کد خبر: ۳۰۴۷۱
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۵
مجری واکنش نشان داد؛

پشت پرده تغییر یک شبه برنامه پرمخاطب تلویزیون

مسئولان شبکه افق صداوسیما با عوامل برنامه موفق «به افق فلسطین» خداحافظی کردند.
پشت پرده تغییر یک شبه برنامه پرمخاطب تلویزیون

مخاطب 24-  از ابتدای عملیات طوفان الاقصی در سرزمین‌های اشغالی و با هدف ایجاد هماوردی بزرگ میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی، برنامه‌ای با عنوان «به افق فلسطین» در شبکه افق صداوسیما آغاز به کار کرد.

با توجه به اهمیت بسیار زیاد تحولات فلسطین و تأثیری که در افکار عمومی ایران و آرایش قدرت در غرب آسیا داشت، برنامه به افق فلسطین تلاش کرد هم از یک سو واقعیت میدان را به نحو بهتری به مخاطب ایرانی عرضه کند، هم تحلیل‌های به‌روزی ارائه دهد و هم اینکه با دعوت از میهمان‌هایی با سلایق سیاسی متفاوت، یک همدلی تقریباً کم‌سابقه را در ساحت سیاسی ـ اجتماعی ایران به نمایش بگذارد؛ آن هم حول مسئله‌ای بسیار کلیدی با عنوان فلسطین.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

علی‌رغم موفقیت این برنامه و بازخوردهای مثبتی که نسبت به آن وجود داشت، ‌ اما در آخرین سلاعات روز گذشته خبر رسید که مسئولان شبکه افق با عوامل این برنامه خداحافظی کرده و اعلام کرده‌اند که خودشان این مسئله را با تیم دیگری پیگیری می‌کنند.

شنیده‌ها حاکی از این است که این تغییر به دلیل دعوت از مهمانان متفاوتی چون آذری جهرمی بوده است. محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه پیشین نیز به این برنامه دعوت شده بود و قرار بود چهارشنبه مهمان برنامه باشد. این در حالیست که مجری برنامه می‌گوید: « تغییرات ربطی به محتوای برنامه ومهمانان نداشته و همان روال گذشته ادامه خواهد یافت.»

برنامه به افق فلسطین با ایده‌پردازی سازمان فرهنگی رسانه‌ای اوج و با حضور عواملی مانند «محمدرضا شهیدی‌فر»، «مهدی عرفاتی»، «علی صدری‌نیا»، «المیرا شریفی‌مقدم» و... روی آنتن می‌رفت.

 
 
 
 
 
 
منبع: تسنیم
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
راز ساعت خورشیدی رادکان؛ تنها تقویم سنگی جهان که اول دی سخن میگوید راز ساعت خورشیدی رادکان؛ تنها تقویم سنگی جهان که اول دی سخن میگوید
آیا می دانستید برج رادکان دقیق ترین تقویم سنگی جهان است؟ شاهکار خواجه نصیرالدین طوسی که با مهندسی شگفت انگیز، تنها تقویم سنگی جهان برای تعیین دقیق فصول و آغاز زمستان در اول دی است
عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم عجیب| وقتی حیاتی در پخش زنده شب یلدا آهنگی از ابی می خواند + فیلم
در اتفاقی غیرمنتظره در تلویزیون؛ محمدرضا حیاتی، در برنامه برمودا با اجرای کامران نجف‌زاده، آهنگ «پوست شیر» ابی را می‌خواند!
مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو) مهدی قایدی با ۲ گل کار فرهاد مجیدی را تمام کرد! (ویدئو)
النصر با درخشش مهدی قایدی ستاره سابق استقلال توانست برابر میزبانش البطائح که فرهاد مجیدی را روی نیمکت داشت به پیروزی برسد. این بازی با درخشش مهدی قایدی همراه شد و این ستاره ایرانی دو گل برای النصر به ثمر رساند تا این تیم با نتیجه سه بر دو  پیروز این بازی شود
عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران عکس قدیمی از مراسم شب یلدا در ایران
قدیمی‌ترین عکس از مراسم شب یلدا در ایران منتشر شده است
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
برگزیده
ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا ترامپ فرمان محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد؛ نفتکش‌ها در تیررس ناوگان دریایی آمریکا
دونالد ترامپ با ادعای «مبارزه با تروریسم و قاچاق»، دستور محاصره کامل نفتکش‌های مرتبط با ونزوئلا و قرار دادن دولت مادورو در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی را صادر کرد؛ اقدامی که همزمان با استقرار گسترده نیرو‌های آمریکایی در کارائیب، تنش میان واشنگتن و کاراکاس را به آستانه رویارویی نظامی رسانده است.
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
صفحه خبر بالای تصاویر