کد خبر: ۳۰۴۳۲
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۱

پیش‌بینی بورس امروز یک‌شنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲+ جدول

ناظران معتقدند پس از ۵ روز صعود متوالی، تعدیل شاخص دور از انتظار نبود و بازار برای رشد در روز‌های آینده مشکل بنیادی ندارد.
پیش‌بینی بورس امروز یک‌شنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۲+ جدول

پیش‌بینی بورس- مخاطب 24- دیروز شاخص‌های بورس دو نیمه متفاوت داشتند و خروج پول حقیقی از بازار تداوم داشت. برای پیش‌بینی بورس امروز –یکشنبه ۲۱ آبان- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز شنبه شاخص کل هزار و ۶۳۶ واحد افت کرد و شاخص کل هم‌وزن ۳۳۰ واحد بالا آمد. همچنین شاخص کل فرابورس  ۱۷ واحد افزایش یافت و شاخص هم وزن فرابورس رشد ۵۴۳ واحدی داشت.در پایان معاملات ‌روز شنبه، ۳۱۸ نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۳۸۹ نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، ۴۵ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۵۵ درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشتر بخوانید:

بیشتر بخوانید

بیشترین افزایش قیمت

روز شنبه در بورس شرکت سرمایه گذاری ساختمان ایران (وساخت)، شرکت فروسیلیس ایران (فروس) و شرکت مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر (شوینده) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت سوژمیران (فسوژ)، شرکت سرمایه گذاری تدبیرگران (سدبیر) و شرکت فرانسوز یزد (کایزد) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت

در بورس نمادهای ولصنم (شرکت لیزینگ صنعت و معدن)، قشهد (شرکت شهد) و حفارس (شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس) در روز شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش (تاپکیش)، شرکت سیم و کابل ابهر (بکابل) و شرکت صنعتی مینو (غصینو) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

در معاملات شنبه، 68 نماد صف خرید داشتند و 39 نماد با صف‌ فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با افت 27 درصدی نسبت به روز کاری قبل به 142 میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش 23 درصدی به 315 میلیارد تومان رسید.

بورس

پیش‌بینی بورس امروز

در معاملات دیروز بورس تهران، شاخص‌های کل و هم وزن بورس تهران در 75 دقیقه ابتدایی صعود کردند. اما در نیمه دوم عرضه در بازار افزایش یافت و شاخص‌ها رو به پایین تغییر جهت دادند. تا جایی که شاخص کل قرمزپوش شد و شاخص هم وزن اندکی بالاتر از روز چهارشنبه ایستاد.

نمادهای بزرگ بازار فارس، فولاد و فملی بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند.

همچنین 181 میلیارد تومان پول حقیقی خارج شد و نمادهای خساپا، شپنا، شبندر، وبصادر، فملی، وبملت، خودرو، فولاد، حفارس، خگستر، وتجارت، شتران، شستا و خاور بیشترین خروج پول را داشتند.

ناظران معتقدند پس از 5 روز صعود متوالی، تعدیل شاخص دور از انتظار نبود و بازار برای رشد در روزهای آینده مشکل بنیادی ندارد. در مقابل ناظران بدبین معتقدند حجم معاملات پایین است و خروج پول حقیقی سیگنال منفی برای معاملات امروز است. عاملی که می‌تواند امروز هم شاخص را پایین بکشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی! روایت شب قبل از غرق شدن کشتی تایتانیک از نگاه خدمه کشتی!
داستان تایتانیک همیشه از نگاه مسافران آن روایت می‌شود؛ اما بیایید این بار داستان شب آخر را نه از روی عرشه، بلکه از روی میز شام مرور کنیم.
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟ بازگشت مهران مدیری به تلویزیون با «شیش‌ماهه»؛ آشتی دوباره با سیما در شب یلدا؟
پخش تیزر سریال جدید مهران مدیری با عنوان «شیش‌ماهه» گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت او به تلویزیون را تقویت کرده؛ سریالی ۱۷ قسمتی با ترکیبی از بازیگران قدیمی و چهره‌های تازه که احتمال دارد همزمان با شب یلدا یا اوایل دی‌ماه روی آنتن برود.
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر