرده مالیات اشخاص حقوقی از ۲۵ درصد به ۱۵ درصد کاهش پیدا کند. خبرگزاری تسنیم هم نوشته است که وزارت نفت موافقت‌نامه صادر شده خود برای احداث «پتروشیمی میانکاله» را به دلیل عدم اخذ مجوز زیست محیطی و ناترازی گاز طبیعی در کشور ابطال کرد.

 اما مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت عنوان کرده است که به احتمال زیاد سود سهام عدالت امسال هم مانند سال گذشته دومرحله‌ای واریز خواهد شد. ازطرفی هم از هفتۀ گذشته سامانه سهام عدالت متوفیان آغاز به کار کرده و حدود ۳ هزار نفر مراجعه کننده داشته و سهام آنها تعیین تکلیف شده است.

 پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز با اشاره به سرنوشت لایحه تسهیل تکالیف مؤدیان جهت اجرای «قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان» در کمیسیون اقتصادی گفته است که این لایحه با هدف کمک به واحدهای صنفی جهت آماده شدن برای اجرای قانون و زمان‌بندی انجام فرایند کارپوشه‌های تخصصی برای واحدهای صنفی مدنظر قرار گرفته است. پیرو رایزنی با هیات رئیسه مجلس، پیش بینی می‌کنیم تا ۱۰ روز آینده کار بررسی و رفع ایرادات این لایحه به اتمام رسیده و پس از اعلام نظر شورای نگهبان، از ابتدای آذرماه ابلاغ شود.

 بررسی تکنیکالی شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در جریان معاملات روز جاری نهایتاً افت ۸۴۸ واحدی را به خود دید تا نشان دهد بازار چشم انتظار تصمیمات دولتی برای بودجه سال ۱۴۰۳ است که در این روزها در حال بررسی در هیئت دولت است. از منظر تکنیکالی شاخص کل بورس اوراق بهادار که چند روزی است خود را به محدوده میانگین ۵۵ روزه خود رسانده است و در این محدوده‌ها متوقف شده است. این موضوع تا زمانی که با ارزش معاملاتی بالا همراه نشود نمی‌تواند به عنوان شکست اولین مقاومت بر سر راه شاخص کل از آن یاد کرد.

 شاخص پس از روند نزولی اردیبهشت ماه در چند ماه گذشته روند خنثی را به خود گرفته است و شاخص همچنان پایین‌تر از سقف تاریخی خود قرار دارد. به نظر می‌رسد اهالی بازار سرمایه همچنان معتقد هستند که بازار در انتظار یک چاشنی برای شروع حرکت بلند مدت خود است و چیزی که در این بازار مشخص انتظار اهالی بازار سرمایه برای شیوه و نحوه تدوین بودجه سال ۱۴۰۳ است.

کل

منبع: اکو ایران

 

برچسب ها: بازار بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر