کد خبر: ۳۰۴۵۵
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۸

حضور فعال بانک آینده در سمپوزیوم فولاد با ارائه قابلیت‌ها و توانمندی‌های بانکی و مالی

بانک آینده در «بیــست و پنجمین همــایش پژوهشگران صنعت فولاد» که با موضوع «مراحل عبور از تکنولوژی‌های موجود به فناوری‌های فولاد سبز در کشور»، تحت عنوان «سمپوزیوم فولاد ۴۰۲» توسط انجمن آهن و فولاد ایران در مرکز همایش‌های بین‌المللی کیش برگزار شد، حضوری فعال داشت.
حضور فعال بانک آینده در سمپوزیوم فولاد با ارائه قابلیت‌ها و توانمندی‌های بانکی و مالی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک آینده:بانک آینده در این سمپوزیوم، با هدف توسعه صنعت فولاد و کمک به تقویت زنجیره تأمین در این صنعت و شناساندن هر چه بیشتر قابلیت‌ها و توانمندی‌های این بانک برای کمک به صنعت فولادی شرکت نمود.
در این راستا، بانک آینده با بهره‌گیری از قابلیت‌های «بانکداری جامع»، «بانکداری شرکتی» و «اختصاصی‌سازی محصولات نوین بانکی» به ویژه ارائه خدمات تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای از طریق صدور انواع ضمانت‌نامه‌ها و اعتبارات اسنادی و سایر ابزار‌های نوین مالی، آماده است تا با تقویت زنجیره ارزش برای حمایت از صنایع تولیدی کشور و ارتقای سطح تولید ملی و اشتغال در کنار سایر فعالان این حوزه قرار بگیرد.
بانک آینده در نظر دارد با حضور در نمایشگاه‌ها و همایش‌های برگزار شده در صنعت بزرگ فولاد مانند: سمپوزیوم فولاد، ایران متافو و ایران استیل فاب، حمایت همه‌جانبه خود از این حوزه حساس تولیدی را اعلام دارد.
در این سمپوزیوم که با استقبال فعالان این صنعت استراتژیک همراه بود، ۲۵۵ شرکت حضور داشتند.

برچسب ها: بانک آینده
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آغاز نخستین حراج سکه طلا سال ۱۴۰۴ از چهارشنبه آغاز نخستین حراج سکه طلا سال ۱۴۰۴ از چهارشنبه
بانک مرکزی اعلام کرد نخستین حراج سکه سال ۱۴۰۴ از ۵ شهریور برگزار می‌شود و متقاضیان تا ۴ شهریور فرصت ثبت سفارش و واریز وجه دارند.
قطع یارانه ۳ میلیون نفر از دهک‌های ۴ تا ۹ در مرداد ۱۴۰۴ قطع یارانه ۳ میلیون نفر از دهک‌های ۴ تا ۹ در مرداد ۱۴۰۴
در مرداد ۱۴۰۴، یارانه حدود ۳ میلیون نفر از دهک‌های ۴ تا ۹ به دلیل انتقال به دهک‌های بالاتر قطع شد؛ دهک ۱۰ از ابتدای سال یارانه دریافت نمی‌کند.
قتل زوج مشهدی بر سر مهریه؛ دو شهروند جان باختند قتل زوج مشهدی بر سر مهریه؛ دو شهروند جان باختند
در مشهد، مرد ۴۴ ساله همسر ۴۱ ساله‌اش را به ضرب گلوله کشت و سپس خودکشی کرد؛ اجساد آنها در خودرویی پیدا شد و زوج دو فرزند خردسال داشتند.
مجرم شدن زینب موسوی مجرم شدن زینب موسوی
دادستانی عمومی و انقلاب تهران پس از انتشار برنامه یک فعال فضای مجازی که موجب جریحه‌دار شدن عفت عمومی شد، علیه وی اعلام جرم کرد.
برد کوپر جایگزین کوریلا در فرماندهی سنتکام شد برد کوپر جایگزین کوریلا در فرماندهی سنتکام شد
اریک کوریلا از فرماندهی ستاد مرکزی آمریکا کنار رفت و مسئولیت سنتکام به برد کوپر واگذار شد؛ تغییری مهم در راهبرد نظامی واشنگتن در منطقه.
اخراج سفیر ایران از استرالیا و قطع روابط دیپلماتیک اخراج سفیر ایران از استرالیا و قطع روابط دیپلماتیک
دولت استرالیا با متهم کردن ایران به دخالت در دو حمله ضدیهودی، سفیر ایران را اخراج و اعلام کرد روابط دیپلماتیک با ایران را قطع می‌کند.
اشغال ایران توسط متفقین؛ درسی که دیپلماسی ایران آموخت اشغال ایران توسط متفقین؛ درسی که دیپلماسی ایران آموخت
سحرگاه سوم شهریور ۱۳۲۰، چکمه‌های سربازان بریتانیایی و روسی با زیر پا گذاشتن بی‌طرفی ایران، فصلی تاریک از وابستگی و تحقیر را در تاریخ معاصر کشور با اشغال ایران در جنگ جهانی دوم رقم زدند.
برگزیده
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت با ارزیابی عملکرد دولت چهاردهم گفت: این دولت در مدیریت بحران‌ها و تعامل قوا موفق بوده و راهبرد اصلی‌اش توسعه صنعت و جلوگیری از خام‌فروشی است.
صفحه خبر بالای تصاویر